Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Popeye
hajdemo ne svesti ravnopravnost zena na to otvara li im netko vrata ili ne.
Originally posted by Popeye
ma sve je to uobicajena muskosovinisticka prica: gdje su zene rudari i kako to one hoce biti ravnopravne, a da im ja otvaram vrata...![]()
promasena banalizacija.
uostalom, ako je to taj veliki trade off i zrtva koju zene moraju podnijeti za potpunu ravnopravnost u drustvu, onda jebes ta vrata i njihovo pridrzavanje.eto, zene se odricu do kraja vremena da im muskarci ikada pridrze vrata, a da - recimo - budu jednako placene. jel dogovoreno?
![]()
Originally posted by Hys.ne mogu, zablokirao mi se mozak
@Sprinter
Pogledaj recimo post "butch-femme dinamika"![]()
Nema veze sa egoizmom, nego odredjenom vrste igre-seksualne i emotivne i kulturoloske u kojoj se pronalazim, kao i zene/decke koje me privlace![]()
Originally posted by PopeyeNaravno
ma sve je to uobicajena muskosovinisticka prica: gdje su zene rudari i kako to one hoce biti ravnopravne, a da im ja otvaram vrata...![]()
promasena banalizacija.
uostalom, ako je to taj veliki trade off i zrtva koju zene moraju podnijeti za potpunu ravnopravnost u drustvu, onda jebes ta vrata i njihovo pridrzavanje.eto, zene se odricu do kraja vremena da im muskarci ikada pridrze vrata, a da - recimo - budu jednako placene. jel dogovoreno?
![]()
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Hys.ne mogu, zablokirao mi se mozak
@Sprinter
Pogledaj recimo post "butch-femme dinamika"![]()
Nema veze sa egoizmom, nego odredjenom vrste igre-seksualne i emotivne i kulturoloske u kojoj se pronalazim, kao i zene/decke koje me privlace![]()
pa da zavrsim da imam problem sa tim da kad zena hoce da joj se otvraju vrata zato sto je zena, dok se u isto vreme bori protiv ideje da ona mora da kuva rucak u kuci zato sto je zena.
Originally posted by svejednocapito.
Zena koja HOCE da joj se otvaraju vrata je nesto potuno drugacije od zene kojoj ume da prija da joj odredjena osoba pridrzi vrata.
Originally posted by SprinterSasvim se slažem sa ovim i koliko sam ja primetio dosta žena se ponaša baš ovako, što je užasno iritirajuće. Jako puno žena smatra da treba da budu ravnopravne sa muškarcima ali onda lupe sebi kontru i kažu kako bi muško ipak trebalo da ima više para, da je stariji, uspešniji itd. Bzvz
imam problem sa tim da kad zena hoce da joj se otvraju vrata zato sto je zena, dok se u isto vreme bori protiv ideje da ona mora da kuva rucak u kuci zato sto je zena.
Originally posted by Magenek lupaju sebi kontru, meni se vise gadi kad vidim da vaspitavaju svoju decu tako. tacno gledam zene u okruzenju feministkinje, koje cerke vaspitavaju da je poenta dobro da se uda u smislu materijalne sigurnosti; sto opet ne bi bio problem da u tom vaspitanju ne izostaje osamostaljivanje nje kao zene.
Sasvim se slažem sa ovim i koliko sam ja primetio dosta žena se ponaša baš ovako, što je užasno iritirajuće. Jako puno žena smatra da treba da budu ravnopravne sa muškarcima ali onda lupe sebi kontru i kažu kako bi muško ipak trebalo da ima više para, da je stariji, uspešniji itd. Bzvz![]()
Originally posted by SprinterHajde da progutam tvoj mizoginicni opis, i recimo da kazem da znam na koga si mislio. Koliko ja poznajem rad te osobe, ona ne zastupa pozicije radikalnog feminizma. Jednostavno zato sto vise nismo u sezdesetim kada je radikalni feminizam nastao, sto su se u okvirima samog feminizma konstantno izazivale i preispitivale ideje radikalnog a i ostalih feminizama (liberalni feminizam, socijalisticki feminizam, postfeminizam i tako dalje i tako dalje), a ta zena je itekako pametna i obrazovana pa je i upoznata sa razvojem svih tih feministickih ideja i pravaca i ima svoje misljenje i poziciju spram njih.
ako ti opis nesto znaci, posto ne mogu da joj se setim imena, starija plava kratko osisana (ko ti), punija zena da ne kazem baba.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!