Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By mythe
ne provociram i ne zajebavam se, zelim samo cuti razmisljanja i iskustva ljudi glede upoznavanja preko facebooka
By mythe
radio je u mojoj firmi preko ferija kao student, ja sam mu bio sef....i tako je pocelo....
Korisnikov avatar
By Nuriel
....nego on pridje meni...i naravno sto sam mu drugo mogao reci nego da sada trazi prvi avion za nazad, on poceo da kuka kao ranjena srna ali nije mu pomoglo :D sam je kriv, trebao je na neke stvari da misli pre nego sto je krenuo sa prevarom. Sreca moja da je on dosao meni, drugacije....Zato ne uzimam facebook mnogo za ozbiljno, vise volim kontaktiranje preko gayromeo, tamo je jednostavnije i brze.

povraticu....

"ranjena srna" ..."nije mu pomoglo" pa sve smesak uz to...

kakvi su bre ovo izrazi? kakva je ovo prica?

and btw ti to zakazujes seks preko facebooka, a na aerodromu si postavio busiju za kontrolu kvaliteta??

kako moze da izgleda taj ocajnik koji seda u avion da bi dosao na online dogovoreni seks sa nepoznatom osobom?

i kako ti mozes da izgledas koji to isto radis ?

u svakom slucaju, tvoj postupak je nepristojan.

povratio sam....
Korisnikov avatar
By blabla54380
sto je nepristojan? ja da sam na njegovom mestu ja bi mu opalio samarcinu sto mi je prodavao fake fotke. popio bi stanglu u glavu, a ne kafu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
trebalo je da ga odvedes na neko random mesto u nekoj sumi i da ga zavezes za drvo da ga izjedu vuci
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by mythe
I ne brini za mene, ja imam decka, (otvorenu) vezu i mladji je od mene :) Jeste Shiptar, ali je dobar kao osoba.
gadis mi se :bljak:

apropo teme, mogao si bar da ispostujes coveka i odvedes ga na pice.

nisam se nikad upoznala sa nekim na fejsu.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Na Fejsu u ovom momentu imam 226 prijatelja, a od tog broja, svega tri osobe ne poznajem lično. sve tri su sa foruma i sa sve tri sam imao neku komunikaciju neko vreme, pre nego što smo se izdodavali na Fejs. Eventualno dodajem potencijalne dejtove, ali to baš retko :) ...
Ne muvam se preko Fejsa i nemam nameru da stičem nova poznanstva preko istog. Ljude volim da upoznajem live :=)

edit.

227 prijatelja :P
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Tako je i meni jedna Grkinja jednom prilikom izjavila, hoteci mi uciniti kompliment: "AngraMaina, mislim da si jako pametan, bez obzira sto si Srbin".

Ista osoba me je drugom prilikom iznapadala na javnom mestu pokusavajuci da me poljubi u usta (iako je znala da sam gej).

Zakljucak: sovinisti su po pravilu seksualno ugrozena bica, koja homoseksualnost ne sprecava da se blamiraju.

Originally posted by ns.happy

ma, verovatno mito bekrija pokusava sebi da digne cenu. okacio je strukiranu sliku ovde, niko ga ne kontatuje. onda je verovatno pomislio da ce biti cool da neko sedne na zrakoplov zbog njega (i obljube sa njim, da se ne lazemo sto rece dzeni). ali eto, naisao je na pogrdne komentare.
mito bekrijo, neces se ti omrsiti ovde, vidim ja. :kesa:
bolje da je pisao ''bulevar uspomena''. :deni:
:krezavi: :up:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ahahahahhaah

awwww bulevar uspomena :radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Azdaja
bas si selja...

mogao si otici sa covekom na rucak...ma, praviti mu drustvu dok je tu, izaci s njim i ispratiti ga na aerodrom... ako se vec covek pomucio da dodje :)

ne kapiram TO, ne poznajemo se i Aj se dogovorimo za kres, vezu, bla bla...

mozda sam malo omasila temu, nisam sve procitala :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
meni je fejs jednostavno dosadan... :blush:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
al vas ovaj lozi sve redom...

samo cekam da osvane njegov nick u "banovani korisnici"
By XanaX
Originally posted by mythe
Ne radi se tu samo o fizickom izgledu, nego jednostavno kada vidis neku osobu uzivo, odmah vidis kakav je kao osoba, preko interneta se to ne vidi.
... gay-serbia je mjesto užitka zbog ovakvih izjava...
Korisnikov avatar
By blabla54380
ne moze preko neta da se vidi, tj. oseti vajb osobe. sta ti je tu problem?
By XanaX
"O goat-foot God of Arcady!
This modern world is grey and old,
And what remains to us of thee?"

