Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By lana-bg
Sta mislite o nacinu izbora predstavnika za Eurosong, o angazovanju Gorana Bregovica i eventualnom ucescu Svetlane Raznatovic?
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da to ne moze proci nista bolje od Severinine i Bregine stikle.
Korisnikov avatar
By Tungi
Danas sam nesto citao o predstojecem Eurosongu i nigde ne videh da se spominje Raznatoviceva...Btw,neki kompozitori se slazu da bi najbolji predstavnik bila Ivana Negative,Jelena Tomasevic,Aleksandra Radovic-pa cak i ovu "decu kukuruza" guraju,kulturna dekadencija i underground iz Srbije sa ljubavlju:snob:
Korisnikov avatar
By Loni
Brega valjda ima jednu pesmu za solistu. Nju bi ponudio Alenu iz njegovog benda, Ogiju Radivojevicu, Emini il Radovicki,
a ima i neku pesmu za duet.
Nju bi ponudio Ceci i Zdravku Colicu, ali posto oni nece, u igri ostaju Milan Stankovic i Radmila Manojlovic.
Korisnikov avatar
By Loni
Sto sta feli duetu Milan i Radmila?

On u imidzu fensi gej tinejdzera, a ona wanna be lady...
Kao da su drugi pa nesto i bolji.

Ja ne znam zasto vam je tolko bitan neki plasman.
Meni je mnogo bolja zabava.
Plasmane smo vec imali.
Korisnikov avatar
By Tungi
Al kad neko kaze Aleksandra Radovic najbolji vokal:drama:

Ja bih poslao(da sam neko i da se pitam) Cecu Slavkovic.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
svejedno mi.

ceca i jeste predstavnik prosecnog stanovnika ove zemlje. srbi to slusaju.
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by Tungi

Danas sam nesto citao o predstojecem Eurosongu i nigde ne videh da se spominje Raznatoviceva...Btw,neki kompozitori se slazu da bi najbolji predstavnik bila Ivana Negative,Jelena Tomasevic,Aleksandra Radovic-pa cak i ovu "decu kukuruza" guraju,kulturna dekadencija i underground iz Srbije sa ljubavlju:snob:
Cula sam da je Goran Bregovic izjavio da bi Ceca bila dobar predstavnik i da ima harizmu za Eurosong. Sad, kad sam procitala ceo intervju koji je dao za Press, rekla bih da su sve malo napumpali, i da je on vise iz pristojnosti pohvalio Cecu, posto su ga konkretno pitali za nju.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet ... govi%C4%87

U danasnjem Pressu, Marina Tucakovic najavljuje da ce napraviti hit i kaze da bi volela da nas predstavlja mlad i energican pevac :panker: Sve mi se cini da pripremaju teren kako bi u Oslo poslali neku zvezdu Granda. Mozda bas Milana Stankovica...
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet ... +hit!.html

Ne znam da li bi Ivana, Aleksandra i Jelena bile raspolozene da pevaju folk pesmu ?
Korisnikov avatar
By castor
Zar Svetlana moze da izadje iz zemlje?
Korisnikov avatar
By Srklet
fala kurcu, zaobisao me taj virus eurosonga koji odavno i neizljecivo hara medju pederima... :elvis:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by castor

Nedavno je tek okoncana istraga povodom zloupotrebe sluzbenog polozaja dok je bila predsednik FK Obilic. Sad bi na osnovu toga (ako ima dovoljno dokaza) trebalo da podignu optuznicu, pa da se ona pojavi na sudu...
Do tada moze da ide gde hoce. Naravno, ako nema nekih drugih razloga.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ja bih najvise voleo da posalju Aleksandru Radovic... :) :molise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by lana-bg
Originally posted by castor

Nedavno je tek okoncana istraga povodom zloupotrebe sluzbenog polozaja dok je bila predsednik FK Obilic. Sad bi na osnovu toga (ako ima dovoljno dokaza) trebalo da podignu optuznicu, pa da se ona pojavi na sudu...
Do tada moze da ide gde hoce. Naravno, ako nema nekih drugih razloga.
Ovi podaci bi samo povećali interesovanje sveta za nju, kao našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije.
Em najveća balkanska diva, em već bila u zatvoru, danas-sutra moguća i ozbiljna optužnica protiv nje, em lepo peva sa peskom u glasu, em zgodna do bola.
Samo da se nađe jaka, efektna pesma i Ceca može komotno na Evroviziju sa velikim izgledima za visok plasman.
A to što je bila uhapšena neposredno po ubistvu premijera Đinđića i neko vreme dovođena u direktnu vezu sa njegovim ubicama, a par godina posle toga napunila Ušće na spektakularnom koncertu, dalo bi Ceci auru jedinstvene i neponovljive predstavnice.
Takvu predstavnicu niko nema. Niko nema.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam cula predvidjanja da ide Emina Jahovic... I ona bi pobudjivala paznju, udata za poznatog turskog pevaca, lepa, zgodna... Do duse manje kontroverze nego kod Cece, ali izmedju njih dve vise sam za Eminu. Inace svejedno mi je.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dosta je narodu nekontroverznih umetnica.
Da se ne lažemo, Ceca je mutna i sumnjiva kao mutna reka, komotno mogu da poverujem da je bila sposobna za raznorodne kriminalne aktivnosti, posle kojih je opušteno izlazila na binu sa širokim osmehom i rečima - " Hvala lepo, hvala najlepše ", ali ne može to svako - da tipuje Željka Mitrovića za otmicu uz otkup, pa da se posle zdravi s njim i izdaje CD za City records.
:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete

Mislim da to ne moze proci nista bolje od Severinine i Bregine stikle.
Lepo rečeno. Ona nije gradila karijeru na festivalima nego na sisama.
Korisnikov avatar
By deran
pa i pesmama,zašto ne reći...:srbin:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ako zanemarim sve kontraverze oko Cece, posto je svako nevin dok se ne dokaze suprotno, cini se da ipak njene vokalne mogucnosti ne dosezu ovaj rang takmicenja.
Osim toga, verovatno bismo bili uskraceni za glasove nekih bivsih republika, obzirom da u njoj pre svega vide suprugu Zeljka Raznatovica Arkana.
A opet, ako je narod voli ... Ne znam.
Emina Jahovic mi zvuci interesantno.Jelena Tomasevic je odlicna, ali ne verujem da bi pevala folk pesmu. Zvezda Granda Milan Stankovic mi se uopste ne dopada. Moze da bude i gay na kvadrat sto se mene tice, to ne menja stvar.
Korisnikov avatar
By Stanwik
ne vidim zašto Ceca ili Karleuša ne bi otišle na taj Eurosong... "sve su to, moj ti, ista govna" rekla bi moja baba.
Korisnikov avatar
By mmiki
Volim Cecu, ali mislim da bi nas ili dobro obrukala (sto mi je verovatnije) ili bila medju prve 3, ljudi svakako ne bi bili ravnodusni.
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ceca bi napravila pravu pometnju tamo :) i da, verovatno bi bilo nesto od ta dva.

Inace, mislim da novi nacin biranja predstavnika ostavlja vise prostora za zloupotrebu. Sada je dovoljno otici kod direktora Nacionalne televizije sa kofercetom u ruci i stvar je resena. RTS bira pevace, RTS "broji" glasove...bice verovatno kako Tijanic kaze.
Bilo bi logicno da Grand ulozi pare u svoju zvezdu kako bi ona postigla medjunarodni uspeh, sto bi im se visestruko vratilo.

Navodim samo primer.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!