Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Vaš favorit za predstavnika Srbije na ESC-u?

1. Milan Stanković
20
53%
2. Emina Jahović
16
42%
3. Minja Samardžić
Nema glasova
0%
4. Marko Vulinović
Nema glasova
0%
5. Marija Lazić
Nema glasova
0%
6. Saša Vasić
2
5%
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Od pobrojanih kandidata znam jedino ko su prvi i poslednji, Milan i Vasic. :giggle:

Dakle, nisam kompetentan da ucestvujem u glasanju... :hvala:

Originally posted by Swanheart

kakva ccrna Emina Jahovic, ona je ok samo dok cuti i na fotografijama
Sasa Vasic :smeh: taj jos uvek peva? Secam se pre par godina kada je odrzavao koncert u Cacku, najavljuje se koncert mesecima, flajeri svuda, plakati izlepljeni a za koncert prodata samo jedna karta :smeh:
Najmanje zlo od ponudjenih Milan Stankovic, ok peva, publika ga voli i nekako zraci

:iskolacen:

Mukica... :(
Korisnikov avatar
By Darling
Izbor je blago receno uzasan!

Jedina osoba koja se, po meni, izdvaja je Milan Stankovic, jer ima sve kvalitete koji cine jednu zvezdu.

Emina Jahovic moze, sto se mene tice, da peva u Turskoj! :nokti:

@ Dina
Da postala je "zvezda" preko noci, jerbo se udala za bogatog Turcina, mozda joj to i pomogne da pobedi :zavera: :pljuje:

A, da, Vasic je takav smarac, da nema dalje...

Ova devojcica obecava :gitara:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HTdLDNq2 ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By antibiotic
Vasic fuj! Skroz je nereprezentativan!

Marija Lazic, lepo pevucka, ali kako bi ona otpevala Breginu pesmu?

Milan ili Emina!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahaha ti vasići su mi komični, o kom god da je reč :D :D
a volim to, kasting, dupe sisa, ludilo, a već mesec dana se sva ta imena vrte kao potencijalna, i gle čuda - u užem su izboru. :D jeb'o ja to.

glas lazićevoj, pipkala bih je, ima tu neku popipljivu pojavu božsačuvaj.
Korisnikov avatar
By IriS
ako neko od ovih ponudjenih ode na ESC, ja ću sa zadovoljstvom preskočiti nastup Srbije. :maska:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Darling

...
Emina Jahovic moze, sto se mene tice, da peva u Turskoj! :nokti:

@ Dina
Da postala je "zvezda" preko noci, jerbo se udala za bogatog Turcina, mozda joj to i pomogne da pobedi :zavera: :pljuje:

...
Pa nisam ja ni rekla da je zvezda, niti mora da bude zvezda da bi isla na Evroviziju. Ja nesto bas ne pratim njen rad ali mislim da je bila koliko toliko poznata mnogo pre nego sto se udala. Pa lepa je zena, ako lepo i (uzivo) peva uz to, brak sa poznatim tuskim pevacem mozda moze samo da doprinese vecem interesovanju za nju i glasovima iz Turske a i ostalih zemalja (posto nasih i Turaka ima svuda)...
Korisnikov avatar
By Fantasy
bas lepo,ali ja ovde nemam za koga da glasam,a vec ocecam da ce muzika koju pise brega biti totalno sranje jer ne ume da napise nista sto nema veze sa trubom,tako da ko god pevao nije ni vazno jer ce ovaj matori sve da zezne........
Korisnikov avatar
By maww
ja pratim manje vise Eminin rad i poznato mi je sve...to je netacno jer Emina je postala popularna mnogo pre nego sto se udala za Mustafu,od Uzalud se budim pa onda album gde je imala Dal Ona Znam,Tvoja Greska,Radije,Ranije,Pola ostrog noza i Nije vise tvoja stvar...sa tim albumom je napravila bas boom,prvi je prosao onako(Tacka,Osmi Dan),bila je bas trazena i popularna,onda se tek udaje za Mustafu,taj album joj je bio jedno od najprodavanijih albuma City Records-a...onda ide singl Cool Žena i dve pesme koje su bile #1 na MTV adria...prosle godine je izasao album VILA koji je najprodavaniji album RTS,duet sa Sašom,Dinom Merlinom...pesme Pile Moje,Zver,Aj...prelepe balade i to sve textove je samo ona napisala,sa albumom VILA je napravila boom isto na sceni i to je u bila zabranjena na pinku,a kasnije i ona njih odbila,mnogo nagrada,ima u sebi jako dobre vrednosti,fina je devojka,odlican je tekstopisac,prelepa,zgodna,glasovno je dobra,solidna i postavio sam live nastupe na prosloj stranici,jako dobro zvuci,engleski joj ide odlicno,ogromna zvezda je i u BiH,Cg,MK,Turskoj...po meni je sramota ako ode Milan Stankovic,ogromna sramota,mada mislim i da to jeste slika Srbije....

Slika
Slika
Slika
Slika
By Orion
Nemam favorita, iskren da budem, svejedno mi pošto sam vek van tokova oko ESC.
Znam samo da mi je juče sestra rekla da će za nas pevati ili Emina ili Milan, tj. da se navodno dvoume oko njih.