...

Wilde. Goat-foot God je zapravo Pan. Od čijeg imena dolaze i "panika" i "panova frula". Prvo, po jednom mitu, zbog njegovog izgleda, a drugo, također prema jednom mitu, zbog njegove ljubavi... No, neću se uvlačiti u daljnju raspravu, pogotovo na tanak led o odnosu ljepota - ljubav - umjetnost.
Korisnikov avatar
By Srklet
ah, eric dare je uvijek tako jewishy... :radosnice:

a sto se fejsbuka tice, nemam ga, ne zelim ga, a i ne zelim nikoga upoznati u sljedece dvije godine. ako fejsbuka bude jos 2012. (uostalom, i cijelog svijeta :lol: ), napravit cu profil i upoznati nekoga. there.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Beautiful Nightmare

Ako ti se već nije svideo kad ste se sreli, mogao si da ga ispoštuješ. Treba imati ono malo ljudskosti u sebi... :)
autor teme i ljudskost? :smeh: on jeste autor ove teme ali ti si, izvini, pochetnik amater u upoznavanju tog entiteta.
Originally posted by ns. happy
pa ne razmisljaju. ti ne razmisljas. hvala bogu. onom pravoslavnom, da ne bude zabune.
u njegovom sluchaju nije samo pravoslavnom. preko cace mu i katolichkom.
samo da nije balijskom.... :smeh:

lm, taj jado (shto je po difoltu chim je i hteo ishta da ima s mythe-om) koji je "nashem" mythe-u doshao na noge, bolje ni nije zasluzio. zbog naivnosti.
ovo kazem sve i da uzmem da je ishta pa i ovo shto mythe napisa ovde istina, k'o shto mu i "verujem" da je on iliti mythe shef nechega :pokazuje: :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by AngraMaina

Tako je i meni jedna Grkinja jednom prilikom izjavila, hoteci mi uciniti kompliment: "AngraMaina, mislim da si jako pametan, bez obzira sto si Srbin".

Ista osoba me je drugom prilikom iznapadala na javnom mestu pokusavajuci da me poljubi u usta (iako je znala da sam gej).

Zakljucak: sovinisti su po pravilu seksualno ugrozena bica, koja homoseksualnost ne sprecava da se blamiraju.
najs.
By Swanheart
jaoooo mukica mala, on tebi poslao lazne slike, bu hu hu :rida:

hajd sad idi sedi na flashu :doh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
mythe imas moju punu podrsku za ovakve teme, jos ako ce to da uzjebe ove degemone ja cu ti platim avionsku kartu sledeci put kad budes nekog upoznavao. povratnu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma obojica su biseri.
I ovaj što je avionom dolazio, a znao je da slike koje je postavio ne odgovaraju realnosti i ovaj što ga je naručio da dođe, a prethodno je video samo te slike i ništa više.
Samo što je ovaj što je došao doživeo daleko veću neprijatnost, jer se bespotrebno izložio troškovima dolaska i povratka, pa je pretrpeo kako duševnu bol zbog fijaska sa provodom na koji je računao, tako i materijalnu štetu u vidu troškova avionske karte i kafe popijene u aerodromskom restoranu. ( Mogu misliti koliko je obojici prijala ta kafa sikteruša ... )
:avion:
Ovaj drugi je prošao samo sa duševnim bolovima pretrpljenim zbog neodgovarajućeg izgleda svog poznanika sa fejsbuka plus kafa, za koju verujem da nikom nije prijala.
By mythe
Originally posted by *deni*

Samo što je ovaj što je došao doživeo daleko veću neprijatnost, jer se bespotrebno izložio troškovima dolaska i povratka, pa je pretrpeo kako duševnu bol zbog fijaska sa provodom na koji je računao, tako i materijalnu štetu u vidu troškova avionske karte i kafe popijene u aerodromskom restoranu. ( Mogu misliti koliko je obojici prijala ta kafa sikteruša ... )
:avion:
Ovaj drugi je prošao samo sa duševnim bolovima pretrpljenim zbog neodgovarajućeg izgleda svog poznanika sa fejsbuka plus kafa, za koju verujem da nikom nije prijala.
lol .....stvarno si zakon :D

a obe kafe sam platio ja, sto rekoh po aerodromskim cenama, 3 eura po komadu :D plus sto sam imao i troskova za benzin (dolazak na aerodrom)...ali dobro, barem sam se posle prosetao po Kölnu, obisao znamenitosti grada i nakoncu zavrsio u jednom gay lokalu...svakako je bilo bolje nego da sam sa onim lazovom se bavio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!