Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by jukieBas umirujuce - SAMO trudnice i teski bolesnici...
Originally posted by TungiPa to je samo tako buknulo kroz škole i onda od dece roditeljima i od njih svima ostalima. Umiru samo trudnice i baš teški bolesnici kojima život svakodnevno visi o koncu. Deca i omladina imaju teži oblik (nekoliko dana jako visokih temperatura) a ljudi srednjih godina lakši, jer smo svojevremeno (kad smo mi bili deca i omladina) svake godine dva puta preležavali razne gripove (tako da smo dobili plusiće na preležavanje).
Originally posted by UlixPrelezao si svinjski?
Planirao sam, ali sam ga u međuvremenu preležao, pa sad nema svrhe da se vakcinišem. Moji roditelji i uža familija će se vakcinisati.
Originally posted by m..
ja bih se vakcinisala ali ne bih da potpusem ono da snosim odgovornost
Originally posted by lana-bgPoljaci
Poljska ministrica zdravlja o svinjskoj gripi
Originally posted by WilhelminaA kakve sve to ima veze sa ministarkom Poljske?
Originally posted by lana-bgPoljaci
Poljska ministrica zdravlja o svinjskoj gripi
![]()
Nekoliko sitnica:
1. u razvijenim zemljama Evrope SVE vakcine se primaju na zahtev i prema savesti gradjana. NEMA obavezne vakcinacije kao kod nas. Sto znaci, svako snosi odgovornost za oboljevanje od decije paralize, tuberkuloze ili svinjskog gripa.
2. SVE vakcine kao komponentu imaju zivu,kao jedan od nosaca.
3. Ova prica je bespotrebno ispolitizovana. Da je vakcinu uvezao Torlak cele ove frke ne bi ni bilo. Ovako, ljudi su i dodatno skepticni i optereceni Miskovicevim imenom. Cak i oni koji nisu skloni raznim teorijama zavera u Vladi i sire.
4. Nema jebene sanse da ce milion ljudi vakcinisati za 19 dana. Treba pozvati ministra zdravlja (politicku buba-svabu) na odgovornost. I traziti njegovu ostavku.
Originally posted by lana-bg
(A od kad je kod nas obavezna vakcinacija?)
Originally posted by lana-bgA da nam pojasnis ovo malo?
1. Vakcina je veoma rizicna. Ni jedan savestan ministar je ne bi preporucio svom narodu i ne bi se bockao pred TV kamerama pre nego sto dobro proveri o cemu se radi.
Sve je jasno![]()
Originally posted by Wilhelmina...ne i A...+ act hib vakcina
(A od kad je kod nas obavezna vakcinacija?)
Protiv tuberkuloze, decije paralize, difterije, tetanusa, velikog kaslja, morbila, zausaka, rubeole, hepatitisa A i B.
Ne znam od kada je obavezna, ali je to traje duze od 25 godina, obzirom da sam ja po rodjenju vakcinisana i revakcinisana do 10 godine zivota.
Zanimljiv sajt, svideo mi se tekst o našoj DNK i o tome kako neki tamo žele da spreče da dalje evoluira. http://theflucase.com/index.php?option= ... 64&lang=en
http://theflucase.com/
Originally posted by lana-bgI ne treba da biraju sredstva. Vakcinacija treba da je obavezna; jave ti samo kad da dođeš i nema šta da se diskutuje.
Vise ne biraju sredstva...
Originally posted by UlixZa gledaoce koji su se kasnije ukljucili u program, Marsal Tito je umro.
I ne treba da biraju sredstva. Vakcinacija treba da je obavezna; jave ti samo kad da dođeš i nema šta da se diskutuje.![]()
Originally posted by UlixPraktično je velika reč.
Treće, vakcinacija je praktično i bezopasna; posledica gripa, sa druge strane, mogu biti teške i dugotrajne, u krajnjoj liniji, i smrtni ishod je moguć. Da ne pominjemo opet pare - odsustvovanje s posla, itd.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!