Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Napokon neko ko je udario kako treba :)

Sad nemam vremena za dalje pisanje ali cu rado nastaviti...Mislila sam samo da nece niko razumeti mada je sofia napisala proza i klanjam se...

O ovim temama itekako se moze raspravljati ali nisam ja ta koja treba postavljati pitanja....

tapsem vama Andjelika i pisemo se:)
By LeDeNa_
Da, winter....Cudno pretpostvaljam ali sta ces :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Winter
Necem nista i dalje nemam pojma tko si, niti o cem se radi u ovoj temi .....ali vidim da se dženka oglasila, a pošla je na spavanje kako mi rekoše.....cccc :soping::
Korisnikov avatar
By jenny
Idem! zadrzah se jos koji minut samo... :marinac:

a tema je da pises sta hoces...:awesome:
By LeDeNa_
Iju aham....Tek ce da se pise ;)

Svidjam se samoj sebi :hail2:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kao sti sam ti rekla...

''

Oko moje ovo ide uz takva jutra...

Nedelja ujutro... 6-7 sati... da li se vracas sa neke zurke.. ili si celu
subotu prespavala, pa ti se vise ne da...

Ustanes ranoo... i nigde nikoga nema..

... bas nikoga..

Po neki pas lutalica, neki taksista koji pokusava da radi prekovremeno...

I hodas i dises, ne zuris nigde...

i po prvi put vidis fasade svoga grada, vidis krovove, prozore, zavese....
Grafite na zidovima, energiju koju oni nose...

Gledas u svoje cipele dok hodas, i primecujes koliko ima zalepljenih zvaka
na asfaltu... pocnes da brojis, ali odustanes...

... i tu kad odustanes od brojanja, podignes pogled ispred sebe i vidis

NJU....
By LeDeNa_
Igra senki na zidu, isprepletane ruke, dugi, hladni, tamni prsti uvijaju se na glatkoj povrsini koja vredja svojom belinom...

Stranice knjige koje se okrecu u suludom ritmu, prvo na jednu stranu, pa na drugu, pa ponovo, susteci sumanutu muziku...

Nalet vetra, ples suvih, zutih listova ispred farova automobila koji ih gazi jureci u noc...

Saputavi, rascepljeni jezik lagano se uvlaci u usnu skoljku palacajuci svoje price, legende, bajke...
"Hoce li mi doci nocas, hoce li mi doci nocas, hoce li mi doci nocas...?" hipnotisuci ritam reci koje izgovara dok sedi daleko i pusto na osami svojih razbijenih zelja, gradeci svoje kule od peska nadomak pobesnelih talasa...

Hoce li doci? Sta ako ne ugleda ono sto zeli? A sta ako to ugleda?

Besno nastavlja, dizuci kulu od peska za kulom od peska, saterana u cosak samom sobom...

Prvo stopla... Mala, nezna, bela stopala, bosa i drsko razigrana. Nezni gleznjevi izvajanih kostiju zaodenuti mekom kozom. Dugi, vretenasti, vitki listovi, obla kolena, melcno bele butine bestidno zamamne, meke, cvrste, drhtave ispod glatke svile koja ih pokriva. Obrisi stomaka prekriveni uznemirenom tkaninom koja se uvija i ovija, tanani struk koji poziva sake da je obujme, cvrste, oble grudi napete u svom pozivu i davanju, besprekorna linija ramena, nezne, hitre, gipke ruke, vitki, dugi vrat, nestvarno izrazajno lice, kosa, duga, meka, svilena, prepustena igri vetra...

Smeje se. Igra. Bosim stopalima rusi njene kule od peska.Izaziva je bezocno, zaigrana u zatvorenoj maloj igri...

"Stani"-kaze joj!

Zvonka pesma njenog smeha odzvanja joj u usima...

Stani-vice...

Ona se vrti oko nje, lice joj dodirne njena kosa ali hladna je i nedodirljiva.

Stani molim te, sapuce...

Pada na kolena...

U svom besu i nemoci, stisnutim pesnicama razara sve sto je izgradila te noci.

Ona staje. Okrece se. Gleda je. Dve suze nemo klize niz njene obraze...

Zariva lice u vlazni pesak i pokazuje joj se, zbacivsi sve svoje maske, ne prizivajuci u pomoc sve svoje lazi.

Ona joj prilazi...

"Ne budi tuzna," sapuce joj na uvo "pomoci cu ti da ponovo izgradis svoje kule od peska."
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh:

sad sam ukapirala da si to ti :smeh:

jes se baČila u pJesnike? :lol:

:jerry:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Spustila sam se na krevet.. na dusek, kraj nje...
krevet je blago zaskripao... i ona se okrenula
videla sam kako njene oci cakle i mraku

namestila je ruke pod glavu i netremice me gledala
kako lezem...

