Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mythea 'de si ga nasao?
to sto je Shiptar ne znaci da je los, ima i njih dobrih!
Originally posted by Sprinter
Originally posted by mythea 'de si ga nasao?
to sto je Shiptar ne znaci da je los, ima i njih dobrih!
moram priznati da te je usralo.
....nego on pridje meni...i naravno sto sam mu drugo mogao reci nego da sada trazi prvi avion za nazad, on poceo da kuka kao ranjena srna ali nije mu pomoglosam je kriv, trebao je na neke stvari da misli pre nego sto je krenuo sa prevarom. Sreca moja da je on dosao meni, drugacije....Zato ne uzimam facebook mnogo za ozbiljno, vise volim kontaktiranje preko gayromeo, tamo je jednostavnije i brze.
Originally posted by mythegadis mi se
I ne brini za mene, ja imam decka, (otvorenu) vezu i mladji je od meneJeste Shiptar, ali je dobar kao osoba.
Originally posted by ns.happy
ma, verovatno mito bekrija pokusava sebi da digne cenu. okacio je strukiranu sliku ovde, niko ga ne kontatuje. onda je verovatno pomislio da ce biti cool da neko sedne na zrakoplov zbog njega (i obljube sa njim, da se ne lazemo sto rece dzeni). ali eto, naisao je na pogrdne komentare.
mito bekrijo, neces se ti omrsiti ovde, vidim ja.![]()
bolje da je pisao ''bulevar uspomena''.![]()
Originally posted by mythe... gay-serbia je mjesto užitka zbog ovakvih izjava...
Ne radi se tu samo o fizickom izgledu, nego jednostavno kada vidis neku osobu uzivo, odmah vidis kakav je kao osoba, preko interneta se to ne vidi.
Originally posted by Beautiful Nightmareautor teme i ljudskost?
Ako ti se već nije svideo kad ste se sreli, mogao si da ga ispoštuješ. Treba imati ono malo ljudskosti u sebi...![]()
Originally posted by ns. happyu njegovom sluchaju nije samo pravoslavnom. preko cace mu i katolichkom.
pa ne razmisljaju. ti ne razmisljas. hvala bogu. onom pravoslavnom, da ne bude zabune.
Originally posted by AngraMainanajs.
Tako je i meni jedna Grkinja jednom prilikom izjavila, hoteci mi uciniti kompliment: "AngraMaina, mislim da si jako pametan, bez obzira sto si Srbin".
Ista osoba me je drugom prilikom iznapadala na javnom mestu pokusavajuci da me poljubi u usta (iako je znala da sam gej).
Zakljucak: sovinisti su po pravilu seksualno ugrozena bica, koja homoseksualnost ne sprecava da se blamiraju.
Originally posted by *deni*lol .....stvarno si zakon
Samo što je ovaj što je došao doživeo daleko veću neprijatnost, jer se bespotrebno izložio troškovima dolaska i povratka, pa je pretrpeo kako duševnu bol zbog fijaska sa provodom na koji je računao, tako i materijalnu štetu u vidu troškova avionske karte i kafe popijene u aerodromskom restoranu. ( Mogu misliti koliko je obojici prijala ta kafa sikteruša ... )
![]()
Ovaj drugi je prošao samo sa duševnim bolovima pretrpljenim zbog neodgovarajućeg izgleda svog poznanika sa fejsbuka plus kafa, za koju verujem da nikom nije prijala.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!