Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
"Nema mi pocinka, moj zivot je nesanica, ne radim, ne spavam, besancim, cas mi se dusa uspravlja na opruzenom telu, cas mi je dusa opruzena na uspravljenom telu, ali za mene nema sna, moja kicma ima svoju svetiljku koju je nemoguce ugasiti.

Nije li to opreznost sto me drzi budnim, jer kako trazim, kako trazim i trazim, uvek se moze dogoditi da nadjem ono sto trazim, posto ne znam sta to trazim".
By LeDeNa_
http://www.youtube.com/watch?v=vA9p2-OWHK4

Noću

Noću,
dok ti spavaš,
moje srce bdije nad tobom.
Tebi se ništa,
ništa ne smije dogoditi.
Toliko, toliko te volim.
Jedino,
jedino s tobom
mogao bih plakati.
Mogao bih se smijati.
Opraštati i razumjeti.
Vjeruj mi.
Toliko,toliko te volim.
Od juče tek si tu i o tebi malo znam.
Ali mogu život svoj da ti dam.
Uz mene nađi mir,
nikad sumnju,nikad bol.
Moja ljubav bit će zalog za to.
Mila,
poklanjam ti svaki dan svog života.
Kada se moj san ostvari
i ti ćeš kao i ja biti sretna.
Toliko, toliko te ljubim.

:) Za tebe draga!!!
By LeDeNa_
Nasmejano srce

Tvoj zivot je tvoj zivot.
Ne daj da utone u bolesnu vlagu
pokornosti.
Budi na oprezu
uvek postoje izlazi.
Negde ima svetla.
Mozda nema mnogo svetla, ali
bolje i to nego
mrak.
Budi na oprezu.
Bogovi ce ti ponuditi
sanse.
Spoznaj ih, ostvari ih.
Ne mozes da pobedis smrt, ali
mozes pobediti smrt
u zivotu,
ponekad.
I sto cesce
to cinis
bice vise svetla.
Tvoj zivot je tvoj zivot.
Znaj to dok ga
imas.
Ti si cudo.
Bogovi cekaju da uzivaju
u
tebi.

Carls Bukovski
By LeDeNa_
Odgovor forumasici.....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Putem zadovoljavanja voljenog bica zadovoljavas vlastitu potrebu da zadovoljis voljeno bice. Bez te potrebe (tvoje) ne bi bilo ni zadovoljavanja voljenog bica, niti povratnog odgovora - tj zadovoljavanja tebe kroz zadovoljavanje voljenog bica, dakle, sveopste zadovoljavanje.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Umorna sam aaaaaaaaaaaaaaaa.......Sutra....

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:slika:

http://www.youtube.com/watch?v=qDuW3NvjqJY
Korisnikov avatar
By maka
jaaaaao ledena! prodajes macice,koliko para?
By LeDeNa_
He....

Ne bi tebi prodala vec poklonila zato sto slusas EKV...

@maka
Korisnikov avatar
By mOwbid
Slika

velika slika pa moram ovako :j

maCe... dodjite da se igramo :federi:
By LeDeNa_
Jooooj.....

Ako ne rastu dobro dosli lol....

Preslatki su :)

:hail2:

Moje macke da ne diraju :tuc:
By LeDeNa_
:veverica:

Daj meeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Ovog maceg prvog lol
Korisnikov avatar
By mOwbid
hehe a da ih vidis kakvi su.,., ne mozes hodati od njih :D strasnooo
Korisnikov avatar
By maka
preslatki su,moram da ubedim kevu,posto smo imali macora kog ona ne moze da preboli,pa sam mislila njoj da kupim za rodjendan :sweet: pokazala sam joj sliku jutros,kaze da su preslatki ali da ona voli samo Šarla (tako se zvao)

pogledaj temu

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=39698

a ovo je moj Šarlo

Slika

Slika

Slika

:sweet: :sweet:
By LeDeNa_
Joj ja je razumem.... :(

Kazi joj da cu joj dati princezu....Ona je najlepsa:)
Korisnikov avatar
By maka
volela bih da mi prodas/poklonis sta god,mislila sad da hoce,ali izgeda da nece. :( Hvala ti puno Ledena,kao da si mi poklonila! pricacu jos sa njom.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by LeDeNa_

Jooooj.....

