Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
Ledena nije Andja....jerbo sad upravo pricam sa Andjom i ona je uvredjena.....i porucuje doticnoj autorki ove teme :

'' TheOtherBoleynGirl says (12:17 AM):

jer devojka je nepismena

TheOtherBoleynGirl says (12:18 AM):

ima problema sa slaganjem vremena, sa kojecime...

TheOtherBoleynGirl says (12:17 AM):

ne bih zelela da budem uvredljiva, ali bolje joj je da obrise ovu temu, unisti nick i zaboravi na sve. ''

toliko o tome
:sunce:
By LeDeNa_
Ma kazi joj da je ljubi Nina tj oko
By LeDeNa_
Juju...Angie lakse malo i priseti se malo....Ako imas nesto imas moj broj pa mi se javi a niko te ni ne tera da citas ovo draga!!!

Pozdravi macke!!!
Korisnikov avatar
By Winter
Pa kazi joj sama....elem,meni je zanimljivo kako ceo ovaj forum tj populacija istog, cim se pojavi neko drugaciji, odmah svi misle da je Andja :google:

TheOtherBoleynGirl says (12:23 AM):

ok, kazi joj da znam Sad da nije nepismena, ali neka pod hitno promeni tastaturu. i pozdravi je.

elem, Ledena, dobila si kiss i pozdrav od Andje , jerbo se znate :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Winter

Pa kazi joj sama....elem,meni je zanimljivo kako ceo ovaj forum tj populacija istog, cim se pojavi neko drugaciji, odmah svi misle da je Andja :google:

nije to nista, ja sam za moju stalkerku (van foruma) jedno vreme bila ubedjena da ima veze sa andjom :lol:
By LeDeNa_
He Andja je divna....

Ne zelim da menjam nick jer je to moj nick odavno...Zvacu je pa cemo razgovarati he...

Njoj cu jedino i da popustim...

A tastatura mi je meka pa ne zelim ni to da menjam 777....

Tebi porucujem da ne menjas nista jer si naj naj...kisss
Korisnikov avatar
By Winter
A ja sam mislila da si ti musko :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
Ama ne ti Ledena, vec osoba koja je postovala iznad tebe...elem, ti imas u2u , pa deder budi dobra i postupi prema njemu :)
Korisnikov avatar
By blabla54380
cekajte :plavuso: ako sam ja dobro razumeo andja i ledena su nekad bile u vezi, pa rasiknule i sad ledena hoce nesto preko ovih tekstova da joj saopsti, jer je ova kulira.

ajde ukljucite me u temu :smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
ajd mali idi trči jos jedan krug :novine:
By LeDeNa_
E svasta!!!

Ja njoj preko tekstova necu nista da porucujem...Poznajemo se da a vidim da ste i upuceni dosta....

Totalno je nebitna veza izmedju nje i mene...

Gotivimo se i ok je...Nema sta ja njoj ovde da porucujem jer ZNAS ima i telefon!!!

Mislim da ste dosta pricali o njoj i meni ovde...

THE END!!!
Korisnikov avatar
By blabla54380
u jbt. jos cu da napravim sranje, a samo sam hteo da bolje razumem prozu.

Slika
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mogu da nastavim ono sto mene vozi? :)

Bila sam ocajna... Ruke su mi se tresle... Gledala sam netrimice u zid ispred sebe.
Ocaj me je sve vise obuzimao... Nije mi bilo vazno sto gubim devojku, nekoga sa
kime spavam, vec sto ostajem bez najbolje prijateljice...

... ona je bila deo mene.. Godinama vezane maltene pupcanom vrpcom.
Ne to nije bila opsesija, to je bila cista fina pozuda, strast..

Gledajuci u njene oci, moje srce je skakalo od srece...
Osmeh njen, i zubic koji proviri... me je dovodio do ludila....

A sad.. je nekako sve postalo hladno i prazno,
kao taj zid u koji sam gledala..

Za mene je taj zid bio prazan, iako je na sebi imao neke slike,
jedan prekidac za svetlo i kojesta....

prazan... hladan..

Tu je pored mene.. a toliko je daleka..

Setila sam se njenih zagrljaja, kada bih sedela, a ona mi prisla sa ledja
i obgrlila me njenim divnim rukama...