:bubbles:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Eurosong: Emina, Milan ili Oliver!

Kompozitor Goran Bregović i predstavnici RTS-a odabrali su troje izvođača od kojih jedan ide u Oslo!

Slika

Publika će 13. marta birati između Emine Jahović, zvezde "Granda" Milana Stankovića i finaliste šoua "Ja imam talenat" Olivera Katića, potvrdila je Tanjugu šef službe RTS-a za odnose sa javnošću Duška Vučinić-Lučić. Sa kastinga u njegovom studiju izdvojila se i Jelena Marković, koja će Katiću pevati prateće vokale.

Slika

Na kastingu održanom od 13. do 16. februara u Bregovićevom studiju bili su i Marko Vulinović, Adil Maksutivić, Marija Lazić, Minja Samarždić, Željko Vasić i Nenad Ćeranić.

Izvođaće očekuju povratak u studio i rad na pesmama koje je Bregović za njih pripremio. U planu su i osmišljavanje koreografija i scenskih nastupa za emisiju "Tri pa jedan za Oslo".

Slika

Tokom emisije, Emina, Milan i Oliver predstaviće se po dva puta, a SMS glasovi publike odabraće predstavnika Srbije na predstojećem Eurosongu.

U revijalnom delu nastupiće učesnici ranijih takmičenja - pobednica Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Marko Kon, Zdravko Čolić, Severina i grupa Regina. Svi će oni pevati Bregovićeve pesme, a i sam kompozitor će nastupiti sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Y2bLN1Z ... r_embedded[/youtube]

''

(MONDO)

Između ovo troje, moj favorit je OLIVER!
Korisnikov avatar
By *deni*
Navijam za Milana, ali sve mi miriše da će na kraju da nas predstavlja Emina.
Dosta se lobira za nju.
Korisnikov avatar
By Herald
Milan Stankovic pevao na RTS-u u zikinoj sarenici. Ne znam, el neko vido na rts-u onog sa crnim siskama ?
Korisnikov avatar
By mitrandir
Odslušah sad sve tri pesme, i stvarno nisam oduševljen. Jesu sve tri tipičan Bregović ali ipak....
Jedino što mi se tu dopalo (oni koji me malo bolje znaju bi pomislili da ću reći Milan, kog bih bottomovao do iznemoglosti (njegove,ne moje :D )) je Romkinja, kojoj nisam upamtio ime i koja fantastično peva i čiji mi glas liči na glas Usnije Redžepove.
Korisnikov avatar
By zboO
nisam muzichki expert, ne slusham domacu muziku pa da odmah kazem da je ovo chisto moje misljenje i samo moje.....dakle jednom rechju....GROZOTA....ne zna se ko je gori...ovo je smeh zivi zaista. Ok, tipican Brega sto se i ocekivalo...ali opet cu ponoviti ...uzas, uzas i uzas... smeshni su svi koliko ih ima....jbt jbt jbt.
By Tea
uzas, uzas i uzas

ali marija serifovic u suknji :lol: :lol: :lol:
priceless :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
oliver katić šud go.

emina njah
a milan... daz hi hev a pinis? u onim pantalonama izgleda k'o da nema :shrug:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Marvin

Da, znam ja da ona peva već godinama, i da je udata za tamao tog nekog poznatog... ali ona svakako zvezda bila nije nikada. Ni primirisala.
emina je dane vedrila i oblacila, to jedino znam od nje :lol:

ne znam, s obzirom da mi telenor ne da da glasam (a mts je dao prosle godine :giggle: ) iz inostranstva, idem gledat' jel viktor drago ima sluha :fige:
Korisnikov avatar
By Li
Odslusala i ja... na prvo slusanje katastrofa, medjutim ovo su one pesme ciji ti ritam vremenom udje u uho i koje se pevaju kada si u alkoholisanom stanju... verujem da cu ih i ja tada pevati... ali ne volim kada pesma nema text, oni vrte 3 recenice kroz celu pesmu i to mi je skroz bzw. Najmanje mi se dopao Milan.
Eminin nastup me potsetio na novi mjuzikl Nine... sexy
:opatica:
By zez_82
Ne znam da li je iko gledao ovu smejuriju na RTS-u veceras ... Najjaci utisak mi je naduvani Bregovic! :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma na stranu sve, ali dokle više "ovo je Balkan, mi se ljubimo 3 puta"

Dokle?!?!
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by mitrandir

Jedino što mi se tu dopalo ... je Romkinja, kojoj nisam upamtio ime i koja fantastično peva i čiji mi glas liči na glas Usnije Redžepove...
jelena marković,čisto da se zna,pošto peva fantastično...
Korisnikov avatar
By Mahoney
milan se sa pesmom izdvojio vec nakon 3 takta - jednostavno pesma ima ritma, zivahna je, vedra, a on ume sve to da iznese.

i belo generalsko odelo i nosnju i T-shirt majicu i "ovo je balkan" i "c'mon" i vrisku devojcica i svoje siske i glasine da je gay...

jednostavno - PUN POGODAK!

:srbin:

idemooooooo...........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!