Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by m..I meni. Mada, cudi me da u finalu nije bilo bosanskih predstavnika.
meni se cini da je izbor najmanje losh od mogucih.
Originally posted by Swanheart
Originally posted by TungiTungi je aktivan?
E nataknem ga...
Originally posted by Sprinter
sta da kazem. osim da svi oni koji su poslali sms SPC_2 ucestvuju u velikoj nagradnoj igri, besplatno isterivanje dzavola + set magicnih flomastera![]()
Originally posted by SprinterLebe mekani, nije to taj Irinej, po osamdeseti put danas! (drugi na forumu, doduse). Ima dva Irineja episkopa, jedan backi i jedan niski. Onaj sto ga nisu provlacili po novinama je postao patrijarh. I onaj sto nije drzao opelo za prasice. I onaj sto nije ganjao umetnike po Zmaj Jovinoj.
sta da kazem. osim da svi oni koji su poslali sms SPC_2 ucestvuju u velikoj nagradnoj igri, besplatno isterivanje dzavola + set magicnih flomastera![]()
Originally posted by ns.happyIrinej je vec umetnicko. Rodjen je kao Miroslav Gavrilovic.
koje ce mu biti umetnicko ime sada? jel' to kao kod pape - da uzmu drugo ime, ili ostaje ovo? ovo inace nije neko pamtljivo...
Originally posted by *STATUS*
Уоппште ме не дотиче тема око извора новог Патртијарха....
Србија је одавно постала земља штрајкова, глади, убистава...
Враћају се деведесете....
Некада су хероји земље били патријарси, поглавари... крљеви...
А данас су то разни Динкићи, Јовановићи, Јелашићи и остали који годинама јашу коња званог Србија...
![]()

Originally posted by MageNaravno, ali već ima dovoljno informacija za optimizam...
Vreme će pokazati...
Originally posted by Wilhelminamislis tuzlanski kralj iz versaja sa unukom striperom i to...
Originally posted by m..I meni. Mada, cudi me da u finalu nije bilo bosanskih predstavnika.
meni se cini da je izbor najmanje losh od mogucih.
Originally posted by m..Pa, slusajuci razne 'upucene' u unutrasnja deavanja crkve, a i citajuci neke tekstove po raznim novinama, stekla sam utisak da ce makar jedan od njih (Kacavenda ili Grigorije) svakako uci u finale, bilo da se bira tradicionalista ili neko liberalniji.
mislis tuzlanski kralj iz versaja sa unukom striperom i to...
jbg. cuti, i bolje je tako.
Originally posted by ns.happyHappy, jel ovo moj zemljak, onaj bilder/striper?
Originally posted by *STATUS*
Уоппште ме не дотиче тема око извора новог Патртијарха....
Србија је одавно постала земља штрајкова, глади, убистава...
Враћају се деведесете....
Некада су хероји земље били патријарси, поглавари... крљеви...
А данас су то разни Динкићи, Јовановићи, Јелашићи и остали који годинама јашу коња званог Србија...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!