Ako ne rastu dobro dosli lol....
moja drugarica kraljica kupila LABRADORA dok je imao 2,3 nedelje,donela ga gajbi i rekla njenima da taj pas ne raste :smeh: :pucaodsmeha:
By LeDeNa_
moja drugarica kraljica kupila LABRADORA dok je imao 2,3 nedelje,donela ga gajbi i rekla njenima da taj pas ne raste :smeh: :pucaodsmeha:

[/quote]

Jadna mama hahahahhaa :kuca:
By LeDeNa_
Sve je danas lose. Lose je jutro sto ne traje duze, kriv je alarm na mobilnom sto radi ispravno, kriva je gazdarica koja je rekla da ne smem pustati toliko glasno muziku , kriv je kolega sto je stavio dosta secera u kafu, kriv je sneg sto je padao i kriva je i...
Uh...
I jos ljudi traze paznju. Dragi ljudi. Ljudi koji zasluzuju paznju. A ja je nemam za njih danas. Pa sam onda i ja malo "kriva".

Ali... valjda smem jednom biti sebicna? Smem jedan dan celo jutro lezati u krevetu i stiskati tipke na mobilnom svaki put kada zazvoni? Ako se i pojavim na poslu, smem jesti cokoladu jer mi organizam trazi?Ne smem, imam secer.. Smem zamoliti onog kolegu da mi napravi kafu sa manje secera i ocekivati to od njega???

Neki kazu da je to PMS.
I ok. Umirem ceo dan za postenom svadjom, a svi su neki fini... I ok. Zatvorim se u stan sa gomilom grisina....

Skuvacu sebi kafu SA MANJE SECERA!!!

2007

http://www.youtube.com/watch?v=zXFHf8xZ1CA
By LeDeNa_
Ponekad je dusu lakse staviti na papir i na uvid svima, nego je otvoriti i (pre)dati samo jednom bicu (pa bio to i andjeo), prosto zbog toga sto ce se medju "svima" dusa lakse sakriti. Otvoriti je i dati samo jednom (i ne traziti je nazad) predstavlja onu pravu zivotnu kocku u kojoj andjeli zbacuju svoja krila jednako kao i djavoli svoje roscice i repice. Ostaju samo ljudi od krvi i mesa...

Ljudskost je tesko svarljiva. Jer podrazumeva i andjele i djavole.

A bol je "posao" ljudske duse. Kada duse ima. I "andjeli" to znaju.

Zato i dolaze...

:)

http://www.youtube.com/watch?v=GaNjCal26CM
Korisnikov avatar
By bu
jao ukrascu ti jedno maceee...kakvi su jaooo...de zivis..obavesti me kad nisi kuci :P da svratim :P ..hahah
Korisnikov avatar
By maka
Nežnost

Nežnost je zarazna.
Ko me dodirne
ili udahne usnama,
biće romantičan.

Nemoj da piješ iz moje čaše.
Dobićeš potrebu da voliš ljude,
ceo svet, čovečanstvo.

Mika Antić
By LeDeNa_
Bu :machevi:

Kljuc ce ti biti ispod otiraca....Ne razvaljuj :) ))

:deda:

Sofia, hocu i tvoje mace :) )
By tasa
Ledena, hocu Konstantina :)
By LeDeNa_
Pre izvesnog vremena naisla sam na jedan podatak.
Covek je dao par desetina miliona dolara da bi proveo nekoliko dana u svemirskoj stanici. San mu je bio da odleti u svemir i on ga je ostvario. Ostvario je san, ali po koju cenu? Dao je citavo bogatstvo da bi ostvario jedan hir trulog bogatasa (to je moje misljenje).
Deca umiru od gladi. On svaki dan prolazi kraj ljudi koji zive u kartonskim kutijama i nemaju jedan dolar da kupe hranu. Kakav je to covek? Koliko neko moze biti bezdusan da gleda tudju patnju iz vasione? Pitam se, boje li se ti ljudi Boga?
Mozda je smesno sto uopste o tome razmisljam, ali kopkalo me. Zeludac mi se okrenuo. Jer kada pomislim na to, pred ocima vidim....