Pocela sam da placem... plakala sam kao malo dete...

vreme je prolazilo, kapljice suza su se redjale na podu ispod mene,
izmedju mojih nogu...

gledala sam ih i dalje plakala... drzeci glavu rukama o kolena...

Ocaj... nemoc...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Treba da pijem manje kafe. Prividjaju mi se ruske macke koje pisu prozu po forumu.

Odnekud mirise pomorandza :snupi:
By LeDeNa_
loooooooooooool

Zao mi je Delete ali Angie nije znala ko je....Procitaj malo bolje!!!...

Lol sprinter!!!
Korisnikov avatar
By Delete
LeDeNa_, moj prethodni post nije imao veze sa tobom, ni sa tvojom Andjom.
By LeDeNa_
Ma ja tebi uvek dajem poljubac!!!

Jace od mene :)
By LeDeNa_
Prepoznavanje

(posveceno pepeljuzi koju jos niko nije pronasao da joj obuce njenu izgubljenu cipelicu)

Sedela je za kompjuterom i gledala u slova koja su igrala na ekranu. Kada je pismo procitala prvi put, mislila je da je shvatila smisao recenica, a onda ga je procitala jos jedan put, pa jos jedan i shvatila da reci prazno zvuce u njenoj glavi. Nema smisla. Ne u tim recima. Negde iz dubine njenog bica do nje su dopirale reci pesme koje je prihvatila kao neizbezne:

Duboko u tebi

mozda sam ostavila trag svjetla u noci izmedu zidova...

Ni svi dobri ljudi,ni svi oni koje znas,ni bijeg od samoce

u koju se povlacis (kada provali ocaj)

jedva da su dovoljni

pred surovom snagom krajnjom i konacnom.

Duboko u tebi

strasti slamaju i ono sto je preostalo i ono sto ne postoji,

ceznju za smrcu,zelju za opstankom,zudnju za slobodom

i volju da se poklonis sudbini kao na dlanu.

Duboko u tebi

tisuce dobosara,fanfare iz daljine,zastave na pola koplja...

Koga oplakujes,ljubavi moja?

Crno znamenje na licu tvoje drage?

Sjetu u recima:"jednom u zivotu,dat cu da me zarobi zena hladnog stiska i celicnog pogleda"?

Uz tihi uzdah zatvorila je pismo jednim klikom misa i zatvorila inbox, ostavljajuci procitane reci da odjekuju u njenom secanju, dok potpuno ne nestane njihov zvuk. Ustala je sa stolice, lagano se protegnula pustajuci svoje utrnule udove da se napune krvlju. Padalo je vece i svuda oko nje tihi sumrak uvlacio se u stvari koje su bile poznate. Poznate... Nije problem bio u onome sto je bilo poznato.

Negde, duboko u njoj, potaknuto slucajno proctanom pricom, pokrenulo se nesto sto vise nije mogla da izbaci iz glave. Te reci nisu htele da utihnu, nisu htele da se povuku u zaborav. Drhtala je citavim telom citajuci tu pricu, nesto u njoj, nesto sto nije umela da imenuje tada, prepoznavalo je te reci, predavalo se tim recima, budilo se i peklo, kao ponovo pronadjena davno napisana pesma cije
reci vise ne pamtimo, ali znamo da nam je zivot zauvek obelezen njima. I znala je, vec tada, da je drugacija, da reaguje, da se u njoj probudilo nesto sto nece moci da kontrolise.

Zamislila je sebe u toj situaciji, zamislila je sebe na mestu zene o cijem dozivljaju je citala, i uzbudjenje koje tera krv u obraze je preplavilo njeno bice. Vise nikada nece biti ista, nikada vise kao pre, nikada vise ona stara... Osetila je u sebi neku novu strast, zelju da oseti, zelju da dozivi nesto sto ju je uzbudjivalo na sasvim nov nacin. Pogledala je svoje ruke koje su bile siroko rasirene u istezanju tela, i upitala se, po ko zna koji put, da li ce na njima ikada videti kozne poveze, konopac, lisice... Osemhnula se sama sebi terajuci tuzni trenutak iz ociju.