Uradila sam isto... legla sam tik pored i gledala u njene
oci... mesecina koja je dolazila kroz krovni prozor je davala
taman toliko svetlosti da vidim obrise njenog tela...

Netremice smo se gledale u tom polu-mraku....

znala je da je zelim...
znala sam da me zeli...
By LeDeNa_
:mjuza:

Ako nastavim mislim da cu im se smuciti posto me vec komentarisu....

Ali ja pisem dok mogu ovde a posle ima drugih mesta ;)

oko :tuc:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ne obaziri se... vec pisi... izbaci to iz sebe...

ovo je pravo mesto da ....

.. talasima svojih emocija pokvasis tudje obale
By LeDeNa_
He Andjelika, naravno!!!

Dosta za jedan dan!!!

Kad god sam zasla medju ljude uvek sam izgubila nesto od svoje licnosti!!!

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Moja krila su po prvi put slobodna,
ja letim, gledam ona prostranstva
gde sam nekada hodila...
Hodanje je bilo za mene, bolno,
noge su mi postale krvave...
Ali sam hodala... gordo...
i stovalila se na zemlju od bola...

Kada sam pala, suncev zrak, koji me je pomilovao nezno po licu,
pokazio mi je put... put koji samo andjeli znaju,
i oslobodio me prokletstva

Kad sam hodala, ti si bila uz mene,
drzala me za ruku, pokusala da me pridrzis...
Zato sada ja tebi ruku svoju pruzam,
vucem te ka nebesima,
ka prostranstvima slobode,
mirisa, vazduha, svetlosti, duge...

Znam da umes da letis,
uvek sam verovala u tebe

Mozda... jedino sto mi preostaje,
je da te gurnem sa litice...
Strah me da te izgubim,
ali verujem u tvoje moci...

Znam da umes da letis...

---------

Porasti, znaci zadrzati dete u sebi,
inace bi se odrastanje nazivalo
prestariti sebe.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Blady
Ti nisi crkla? :trep:
Bitno da si moj fan klab skrnavila, i sada dodjes pod drugim nickom i otvoris temu..... e jugoslovenka.....
By LeDeNa_
He Black Lady, ti samo ne prihvatas salu tj crn humor ponekad...Ja tebe gotivim, znam kako i izgledas i ok si mi bez obzira na tvoju neku "drskost" prema meni...Drugo mislim da ja nikako ne mogu da ti pokvarim fun club jer te koje te vole nece se obazirati na moj komentar...Ionako su izbrisali tako da smatraj gotovim...

Hvala ti svakako sto si i dosla ovde...Molim :cvece: ...Pozdrav
By LeDeNa_
http://www.youtube.com/watch?v=3BB05NHXKho

Ovaj koncert Madonne koju ja obozavam iz drugih razloga (ne pevanja), mislim da treba pogledati....(dobro pogledati nju i sve oko nje)...Nema greske nijedne to je sto posto...

Ovaj link, scenski nastup sa Isakom je nesto sto je meni dalo dosta toga...Spojeno je sve...Gluma, igra, ONA, pozadina, publika koja je doprinela da ova pesma dobije jos veci plus, devojka u kavezu....Madonin izged, garderoba koja je jednostavna ali sjajna a to je bilo 2006 tako da je meni nasa moda prosto smesna...Sto nositi sad cizme kad.....Nebitno to...Pogledajte ako zelite...Isaka naravno koji peva toliko lako da je to neverovatno...

Inace ne slusam ovu vrstu muzike ali nju treba pratiti prosto...
Korisnikov avatar
By maka
Meni i dalje nista nije jasno. u potpisu : Winter.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by LeDeNa_

He Black Lady, ti samo ne prihvatas salu tj crn humor ponekad...Ja tebe gotivim, znam kako i izgledas i ok si mi bez obzira na tvoju neku "drskost" prema meni...Drugo mislim da ja nikako ne mogu da ti pokvarim fun club jer te koje te vole nece se obazirati na moj komentar...Ionako su izbrisali tako da smatraj gotovim...

Hvala ti svakako sto si i dosla ovde...Molim :cvece: ...Pozdrav
Ma garant te zena ostavila.... :zavera:
Sumnjiva si ti meni.... oko, svuda gleda.... ;)
Korisnikov avatar
By Blady
BTW Volim Confession tour... Najbolji koncert ikada...
By LeDeNa_
No, posto ce ovu """temu""" verovatno zatvoriti jer je otisla predaleko napisacu jos nesto...

Mama, tata, sestra i ja!!!