Imala sam srecu da upoznam coveka koji je potpuno razlicit. Postadosmo prijatelji. U zivotu je imao srecu da stekne ono sto je zeleo. Mislila sam u prvih mesec dana druzenja da ga ipak nikada necu upoznati. Onda sam shvatila da je i pored svega ostao prirodan, priseban. Oduseve ga sitnice, a prosao je pola sveta. Ostao je neprimetan, a nije ni svestan da ga je to ucinilo vecim od kipa Slobode. Malo je takvih ljudi

Cesto se prica o iskrenosti. Koliko je ona stvarna? Da li mislimo zaista ono sto kazemo? Ovde, na ovom forumu, svako moze biti ono sto pozeli. Iza maske monitora mozemo drugima servirati sebe onako kako mi zelimo. Ali ako se malo dublje zamislimo, sta time dobijamo? Nista.
˝Najlakse ces nesto sakriti ako ga stavis na vidno mesto˝
˝Ako kazes ISTINU, niko ti nece verovati˝

Zasto je to tako? Zasto ne reci o sebi da si onakva kakva si? Zasto bih se pretvarala da sam ono sto nisam? Cemu sva ova pitanja?
Pisem ih jer neretko naidjem na nevericu kada iznesem neki stav ovde. Kao da sagovorniku nije jasno da ono sto sam rekla zaista i mislim. Zasto to ne bi bila istina? Zasto bih pisala ono sto ne mislim? Nema razloga za to. Vecina nas ovde se ne poznaje licno, kako izgledamo, zivimo i sl. Znaci, dovoljno smo ˝skriveni˝ jedni od drugih. Moze li onda barem ono sto napisemo biti iskreno, iz srca? Da barem pokusamo....Ili zasto sudite o nekome ako ste sa tom osobom proveli par sati, dva dana....Odmah kazete, znam ga-je....Muka mi je vise!!!!

Da li smo ono sto dajemo ili ono sto uzimamo? Da li me zrtvovanje za nekoga cini boljim covekom? Da li je jedan nemi pogled zahvalnosti dovoljna nagrada za ono sto cinimo. Valjda bi trebao biti. Ne cinimo to zbog sebe vec zbog onih do kojih nam je stalo. Ili nije bas uvek tako...

Voliela bih ostati ciste duse iako sam i gresila. Nekako mi se ne da izbrisati iz pamcenja tudje zlo. Takve stvari i posle deset godina izadju na povrsinu... Ali zapamtih i dosta dobra koje sam primila od drugih, to cu pamtiti zauvek i cekati da uzvratim, jednim velikim delom ili sa mnogo malih. To se ne sme zaboraviti. Malo je dobrih ljudi, treba ih cuvati kraj sebe

Nikako da slozim Rubikon kocku, a osecam da sam blizu resenja.

Koliko slabosti je u svakome od nas... Da li da je sakrijem, pa da ispadnem jaka i ˝zagonetna˝ ili da je kazem, pa neka bude sta ce biti...
Kome treba glumac? Ne zelim to biti. Dosta je maski i sarlatana. Dosta je glumaca drugorazrednih pozorista. Pe ili kasnije, sve maske ce pasti.
Zato necu da je nosim, jer ono sam sto sam.

:zvezda:
By LeDeNa_
Selim se lol

Bu, ajd dacu ti Konstantina :) ...Maka dobija princezu...Terminatora dajem mO lol...On je prvi izasao...Taso tebi ide Mirko, najsmesniji je:))...A Sofia dobija Madonnu, mnogo je dobra...Jeste da joj mozda ne stoji ime ali macke se ionako tesko prilagodjavaju na imena....

Majka se zove MACKA naravno...i malo, malo pa je trudna...Mislim da ce sve lezbejke imati:)))

Slika

The end!!!
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!