Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa kako se uzme, zaista... ipak, jedan je par ociju pratio film, jedna su se usta u uzdahu otvarala na Dzulijen, dve su ruke kopale po kesi sa kokicama. Ja po atributima izbrojah zaista jednu jedinu osobu. :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja te u bioskop vise ne vodim. :kissofdeath:

ont: Hardcore, r. Pol Sreder
By superfly
gej slina na hbo comedy- comme les autres (čini mi se da tako beše...)

francuzi, a šta li sam uopšte očekivao. :kosa:
Korisnikov avatar
By maka
ok film..nista posebno
Slika

prvi deo mi se vise svideo,ali i ovaj je zabavan na trenutke pogotovo zbog dve zelene debeljuce

Slika
Korisnikov avatar
By impressive_instant
Slika

Drag Me to Hell - Vristao sam kao nenormalan, ali to ne treba da sluzi kao indikator, nikada ne podnosim dobro horore.
Korisnikov avatar
By V25
"Cairo Time" - sladak, 6/10

"Drag me to Hell" - dobar iako trashy, 7/10

"Avatar" - ok, but nothing special, 6/10

"The Blind Side" - sapunica, 5/10

"2012" - efekti super, ostalo... 4/10

"The Proposal" - sladak iako predvidljiv, 6/10

"Paranormal activity" - govno od filma, 1/10

"Halloween 2" (remake) - ne, ne i ne... - 3/10

"Amelia" - sasvim solidan film, - 6/10

"Rebound" - cute, 5/10

"Piranha 2" - loooooooooool. 15/10
Korisnikov avatar
By Tungi
New York I love you,neloshe...7/10

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Leni Riefenstahl - Triumph des Willens (1935)

Slika

Potresno je koliko je Hitler bio obožavan. Iako je on glavna figura filma, oduševila me je režija. Ovakav pristup pravljenju propagandnih filmova je sigurno bio revolucionaran za to vreme.

Čitao sam da je Leni i pre samog snimanja filma napravila nacrte kuda će ići šine za kameru, gde tačno postaviti svetla, kako rasporediti vojnike u velikim scenama. Čak su i dva nadvožnjaka napravljena kako bi ona postigla ono što želi.

Čuo sam da su scene snimljene avionom, prve takve u propagandnim filmovima ikada. Francuzi su, eto ironije, ovaj film nagradili zlatnom medaljom.

Preporuka!
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Prvi put da sam odgledao ekranizaciju nekog dela,a da mi se dojmila i nije pokvarila utisak procitanog,vec stavise naterala da jos jednom uzmem i procitam knjigu:)

10/10
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tungi

Slika

Prvi put da sam odgledao ekranizaciju nekog dela,a da mi se dojmila i nije pokvarila utisak procitanog,vec stavise naterala da jos jednom uzmem i procitam knjigu:)

10/10
wow, super. e, pa onda, na preporuku, i ja cu da pogledam taj film. obicno ne volim da gledam filmove koji su radjeni po knjigama koje sam mnogo citala, jer se posle iznerviram sto su upropastili pricu (kao na primer, Pride and Prejudice... kako me je taj film iznervirao, htela sam nekoga da :elektro: )

a inace, juce odgledala
Make the Yuletide Gay -- simpatican filmic, komedija o autovanju
Korisnikov avatar
By Srklet
@marvin: "trijumf volje" je doista djelo genijalnog zla. gledao sam ga tri puta i uvijek me odusevi odnosno zgrozi. propaganda kao cista vrhunska umjetnost.

inace, opet sam gledao "michael clayton". i dalje vrlo dobar film. 7,5/10. zadnji kadar dokazuje pak kako je george clooney odlican glumac. uvijek me ostavi paf.
By Ulix
Slika

Jeste da igraju Alessandro Gassman i Nanni Moretti, ali stvarno nisam oduševljen. :zev2:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Da ne otkrivam previse, ovo je jedan jako lep filmic. Zabavan, lepo odradjen estetski (na momente me podseca na dela Salvadora Dalija), odlicna glumacka ekipica, ali vec vidjena prica. Nista sto bi menjalo tok filmske istorije, samo zabavnih nesto vise od 100 minuta. Misljenja su podeljena, nekome se cini da je remek delo u pitanju, drugi ga osporavaju, meni je jednostavno - lep.
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Slika
Nije mi to trebalo... :giljotina: :rida:

