Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ok_deckolopezu bih gace svukao...
definitivno.
ja ne mogu vise da gledam, prebacio sam se na rodick-lopez, tu mi je ionako svejedno
Originally posted by Oziris
Ali, ali, ali... Kako je ne razumes????![]()
Ona nije kriva!!! Zar nisi cuo da je neko od gledalaca iza nje VEROVATNO uznemiravao komentarima, da neko u 15-redu glasno zvace zvaku, da ljudi koji sede na tribinama preko puta nje glasno pricaju, da joj mozda smeta aplauz sa susednih terena...
?
Originally posted by Sava_SavanovicPravac modna pista, očigledno joj je izgled bitniji od tenisa.
Očajno, bledo, isprano... Vanish izdanje Jelene Janković. Šta je kog đavola morala da skida kilograme, sad joj udarci nemaju nikakvu snagu... Servis očaj, grešaka kolko oćeš...
Originally posted by Ulix
http://www.australianopen.com/en_AU/new ... 35984.html
I feel like my game is improving, and I feel like I really can raise my level and be up there. And my goal is to come back to the top again.
Šta bi bilo da joj se igra ne popravlja.![]()
Originally posted by sing&dunumMeni je žao zbog Kim, ali mi je baš drago zbog Nađe. Možda joj to da samopouzdanja, pa uspe da dogura i do polufinala ili finala.
A sta bi sa Kim???!!!![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by sing&dunumMeni je žao zbog Kim, ali mi je baš drago zbog Nađe. Možda joj to da samopouzdanja, pa uspe da dogura i do polufinala ili finala.
A sta bi sa Kim???!!!![]()
![]()
Nemoj zaboraviti da je Petrova ipak jedno vreme bila treća na svetu i da ima, pored Viljamovki, verovatno najbolji servis među ženetinama.
Originally posted by sing&dunumNe verujem da će do kraja karijere ona osvojiti GS, ali bi bilo lepo da makar finale igra; nisam siguran, ali mislim da dalje od polufinala nikada nije išla. Lunja bi znao preciznije informacije, on je sav petrofilan.
Bacio sam danas pogled na reportazu. Kim nije mogla da se sastavi.Doduse, to sto kazes za Petrovu je ziva istina.
![]()
Originally posted by LunjaJa znam šta ću ja da radim - da spavam. AO mi je najteži GS za podnošenje, hodam već danima kao zombi po fakultetu.
Sta ja nocas da gledam? Svi mecevi deluju zesce dosadno.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!