Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Marej je u 2009. stigao do R16 runde. Trenutno ima 6780, a imace 8600 ako osvoji turnir (bice drugi) a 7800 ako izgubi u finalu.
Djoka ostaje na 8310 jer je u cetvrt-finalu izgubio i prosle godine.
Korisnikov avatar
By Oziris
A Nadal ce od ponedeljka imati 7670, sto ga svakako stavlja na poziciju br 4. Dakle, samo je pitanje da li ce Marej biti drugi, a Nole treci, ili obrnuto. Federer je bezbedan; ili ostaje na istom broju bodova, ili dobija jos 800.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jos jedan razlog za navijati protiv Mareja. Nije nuzno navijati za Federera...samo protiv Mareja ,)

..

Secam se kada je Nole mogao da dodje do druge pozicije u direktnom duelu sa Nadalom, znaci na najbolji moguci nacin, i secam se da mu je pukao reket tokom jednog od presudnih poena..

..No, svakako je dobro doci do te pozicije i na ovaj nacin, a sto se tice atp pozicija, to je svakako 'novi uspeh' u karijeri.

..

Protiv Mareja ,)
Korisnikov avatar
By mmiki
Definitivno protiv Mareja. :) Mrzim Federera ali jbga....
Ako sad Marej osvoji turnir i preskoci Djoleta, tokom cele godine ce se Djole patiti da ga preskoci. Ovo mu je super prilika da bar na kratko stigne do broja 2, da dobije jadan malo motivacije, godinama tavori na 3. mestu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Dina

Ima li ovde jos neko sem Maze i mene da navija za Mareja? Bojim se da nas ne izbacite sa topica :uplasen: ;)
Naravno, Marej ce ga pobediti u finalu :balerina:

A Marej ako pobedi bice drugi a ako izgubi, onda ne znam... Ali nece da izgubi pa o tome ne moramo da brinemo :D
Ko je za to da Dina ode u Kafić?

:peace: :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Btw, Conga je Š.A.B.A.N.

Ne znam ko je uopšte mogao da očekuje njegovu pobedu danas. :giggle:
Đoka je također mogao da ga dobije u 3 seta, ali i on je "šaban" - Šaban III Prokrastinator.
Korisnikov avatar
By scout_finch
navijam za mareja:D ne mogu da navijam za federera nikako. a novak ako 'oce da bude drugi ili prvi, mora da prestane da bude shaban, kako rece dzelajza.:)
Korisnikov avatar
By Seaman
Pih izgubio Conga :bljak:

U nedelju navijam za Mareja :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaboravih da dodam da mi se Marej sve vise i vise svidja, pogotovo kad ceska stojka :lol:

:bale:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dzelajza Rouz

Ima li ovde jos neko sem Maze i mene da navija za Mareja? Bojim se da nas ne izbacite sa topica :uplasen: ;)
Naravno, Marej ce ga pobediti u finalu :balerina:

A Marej ako pobedi bice drugi a ako izgubi, onda ne znam... Ali nece da izgubi pa o tome ne moramo da brinemo :D
Ko je za to da Dina ode u Kafić?

:peace: :lol:
Javilo se jos navijaca Mareja - Scout finch, Tinkerbell, Lunja, da dodam i Mazu jos jednom da se ne zaboravi... :lol: tako da vam nece pomoci mnogo da ja odem :djavo:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh: :smeh: :smeh:

Jes' vala. :giggle:

Mada, nesto je njen eliksir izgubio na snazi. :lol: U odnosu na pre 2 godine... :giggle:
By Ulix
Kad je vidim, čudi me da je uopšte ikad imao snage. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
da dodam i Mazu jos jednom da se ne zaboravi... :lol:
On mi je prvi na toj "crnoj listi". 'Ajde što priča o Mareju, ali zar je morao baš i o njegovom počešanom stojku? :shok:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Oziris

Hahaha, spliff, isto sam pomislila. :)
Pa sta onda pitas kad znas da znam. :P

Dakle, po 28. put:

http://tenissrbija.blogspot.com/

Sacuvajte taj link.

Redovno, skoro svakodnevno objavljuju procene pozicija za narednu nedelju. Tacni su, precizni, azurni - sve pohvale. :up:

Jedino su im "reportaze" i "memoari" malo trash ^^ . Ali rezultati i bodovni info su im VRH. :dj:

Informisite se na pravom mestu. :alexis:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by scout_finch

navijam za mareja:D ne mogu da navijam za federera nikako. a novak ako 'oce da bude drugi ili prvi, mora da prestane da bude shaban, kako rece dzelajza. :)
Mora da prestane da bude pi..... :yes:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni sad ništa jasno nije što ste vi toliko besni na Đokovića?
Sjebao se čoveku stomak... šta sad... on tu ama baš ništa nije kriv niti je mogao šta uraditi po tom pitanju.

I nije igrao kao šaban, pored onako raspucanog Conge je vodio 2:1 i na dobrom putu bio da završi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dzelajza Rouz

Btw, Conga je Š.A.B.A.N.

Ne znam ko je uopšte mogao da očekuje njegovu pobedu danas. :giggle:
Đoka je također mogao da ga dobije u 3 seta, ali i on je "šaban" - Šaban III Prokrastinator.
:sunce: voli sabane. Conga je superiska.

Federer je teniski genije, ali mi je dosadio.

On i Henin su mi prazne licnosti. :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
nisam ja besna na djokovica, samo kazem da necu da navijam protiv mareja tj. za federera samo zato sto u tom slucaju novak dolazi na drugo mesto. ako treba da bude drugi ili prvi on ce to i biti. ja sa nadam ove godine:fige:
Korisnikov avatar
By svejedno
nenene.

To je samo podstrek za one kojima je to bitno...navijaj protiv Mareja zato sto je..hm...zato sto me nervira ,)

..

Salim se, jel.

Ali neeecu da on odnese GrandSlam titulu. Necu.

..

Ja odlucio.
Korisnikov avatar
By scout_finch
joj, i mene tako federer nervira:lol: dosta mu bre 15 komada, aj sad neko drugi malo da se sigra. pa makar i marej:D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Marvin

Meni sad ništa jasno nije što ste vi toliko besni na Đokovića?
Sjebao se čoveku stomak... šta sad... on tu ama baš ništa nije kriv niti je mogao šta uraditi po tom pitanju.

I nije igrao kao šaban, pored onako raspucanog Conge je vodio 2:1 i na dobrom putu bio da završi.
Ama, ja uopšte nisam besna na čoveka. Štaviše, ne smetaju mi njegovi zdravstveni problemi, niti u njih sumnjam, ali ono što mene iritira kod Đoke je to što ne završi posao malo brže (a ja verujem da najčešće može) i što tada prosto mora da se oslanja na svoju kondiciju i fizičku snagu koje nikako nisu njegovi aduti. Iritantnost naročito raste u slučajevima kada igra protiv igrača poput Conge i sličnih "š". Šta ću, stvarno mislim da je Conga jedan od tih. :lol: Njegovo raspucavanje uvek prati veliki broj neiznuđenih grešaka. Taj čovek jednostavno ne igra glavom.
Korisnikov avatar
By mmiki
I ja mislim da Conga ne igra glavom. Samo raspaljuje po lopti pa kad ide ide, a kad ne ide lako izgubi ne od Federera vec i od Troickog, pritom mi na neki nesportski nacin koristi publiku (ako se to moze nazvati nesportskim), to me iritira.
Korisnikov avatar
By deran
''

4:19

"Znam da bi Marej voleo da osvoji prvi grand slam za britanski tenis u... koliko je ono prošlo... 150.000 godina..."

:giggle:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!