Slika
Zaljubila sam se u film! Neocekivano me izvozao...
Prvo te spusti, ubije u pojam i razocara. Taman kada sam pomislila ^(nije mi to trebalo)^, divan kraj.
Ljubav ziv van mreze nervnih sinapsi :klap:

Slika

:domino: :vruce: :wow: :drkanje:
:love: kakva zenka...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by M666

znaam, znaaam, kaasnim!
pre neki dan sam gledao avatar.

genijalan je!

ocu ja da imam onakav reeep!
:paki:
nisi jedini. mi smo morali mom sestriću da napravimo uši i plavi rep ... eno sad skače po dvorištu i vrišti :) ludo dete :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Orion

Slika

Jako mi se svideo iako generalno nisam ljubitelj ove tematke.
A odmah da se ogradim da nisam u potpunosti objektivan kad je reč o filmovima u kojima igra Milla Jovovich.

Na momente je jako neuverljiva priča ali ima jako dobrih i creepy delova.
Film kao film nije strašan koliko je sama ideja, ako se čovek udubi u priču i preispituje 'istinitost' iste, jeziva pomisao da je nešto ovog tipa zaista moguće i da postoje takvi slučajevi.
Priča je neobično prikazana sa dosta korišćenja (navodno) pravih snimaka koji su jezivi samo iz razloga što gotovo da ništa konkretno ne prikazuju a ako gledaš film u pola 3h ujutru, svaki šum u sobi liči na neki koji si čuo.

Ljubiteljima The X Files-a, sličnih paranormalnih priča i 'teorija zavere' verovatno će se svideti.

p.s. Naravno, Milla je sjajna kao i uvek.

:love:
Upravo odgledao.

Zanimljiv. Volim filmove posle kojih imaš potrebu da sedneš i porazmisliš o njima. Ipak, ima delova koji su nepotrebni, a ima i onih preko kojih su samo preleteli, koje bih ja naglasio ...

UPDATE: Ceo film je fake. Jedine informacije o Dr. Abigail Tyler se nalaze na sajtovima koji su napravljeni u periodu od juna do oktobra prošle godine. Nome u Aljasci postoji, FBI zaista često navraća, ali to je sve. Ne postoji osoba sa imenom Abigail Emily Tyler koja je ikada doktorirala u Americi. Shodno tome, priča je izmišljena, kao i doktorka. Nju u filmu glumi malo poznata glumica Melora Walters, koja je uglavnom igrala sporedne uloge. Ona je potpisala specijalni ugovor sa univerzalom koji nju obavezuje da ne sme staviti film u poslovnu biografiju, a Universal da neće staviti njeno ime u špice i sve proizvode vezane za film.

Bottomline: Infomacija iznesena u filmu i na plakatima da je po istinitom događaju ne obavezuje autore da to zapravo bude tako. Zeznuli su nas kao i za Blair Witch Project ...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Wilhelmina

Slika

Da ne otkrivam previse, ovo je jedan jako lep filmic. Zabavan, lepo odradjen estetski (na momente me podseca na dela Salvadora Dalija), odlicna glumacka ekipica, ali vec vidjena prica. Nista sto bi menjalo tok filmske istorije, samo zabavnih nesto vise od 100 minuta. Misljenja su podeljena, nekome se cini da je remek delo u pitanju, drugi ga osporavaju, meni je jednostavno - lep.

Sinoc gledao,jako zanimljiv:up:
Korisnikov avatar
By Srklet
poceo sam svoje redovito godisnje gledanje tzv. gay interest filmova, dakle bit ce dosta losih. :shrug:

holding trevor 2/10
amaterski reziran, odglumljen, snimljen, stereotipan, predvidljiv, sve lose yadda yadda...

du er ikke alene (you are not alone) 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0080662/
neocekivano dobar, atmosferican, sexy i nadasve zanimljiv danski film iz 1978. godine o sazrijevanju dva mlada decka u privatnoj skoli... ali i ne samo o tome... fascinantno je da su se nekad snimali ovakvi filmovi, danas bi se to opisivalo kao pedofilija (sto nije)...
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!