- 22 Jan 2010, 17:48
Sta mislite o nacinu izbora predstavnika za Eurosong, o angazovanju Gorana Bregovica i eventualnom ucescu Svetlane Raznatovic?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Loni
Milan Stankovic i Radmila Manojlovic.
Originally posted by Loniera ojdanic ........
Sto sta feli duetu Milan i Radmila?
Originally posted by TungiCula sam da je Goran Bregovic izjavio da bi Ceca bila dobar predstavnik i da ima harizmu za Eurosong. Sad, kad sam procitala ceo intervju koji je dao za Press, rekla bih da su sve malo napumpali, i da je on vise iz pristojnosti pohvalio Cecu, posto su ga konkretno pitali za nju.
Danas sam nesto citao o predstojecem Eurosongu i nigde ne videh da se spominje Raznatoviceva...Btw,neki kompozitori se slazu da bi najbolji predstavnik bila Ivana Negative,Jelena Tomasevic,Aleksandra Radovic-pa cak i ovu "decu kukuruza" guraju,kulturna dekadencija i underground iz Srbije sa ljubavlju:snob:
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Loniera ojdanic ........
Sto sta feli duetu Milan i Radmila?
Originally posted by castorNedavno je tek okoncana istraga povodom zloupotrebe sluzbenog polozaja dok je bila predsednik FK Obilic. Sad bi na osnovu toga (ako ima dovoljno dokaza) trebalo da podignu optuznicu, pa da se ona pojavi na sudu...
Zar Svetlana moze da izadje iz zemlje?
Originally posted by lana-bgOvi podaci bi samo povećali interesovanje sveta za nju, kao našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije.
Originally posted by castorNedavno je tek okoncana istraga povodom zloupotrebe sluzbenog polozaja dok je bila predsednik FK Obilic. Sad bi na osnovu toga (ako ima dovoljno dokaza) trebalo da podignu optuznicu, pa da se ona pojavi na sudu...
Zar Svetlana moze da izadje iz zemlje?
Do tada moze da ide gde hoce. Naravno, ako nema nekih drugih razloga.
Originally posted by DeleteLepo rečeno. Ona nije gradila karijeru na festivalima nego na sisama.
Mislim da to ne moze proci nista bolje od Severinine i Bregine stikle.
Originally posted by Popeyesame here
fala kurcu, zaobisao me taj virus eurosonga koji odavno i neizljecivo hara medju pederima...![]()
Originally posted by Beautiful Nightmare
Ja bih najvise voleo da posalju Aleksandru Radovic...![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!