Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Swanheart
kakva ccrna Emina Jahovic, ona je ok samo dok cuti i na fotografijama
Sasa Vasictaj jos uvek peva? Secam se pre par godina kada je odrzavao koncert u Cacku, najavljuje se koncert mesecima, flajeri svuda, plakati izlepljeni a za koncert prodata samo jedna karta
![]()
Najmanje zlo od ponudjenih Milan Stankovic, ok peva, publika ga voli i nekako zraci
Originally posted by IriS
ako neko od ovih ponudjenih ode na ESC, ja ću sa zadovoljstvom preskočiti nastup Srbije.![]()
Originally posted by DarlingPa nisam ja ni rekla da je zvezda, niti mora da bude zvezda da bi isla na Evroviziju. Ja nesto bas ne pratim njen rad ali mislim da je bila koliko toliko poznata mnogo pre nego sto se udala. Pa lepa je zena, ako lepo i (uzivo) peva uz to, brak sa poznatim tuskim pevacem mozda moze samo da doprinese vecem interesovanju za nju i glasovima iz Turske a i ostalih zemalja (posto nasih i Turaka ima svuda)...
...
Emina Jahovic moze, sto se mene tice, da peva u Turskoj!![]()
@ Dina
Da postala je "zvezda" preko noci, jerbo se udala za bogatog Turcina, mozda joj to i pomogne da pobedi![]()
![]()
...
Originally posted by Marvinemina je dane vedrila i oblacila, to jedino znam od nje
Da, znam ja da ona peva već godinama, i da je udata za tamao tog nekog poznatog... ali ona svakako zvezda bila nije nikada. Ni primirisala.
Originally posted by mitrandirjelena marković,čisto da se zna,pošto peva fantastično...
Jedino što mi se tu dopalo ... je Romkinja, kojoj nisam upamtio ime i koja fantastično peva i čiji mi glas liči na glas Usnije Redžepove...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!