Odakle poceti, Nina...DA!!!
Kako sam postala lezbejka definitivno (to je jace od mene!!!)...uvek sam to govorila jer sta drugo reci...
....Dopisivala se Nina sa jednom devojkom sa neta i da skratim jer mislim da ce potrajati ako pisem duze...Dala sam joj fiksni (nikad ne uraditi to ako i dalje zivite sa svojima)...Nista, Nina pricala sa njom i otisla u veliki grad Bg, naravno...
SkC u 21h upoznavanje...Knedla mi stajala-sta cu ako mi se ne dopadne???Znate onaj bedak (bolje da sam ostala u virtuelnom svetu)...
Udahnem i odem...Sedi nesto u crnom sa lancima na sebi,....Ok, kazem!!!Lepu facu ima a znam je (greska, virtuelnost je greska jer tad mislis da je vec poznajes)...Smuvam se sa njom, bude lepo par dana...Posto je ovan, posesivnosz je preuvelican do te mere da ja to nisam mogla podneti...Gde god krene Nina MOBILNI-GDE CEEEEEEEES???.....Uff!!!
Raskinula sam (cudno a)...
E sad je tek ono mama i tata, sestra je negde sa mnom u toj prici he...

Kuci sam, spavam...Mama me budi i kaze USTAJ da razgovaramo!!!
Da, da mama!!!
SEDI TU!!!
Sta se deres, daj mi kafu!!!
Ma dacu ti ja sad...MUK!!!....Ustala sam i zapalila cigaretu...Tisina 5 minuta, ili mi se cinilo...
I STA SAD?
Ne deri se nego pricaj!!!
Zvala je od tvoje devojke mama i rekla kako si joj slomila srce...
A?
Hoces da je cujes?
Nemam preca posla, idem da legnem....Naravno da je zvala i rekla sam toj zeni da tek sada smatram da ja nisam luda vec vi is spustila joj slusalicu...Da, uvek me zaboli glava (kafetin odmah)...
Legla sam....
9h mama-USTAJ!!!
Sta je sad, dosli ovde?
Ustaj lezbaco!!!

Pretpostvaljate, svi obuceni, mama, tata, sestra i cekaju "jadnika"....
Isli smo ulicom, pitala sam sestru jel me vode sad na streljanje?....Sestra se smejala i rekla cuti ludacino....
Ispred mene klinika (to je vec da umres od smeha)...Prsnula sam...
Mama, tata-ccccccccc!!!!

Sedimo svi u cekaonici i cekamo koga vec...Nailazi zena sa tamno plavim pramenom i to je ONA!!!...Ja sam sebi rekla HVALA TI ZENO!!!...
Udjite-plavi pramen...
Naravno, ja sam u cosku i gledam kancelariju i brojim koliko ima cega...Imam tu nazovimo bolest da uvek brojim stvari i stavljam na mesto koje meni odgovaraju tako da sam ustala i stavila joj hemisku na desnu stranu...Ja se izvinjavam, rekla sam joj....Posto je devica u horoskopu nije bilo nereda...

Sta je problem?
Moje dete je lezbejka-mama
Tata cuti jer je rak i guta knedle-poroka ima i suvise pa ne sme da se oglasi...
Sestri smesno jer je guram nogama...

Plavi pramen-Izadjite a Nina neka ostane!!!
Rekla sam u sebi UFFFFFF napokon!!!
...........................Dug razgovor ali odlican!!!
Razumela me kad sam rekla aman TO JE JACE OD MENE!!!...Muskarci, ne nikako (ruska jakic)...
Naravno da su je moji zamrzli i rekla mi plavojak da je dzabe sa njima razgovarati, ja sam joj namignula....

Kuci....BIRAJ!!!...Ili ces da rodis dete ili cu prepisati stan crkvi-moja mama...
TI SI DEBIL-ja!!!

Da si se spakovala veceras i otisla...
Uvek sam cekala to i rekla sam JACE OD MENE!!!

Otisla sam da, i sjajno mi je....Nekako me i zovnu, budu ok do poslednje recenice a ta glasi -I DALJE SI TO?

TO sam mama!!!!

Zapalim cigaretu i pustim muziku.....Osmeh naravno....A stan nije ni njen vec tatin tako da cu ga ipak dobiti :comingout:
By LeDeNa_
Da, zenu sad nemam....Tri godine je bilo dosta a pre toga jos tri...Sad sam odlucila da idem na mladje :wundy: aham....

Da, da drago mi je da je nako odgledao taj koncert jer je meni to savrsenstvo...

He blacky dobro dosla kuci!!! :adiktusha:
By LeDeNa_
hahahhha winter....E slusaj, ja ne znam sto mene uporedjuju sa tobom...Tako mi rekli ali sam zbunjena...

Ne dao onaj gore da me ima slicne he....Smejem se uvek kad se oglasis a sad cu pricu neku da drmnem :kasalj:
Korisnikov avatar
By charlie
ajao. konachno i ti da mi se desish. :kokice:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!