- 10 Feb 2010, 14:40
isprva nisam ni citao temu kao sto se ispostavilo nije bilo ni potrebe, na kraju sam je procitao dosao u situaciju da pisem iste postove opet i odgovaram na iste stereotipne izjave koje se ticu feministkinja i silovanja srpskog jezika, cak su se pojavili i isti ljudi koji i dalje zastupaju iste stavove o feminizmu i feministkinjama a kladim se da im od prosle godine nije palo na pamet da se malo edukuju na tu temu kad vec znaju da se upustaju u diskusije koje se te teme ticu
opet kazem : dosadnoooo
odo sad odavde a tebe jedva cekam da vidim
Originally posted by Hys.branila si vredjanje tako da ima da te napadam
Ti danas uopste mene ne razumes, ali uopste![]()
Bila sam IRONICNA sa scout, jeboteja, pominjala sam njenu izjavu da ima zena na svim nivoima (sto je sama sada priznala da me je drkala)
Btw....
Jel si ti procitao od pocetka temu? Jel poznajes ti mene imalo jebem ti lebac ludi, jel mislis da ja mislim da nema potrebe za feminizmom i da zene imaju ista prava?
Upravo sam o TOME imala tiradu koja je pokrenuta time sto me je scoutisticna namerno lozila neki dan (and not in a good way)
isprva nisam ni citao temu kao sto se ispostavilo nije bilo ni potrebe, na kraju sam je procitao dosao u situaciju da pisem iste postove opet i odgovaram na iste stereotipne izjave koje se ticu feministkinja i silovanja srpskog jezika, cak su se pojavili i isti ljudi koji i dalje zastupaju iste stavove o feminizmu i feministkinjama a kladim se da im od prosle godine nije palo na pamet da se malo edukuju na tu temu kad vec znaju da se upustaju u diskusije koje se te teme ticu
opet kazem : dosadnoooo
odo sad odavde a tebe jedva cekam da vidim