Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Tungisto mi onda citiras apsolutno svaki post
Originally posted by blentaNe,ne znamo se.
jel se mi tungi znamo?
Originally posted by ns.happy
svidjas mu se blento!![]()
Originally posted by shut
Originally posted by Wilhelminadadadada a busenje viri iz košulje/džempera
posebno na ledjima, a glavu briju 'jer im je vruce'.![]()
![]()
indeed
Originally posted by hlaefdigeTako
za mene je trimer prava stvar.
sasvim sam ok sa tim da tip prirodno nema dlake po telu, i sasvim sam ok sa tim da ih ima mnogo....idealno, ako mu je ok da ih skrati
Originally posted by SunceJoj, a ja sam prava pichkica, ormaruša najgora... Ja moje dlaketine depiliram u zimu, kad se i ne vide (pošto je preko njih odeća), a leti idem dlakav ko majmun, samo bradu što ne pustim...
Mrzim svoje dlaketine na grudima i stomaku. Utesi me sto drugi vole.A da depiliram? Jos nisam spreman.
![]()
Originally posted by Wilhelminato je,bojim se,neobjašnjivo-i NIKAD nemoj tako nešto osporiti...
Mada, nista mi nije smesno kao celavci koji briju kosu, ali gaje dlake na svim ostalim delovima tela, posebno na ledjima, a glavu briju 'jer im je vruce'.![]()
Originally posted by KiborgMada, mislim da sam isto negde napisao, bezdlaki su praktičniji za lizanje, što jes jes
Ćosavo...
ovde bejaše jedna slika zbog koje sam optužen za mizoginiju, te se iz ovog citata izostavlja/iako te optužbe smatram krajnje neosnovanim/
...fuj
Originally posted by Marvin
sasvim sam ok sa tim da tip prirodno nema dlake po telu, i sasvim sam ok sa tim da ih ima mnogo....idealno, ako mu je ok da ih skrati![]()
Originally posted by Kiborgpa zavisi. kad je dlaka pristojne duzine, a ne kao dental flos, onda mi je to ugodnije za lizanje od potpuno glatke koze. mozda tripujem, ali treba mi vise pljuvacke za glatku kozu, a ista se brzo osusi i postane nekako lepljiva.... kod istrimerisane koze to nije slucaj. al' opet, mozda mi se samo cini, davno nisam lizao nista cosavo....
Mada, mislim da sam isto negde napisao, bezdlaki su praktičniji za lizanje, što jes jes![]()
Originally posted by shutmislis dzemper viri iz kosulje?
Originally posted by Wilhelminadadadada a busenje viri iz košulje/džempera
posebno na ledjima, a glavu briju 'jer im je vruce'.![]()
![]()
indeed
Originally posted by ns.happyne cini ti se
Originally posted by Marvin
sasvim sam ok sa tim da tip prirodno nema dlake po telu, i sasvim sam ok sa tim da ih ima mnogo....idealno, ako mu je ok da ih skrati![]()
![]()
Originally posted by Kiborgpa zavisi. kad je dlaka pristojne duzine, a ne kao dental flos, onda mi je to ugodnije za lizanje od potpuno glatke koze. mozda tripujem, ali treba mi vise pljuvacke za glatku kozu, a ista se brzo osusi i postane nekako lepljiva.... kod istrimerisane koze to nije slucaj. al' opet, mozda mi se samo cini, davno nisam lizao nista cosavo....
Mada, mislim da sam isto negde napisao, bezdlaki su praktičniji za lizanje, što jes jes![]()
Originally posted by ns.happyPa ne znam, ja nisam primetio te razlike, mada priznajem da nisam imao fino istrimerisane primerke već samo neke sa malo dužom dlakom pa se i to lepilo i tako to, više nego kod ovih glatkih
Originally posted by Kiborg
Originally posted by ns.happyPa ne znam, ja nisam primetio te razlike, mada priznajem da nisam imao fino istrimerisane primerke već samo neke sa malo dužom dlakom pa se i to lepilo i tako to, više nego kod ovih glatkih
A lepljivi posle lizanja su i jedni i drugi.
Originally posted by ns.happymozda zbog manje kontaktne povrsine sa kozom?
pa zavisi. kad je dlaka pristojne duzine, a ne kao dental flos, onda mi je to ugodnije za lizanje od potpuno glatke koze. mozda tripujem, ali treba mi vise pljuvacke za glatku kozu, a ista se brzo osusi i postane nekako lepljiva.... kod istrimerisane koze to nije slucaj. al' opet, mozda mi se samo cini, davno nisam lizao nista cosavo....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!