A zudela je svim svojim srcem, zudela je za tim trenutkom, kada kontrola vise nece biti njena, tim trenutkom kada ce moci da je prepusti, kada ce zeleti da je prepusti, kada ce neko umeti da joj je oduzme.

Njen istrazivacki um je groznicavo radio tih dana, posle tog prvog kontakta sa necim toliko novim za nju. Zelela je da sazna sto vise, zelela je da upozna ljude koji su ziveli u tom svetu, zelela je da dozivi novo iskustvo, zelela je da otkrije koliko duboko ju je to dotaklo, koliko je njeno bice stvarno prepoznalo taj odjek, koliko ona sama moze da izdrzi, koliko je spremna i sposobna da prepusti kontrolu nekom drugom. Pokusala je da u svoj dotadasnji zivot pusti sve to na mala vrata, ali posle prvih neuspeha, gonjena razdirucom zeljom za necim sto joj je sve vise postajala opsesija, shvatila je da ce morati da izadje iz tog dobro poznatog sveta i zakoraci u neki drugi, za nju toliko uzbudjujuci, a ipak sasvim nepoznati svet, svet koji ju je razdirao izmedju potrebe da zadovolji svoje zelje, da ispuni naredbe iz dubine njenog bica, i straha od svega toga. I ostvarila je prve kontakte...

Sasvim lagano, otvarala se prema tom novom svetu, nesposobna da kanalise sumnje koje su je razdirale, nesposobna da se otvori sasvim, a ipak spremna da dozvoli da bude gurnuta i naterana u taj svet. Mnogi su, od tada, prosli kroz njen zivot. Niko zaista, i niko stvarno. Ali, pokusavala je da se preda, pokusavala je da prepusti kontrolu, pokusavala je da bude ono sto je osecala da jeste. Zagledana u svoju dusu, kroz nju je pokusavala da pronadje druge. Pobedjujuci svoje strahove, priznala je sebi da nece moci da se odupre tom zovu svoje duse, i da je njeno srce zarobljeno nepopustanjem.

Krenula je prema kuhinji da uzme casu vode, i u prolazu nezno vrhovima prstiju dodirnula jednu osusenu crvenu ruzu koja je nemo stajala na stocicu ispred ogledala. Podigla je pogled i zagledala se u svoje oci koje su otkrivale jednu drugaciju nju, samosvesnu, snaznu, inteligentnu mladu zenu, sa istancanim smislom za lepotu, siroko obrazovanu, uspesnu i...

Nije bila sigurna da je to zaista ono sto ju je odredjivalo. Ispod te uglacane povrsine, koju su mnogi prihvatali kao nju samu, krila se vatra koju nije prepustala tudjim pogledima. Ispod te uglacane povrsine krila se..., nazovite kako god zelite.

Da, zelela je da prepusti kontrolu, a u isto vreme trudila se iz sve snage da je zadrzi, da ostane ona ta koja kontrolise stvari, da bude sigurna da je postavila prave uslove, da bude spremna da uvek uzmakne kada se to njoj cinilo potrebnim. Plasila se.

Plasila se povrede, ne one fizicke, ne fizickog bola, ne dokaza da moze da izdrzi i da zeli da izdrzi. Plasila se povrede koja otvara rane koje nikada ne zarastaju. Plasila se da prepusti tu kontrolu, kontrolu nad njenom dusom, nad srcem koje nema odbrane, a zeli, cezne za ljubavlju. Kada je postala svesna tih svojih zelja, pocela je polako da pravi prototip coveka kome ce moci da se prepusti, u svojoj glavi. Od svakog koga je upoznala, uzimala je po jedan deo.

Neciji nacin razmisljanja, necije duboko razumevanje sta je to sto bi je uvelo u taj svet, necije treptaje duse koji su se obracali samo njenoj dusi, necije zahteve koji su se obracali zeljama njenog tela, neciju sposobnost da je natera da pokusa da bude poslusna, necije strpljenje da joj dopusti da se otvara u njenom ritmu, necije... Ali, sve su to bili delovi koji, ma kako ona to zelela, nisu cinili celinu, nisu cinili onog jednog, jedinog Njoj kome je jedino mogla da se preda, kome je mogla da pruzi svoju dusu, i da bude sigurna da ce joj biti vracena neostecena .

