No, posto ce ovu """temu""" verovatno zatvoriti jer je otisla predaleko napisacu jos nesto...
Mama, tata, sestra i ja!!!
Odakle poceti, Nina...DA!!!
Kako sam postala lezbejka definitivno (to je jace od mene!!!)...uvek sam to govorila jer sta drugo reci...
....Dopisivala se Nina sa jednom devojkom sa neta i da skratim jer mislim da ce potrajati ako pisem duze...Dala sam joj fiksni (nikad ne uraditi to ako i dalje zivite sa svojima)...Nista, Nina pricala sa njom i otisla u veliki grad Bg, naravno...
SkC u 21h upoznavanje...Knedla mi stajala-sta cu ako mi se ne dopadne???Znate onaj bedak (bolje da sam ostala u virtuelnom svetu)...
Udahnem i odem...Sedi nesto u crnom sa lancima na sebi,....Ok, kazem!!!Lepu facu ima a znam je (greska, virtuelnost je greska jer tad mislis da je vec poznajes)...Smuvam se sa njom, bude lepo par dana...Posto je ovan, posesivnosz je preuvelican do te mere da ja to nisam mogla podneti...Gde god krene Nina MOBILNI-GDE CEEEEEEEES???.....Uff!!!
Raskinula sam (cudno a)...
E sad je tek ono mama i tata, sestra je negde sa mnom u toj prici he...
Kuci sam, spavam...Mama me budi i kaze USTAJ da razgovaramo!!!
Da, da mama!!!
SEDI TU!!!
Sta se deres, daj mi kafu!!!
Ma dacu ti ja sad...MUK!!!....Ustala sam i zapalila cigaretu...Tisina 5 minuta, ili mi se cinilo...
I STA SAD?
Ne deri se nego pricaj!!!
Zvala je od tvoje devojke mama i rekla kako si joj slomila srce...
A?
Hoces da je cujes?
Nemam preca posla, idem da legnem....Naravno da je zvala i rekla sam toj zeni da tek sada smatram da ja nisam luda vec vi is spustila joj slusalicu...Da, uvek me zaboli glava (kafetin odmah)...
Legla sam....
9h mama-USTAJ!!!
Sta je sad, dosli ovde?
Ustaj lezbaco!!!
Pretpostvaljate, svi obuceni, mama, tata, sestra i cekaju "jadnika"....
Isli smo ulicom, pitala sam sestru jel me vode sad na streljanje?....Sestra se smejala i rekla cuti ludacino....
Ispred mene klinika (to je vec da umres od smeha)...Prsnula sam...
Mama, tata-ccccccccc!!!!
Sedimo svi u cekaonici i cekamo koga vec...Nailazi zena sa tamno plavim pramenom i to je ONA!!!...Ja sam sebi rekla HVALA TI ZENO!!!...
Udjite-plavi pramen...
Naravno, ja sam u cosku i gledam kancelariju i brojim koliko ima cega...Imam tu nazovimo bolest da uvek brojim stvari i stavljam na mesto koje meni odgovaraju tako da sam ustala i stavila joj hemisku na desnu stranu...Ja se izvinjavam, rekla sam joj....Posto je devica u horoskopu nije bilo nereda...
Sta je problem?
Moje dete je lezbejka-mama
Tata cuti jer je rak i guta knedle-poroka ima i suvise pa ne sme da se oglasi...
Sestri smesno jer je guram nogama...
Plavi pramen-Izadjite a Nina neka ostane!!!
Rekla sam u sebi UFFFFFF napokon!!!
...........................Dug razgovor ali odlican!!!
Razumela me kad sam rekla aman TO JE JACE OD MENE!!!...Muskarci, ne nikako (ruska jakic)...
Naravno da su je moji zamrzli i rekla mi plavojak da je dzabe sa njima razgovarati, ja sam joj namignula....
Kuci....BIRAJ!!!...Ili ces da rodis dete ili cu prepisati stan crkvi-moja mama...
TI SI DEBIL-ja!!!
Da si se spakovala veceras i otisla...
Uvek sam cekala to i rekla sam JACE OD MENE!!!
Otisla sam da, i sjajno mi je....Nekako me i zovnu, budu ok do poslednje recenice a ta glasi -I DALJE SI TO?
TO sam mama!!!!
Zapalim cigaretu i pustim muziku.....Osmeh naravno....A stan nije ni njen vec tatin tako da cu ga ipak dobiti