Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dina
Ima li ovde jos neko sem Maze i mene da navija za Mareja? Bojim se da nas ne izbacite sa topica![]()
![]()
Naravno, Marej ce ga pobediti u finalu![]()
Originally posted by DinaKo je za to da Dina ode u Kafić?
A Marej ako pobedi bice drugi a ako izgubi, onda ne znam... Ali nece da izgubi pa o tome ne moramo da brinemo![]()
Originally posted by mmikisame here
Definitivno protiv Mareja.Mrzim Federera ali jbga....
Originally posted by sing&dunumMože on to.
E, sad jos FedEx da osvoji turnir!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Ulix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Dzelajza RouzJavilo se jos navijaca Mareja - Scout finch, Tinkerbell, Lunja, da dodam i Mazu jos jednom da se ne zaboravi...
Originally posted by Dina
Ima li ovde jos neko sem Maze i mene da navija za Mareja? Bojim se da nas ne izbacite sa topica![]()
Naravno, Marej ce ga pobediti u finalu
Originally posted by DinaKo je za to da Dina ode u Kafić?
A Marej ako pobedi bice drugi a ako izgubi, onda ne znam... Ali nece da izgubi pa o tome ne moramo da brinemo![]()
![]()
![]()
Originally posted by sing&dunumNeka ga podoji Mirka svojim eliksirom.
Originally posted by Ulix
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predlazem da mu spravimo neki eliksir hrabrosti i snage koji ce hitno odleteti za Melburn...![]()
![]()
Originally posted by DinaOn mi je prvi na toj "crnoj listi". 'Ajde što priča o Mareju, ali zar je morao baš i o njegovom počešanom stojku?
da dodam i Mazu jos jednom da se ne zaboravi...![]()
Originally posted by OzirisPa sta onda pitas kad znas da znam.
Hahaha, spliff, isto sam pomislila.![]()
Originally posted by scout_finchMora da prestane da bude pi.....
navijam za mareja:D ne mogu da navijam za federera nikako. a novak ako 'oce da bude drugi ili prvi, mora da prestane da bude shaban, kako rece dzelajza.![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Btw, Conga je Š.A.B.A.N.
Ne znam ko je uopšte mogao da očekuje njegovu pobedu danas.![]()
Đoka je također mogao da ga dobije u 3 seta, ali i on je "šaban" - Šaban III Prokrastinator.
Originally posted by MarvinAma, ja uopšte nisam besna na čoveka. Štaviše, ne smetaju mi njegovi zdravstveni problemi, niti u njih sumnjam, ali ono što mene iritira kod Đoke je to što ne završi posao malo brže (a ja verujem da najčešće može) i što tada prosto mora da se oslanja na svoju kondiciju i fizičku snagu koje nikako nisu njegovi aduti. Iritantnost naročito raste u slučajevima kada igra protiv igrača poput Conge i sličnih "š". Šta ću, stvarno mislim da je Conga jedan od tih.
Meni sad ništa jasno nije što ste vi toliko besni na Đokovića?
Sjebao se čoveku stomak... šta sad... on tu ama baš ništa nije kriv niti je mogao šta uraditi po tom pitanju.
I nije igrao kao šaban, pored onako raspucanog Conge je vodio 2:1 i na dobrom putu bio da završi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!