Da, zudela je za ljubavlju, ali jednom drugacijom vrstom ljubavi, ljubavi koja ce joj dozvoliti da bude ono sto jeste i pri tom joj dopustiti da zadrzi kontrolu nad onim sto takodje jeste bila. Nebrojeno puta se zapitala postoji li neko takav, nebrojeno puta se prevrtala u svom krevetu bezeci od svojih snova i vracajuci im se sa novom snagom da ih ostvari. I trazila... Predavala je sebe svim tim zenama,
predavala im svoje nagovestaje, svoje zelje, svoju dusu zasticenu tek tankom opnom, zeljna toga da neko tu tanku i sasvim lako poderivu opnu ukloni sa njene duse, da prepozna to sto joj je potrebno, da shvati to sto joj je potrebno, da razume iskrenost sa kojom je nudila sebe, poklanjala sebe u iscekivanju samo jednog poklona zauzvrat. I nije ga dobila. Zatvarala se sve vise sto se vise otvarala, pomalo gubila nadu da ce ikada pronaci Nju.

Ubedjivali su je da je blesava, da se zaljubila u projekciju svoje maste, neke nepoznate i nepostojece, da je to nemoguce i glupo sa njene strane, da se na taj nacin brani od stvarnog dozivljaja, da se igra. I prepustala se tim optuzbama, tim ubedjivanjima, prepustala se vodjstvu onih koji su joj to govorili, dozvoljavala im da joj pokazu njihove nacine, da joj pokazu taj svet, da je povedu, pa ipak, nijedna u tome nije uspela.

Pokusavala je i da se prepusti svom blagom ocajanju, da zaboravi na sebe, da se upusti u sve to zaboravljajuci na ono sto joj govori njena dusa, ali nije mogla. Njen problem je bio u tome sto je njena dusa upravo bila ono sto je prepoznala u svemu tome. Kako bi sad mogla da je zanemari, da ne cuje ono sto joj govori? Onda ne bi bila iskrena, ne bi bila iskrena prema sebi, a samim tim, varala bi i sve ostale, a takav zivot je gori od onoga koji je sada vodila, i nije htela da dozvoli da joj se zivot pretvori u to.

A plasila se i dalje, ali sada je to bila druga vrsta straha, straha od koga ne moze da se pobegne, straha koji ne moze da se prebrodi... Sta ako Ona i ne postoji, ako takve nema i nikada je ne bude? Sta ako nikada ne dozivi to sto joj razdire telo i um? Sta ako zauvek ostane zarobljena u tom dovratku izmedju dva sveta, jednog, kome vise nije pripadala i drugog u koji nije mogla da zakoraci, ne sama, ne bez Njene pomoci? Postoji li neka takva???

Da li je ona stvarno nerealna? Da li je stvarno stvorila nekog u svojoj glavi ko ne moze da postoji? I dalje je sebe posmatrala u ogledalu. Jedna tiha, mala suza klizila joj je niz obraz... ?mislicu o tome sutra, k'o Skarlet O' Hara" rekla je svom odrazu u ogledalu, i sirok osmeh obasjao je njeno lice. ?Znam da postoji, znam da cu je pronaci i Ona ce pronaci mene.

Uostalom, znam da postoji neko ko razume, a to je vec dovoljno da nastavim dalje". Vrhom prsta dotakla je suzu na svom obrazu i taj prst stavila je u svoja usta.

with my love

........................Bez Naziva..................................

http://www.youtube.com/watch?v=kXoYIZ5-oRU

Azra-Dzoni naravno :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Originally posted by LeDeNa_

Ciganka sa detetom u kolicima mi ide u susret i staje ispred kontejnera koji je na travnjaku preko puta prodavnice...

...

Ciganka je nasla komad koriscenog smeca i stavila u kolica, ucinilo mi se da je pored deteta.
Prolazim, u kolicima nema deteta...
Samo smece...
Ne vidim da bi se kontekst napisanog izmenio ako bi pokusala biti malo politicki korektna. :mad:
:retard:
By LeDeNa_
Lepo Delete!!!

Na ovo drugo sam komentarisala....

:novine:
By LeDeNa_
hahaha Orlando!!!!

Pitaj me i ja cu ti odgovoriti!!!!

Nikad se ne odricem sebe, aham!!!

:hail:

:mucka:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!