Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by smaugtotalno totalno kjut!
Ni Dizni ni Piksar, a odlican crtac.
Originally posted by olga_diktatorONQUOTE: Gledala sam film u svojoj glavi. Zvao se ,,Hajdi".
Ja te u bioskop vise ne vodim.![]()
Originally posted by UlixNe znam. Cesto mi ne rade diskovi na dvd plejeru. Mozda kad se budemo videli. Evo teram se da dodjem na zurku...Hvala.
Originally posted by SunceUm... torent.
Originally posted by UlixGde, kako?
Juče:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoćeš da ti narežem?
Originally posted by Tungiwow, super. e, pa onda, na preporuku, i ja cu da pogledam taj film. obicno ne volim da gledam filmove koji su radjeni po knjigama koje sam mnogo citala, jer se posle iznerviram sto su upropastili pricu (kao na primer, Pride and Prejudice... kako me je taj film iznervirao, htela sam nekoga da
Prvi put da sam odgledao ekranizaciju nekog dela,a da mi se dojmila i nije pokvarila utisak procitanog,vec stavise naterala da jos jednom uzmem i procitam knjigu:)
10/10
Originally posted by M666nisi jedini. mi smo morali mom sestriću da napravimo uši i plavi rep ... eno sad skače po dvorištu i vrišti
znaam, znaaam, kaasnim!
pre neki dan sam gledao avatar.
genijalan je!
ocu ja da imam onakav reeep!
![]()
Originally posted by OrionUpravo odgledao.
Jako mi se svideo iako generalno nisam ljubitelj ove tematke.
A odmah da se ogradim da nisam u potpunosti objektivan kad je reč o filmovima u kojima igra Milla Jovovich.
Na momente je jako neuverljiva priča ali ima jako dobrih i creepy delova.
Film kao film nije strašan koliko je sama ideja, ako se čovek udubi u priču i preispituje 'istinitost' iste, jeziva pomisao da je nešto ovog tipa zaista moguće i da postoje takvi slučajevi.
Priča je neobično prikazana sa dosta korišćenja (navodno) pravih snimaka koji su jezivi samo iz razloga što gotovo da ništa konkretno ne prikazuju a ako gledaš film u pola 3h ujutru, svaki šum u sobi liči na neki koji si čuo.
Ljubiteljima The X Files-a, sličnih paranormalnih priča i 'teorija zavere' verovatno će se svideti.
p.s. Naravno, Milla je sjajna kao i uvek.
![]()
Originally posted by Wilhelmina
Da ne otkrivam previse, ovo je jedan jako lep filmic. Zabavan, lepo odradjen estetski (na momente me podseca na dela Salvadora Dalija), odlicna glumacka ekipica, ali vec vidjena prica. Nista sto bi menjalo tok filmske istorije, samo zabavnih nesto vise od 100 minuta. Misljenja su podeljena, nekome se cini da je remek delo u pitanju, drugi ga osporavaju, meni je jednostavno - lep.
Originally posted by shutRežija je odlična, Uma je odlična, ali scenario je pisao potpuni amater.
prelep..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!