Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Pa iskreno najlepša mi je neka umerenost. Lepo mi je da vidim da momak ima dlakave noge i ruke, možda čak i grudi i stomak, ali ne preterano! ;)

Jedino što ne mogu da svarim su dlakava leđa i ramena, to mi je baš odvratno :bljak:

Ja npr. imam problem da skoro pa ni nemam dlaka na telu, te se ljudima čini da se depiliram, što me jako nervira :rafal:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by ns.happy

svidjas mu se blento! :blush:

Smesni su mi neki postovi...Njegovi...Ali ako on kaze da je "apsolutno svaki",onda nek' bude.Nemam nista da pridodam vise,sem da cu zaobilaziti svakiu temu gde bude komentarisao,cisto da ne bude zabune:cut:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

A blenta prati ko ga i u čijem postu citira...

Inače je Tungi postavio ovu temu, tako da ima prava da radi šta hoće, makar u njoj. :eu:

Ti, maljava muškarčino!
Korisnikov avatar
By blenta
nekim ja ne osporavam nista
samo me zanimalo
nije da je silno bitno
al sam retko dolazio u zadnje vreme
recimo jednom u nedelju dana napisem nesto
i odmah citat
cak i kad me dzelajza pomene op citat
pa sam primetio
nije da vodim evidenciju
:control_freak:
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Za mene je poželjna umerena maljavost po telu, ali ne volim da je vidim po leđima i ramenima, mada šta da radi i taj ko ih ima ako ne može da ih se reši trajno, neću ga zbog toga isključiti.... Higijena je ipak na prvom mestu. Ne volim hairless tipove. Onaj Burt Reynolds sa fotke bi mi sasvim odgovarao :bale:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by hlaefdige
za mene je trimer prava stvar.

sasvim sam ok sa tim da tip prirodno nema dlake po telu, i sasvim sam ok sa tim da ih ima mnogo....idealno, ako mu je ok da ih skrati
Tako :yes:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Sunce

Mrzim svoje dlaketine na grudima i stomaku. Utesi me sto drugi vole. :) A da depiliram? Jos nisam spreman. :opatica:
Joj, a ja sam prava pichkica, ormaruša najgora... Ja moje dlaketine depiliram u zimu, kad se i ne vide (pošto je preko njih odeća), a leti idem dlakav ko majmun, samo bradu što ne pustim... :barf:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Wilhelmina

Mada, nista mi nije smesno kao celavci koji briju kosu, ali gaje dlake na svim ostalim delovima tela, posebno na ledjima, a glavu briju 'jer im je vruce'. :gubitnik:
to je,bojim se,neobjašnjivo-i NIKAD nemoj tako nešto osporiti... :D

btw,nisam od tih, (strpija za svedoka... :D )
Korisnikov avatar
By Kiborg
Elem, da citiram sam sebe :D tj svoj pogled na ćosave iz jedne druge perspektive
Originally posted by Kiborg

Ćosavo...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
ovde bejaše jedna slika zbog koje sam optužen za mizoginiju, te se iz ovog citata izostavlja :D /iako te optužbe smatram krajnje neosnovanim/

...fuj
Mada, mislim da sam isto negde napisao, bezdlaki su praktičniji za lizanje, što jes jes :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Marvin

sasvim sam ok sa tim da tip prirodno nema dlake po telu, i sasvim sam ok sa tim da ih ima mnogo....idealno, ako mu je ok da ih skrati
:up:

Mada, mislim da sam isto negde napisao, bezdlaki su praktičniji za lizanje, što jes jes :)
pa zavisi. kad je dlaka pristojne duzine, a ne kao dental flos, onda mi je to ugodnije za lizanje od potpuno glatke koze. mozda tripujem, ali treba mi vise pljuvacke za glatku kozu, a ista se brzo osusi i postane nekako lepljiva.... kod istrimerisane koze to nije slucaj. al' opet, mozda mi se samo cini, davno nisam lizao nista cosavo....
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Marvin

:up:

pa zavisi. kad je dlaka pristojne duzine, a ne kao dental flos, onda mi je to ugodnije za lizanje od potpuno glatke koze. mozda tripujem, ali treba mi vise pljuvacke za glatku kozu, a ista se brzo osusi i postane nekako lepljiva.... kod istrimerisane koze to nije slucaj. al' opet, mozda mi se samo cini, davno nisam lizao nista cosavo....
ne cini ti se
ja imam iskustva na tom polju
:beba:
Korisnikov avatar
By Kiborg

Pa ne znam, ja nisam primetio te razlike, mada priznajem da nisam imao fino istrimerisane primerke već samo neke sa malo dužom dlakom pa se i to lepilo i tako to, više nego kod ovih glatkih :) A lepljivi posle lizanja su i jedni i drugi.
Korisnikov avatar
By mitrandir

Pa ne znam, ja nisam primetio te razlike, mada priznajem da nisam imao fino istrimerisane primerke već samo neke sa malo dužom dlakom pa se i to lepilo i tako to, više nego kod ovih glatkih :) A lepljivi posle lizanja su i jedni i drugi.

Lizao bi ti i mrmota, samo da možeš da ga uhvatiš :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee

mozda zbog manje kontaktne povrsine sa kozom? :eureka:
Korisnikov avatar
By Loni
Dlakavost nema mnogo veze s karakteristikom pola već je spoj i polnih hormona, ali i melanina i još nekih faktora.

Belci su dlakavi dok je kod Crnaca i Azijata to vidno slabije izraženo.
Što belcu izraste za dan, Azijatu za 10, a crncu tek za 20 dana.
Dakle Belkinje dlakavije od crnaca.

Dlake postoje najpre da bi se stvorenje zaštitilo od zime. Postoji kod oba pola s tim što je kod žena jača kosa, ali su zato dlaka oslobođene grudi da bi beba mogla da sisa, kao i lice, da bi bebu mogla da ljubi.
Na svim ostalim mestima žena bi trebala da ima dlake u jednakoj meri kao i muškarac, a što ih depilira zbog nekog novog standarda to je već njen problem.

Evropski muškarci su najpre napustili brkove, koji se danas mogu videti jedino kod Arapa i persijsko-arijskih naroda (Iran, Avganistan, Pakistan, Indija), da bi zatim obrijali i stomak i barem podrezali dlake ispod miške.

Kod muškaraca dlakavost mi je privlačna samo na nogama i pomalo na rukama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!