Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ok_decko
Boze kako rulja arlauce-vristi-svrsava kad Henin NABODE poen, kao da je ne znam ti ni ja sta uradila. :shrug:

Klejbanovoj svaka cast na igri
Korisnikov avatar
By Oziris
I kako samo pametno i precizno odigrava poene...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ako ovo ode u treci set, Henin ce je razvaliti... :(
Korisnikov avatar
By ok_decko
definitivno.

ja ne mogu vise da gledam, prebacio sam se na rodick-lopez, tu mi je ionako svejedno
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh... možda je bilo malo previše očekivati da pobedi Klejbanova.... Bilo kako bilo, iz sveg srca navijam za Kim, mada ne bi mi bilo krivo i da Safina osvoji turnir.

:whatever:
Korisnikov avatar
By Oziris
I sad treba da ocekujem da je precrkla, premorena WIckmayer utuce u sledecem mecu???? Ma, neka ide sve u ....:cupakosu:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Ali, ali, ali... Kako je ne razumes???? :puzzle: :shocked: Ona nije kriva!!! Zar nisi cuo da je neko od gledalaca iza nje VEROVATNO uznemiravao komentarima, da neko u 15-redu glasno zvace zvaku, da ljudi koji sede na tribinama preko puta nje glasno pricaju, da joj mozda smeta aplauz sa susednih terena... :neznam: ?
:lol:

Mislim da ću se ostatak turnira preusmeriti samo na muške mečeve.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sava_Savanovic

Očajno, bledo, isprano... Vanish izdanje Jelene Janković. Šta je kog đavola morala da skida kilograme, sad joj udarci nemaju nikakvu snagu... Servis očaj, grešaka kolko oćeš...
Pravac modna pista, očigledno joj je izgled bitniji od tenisa. :odbij:
Dobro je što ne gledam AO...
Korisnikov avatar
By Marvin
Baška sve, ali kakav je ono servis?
Šta radi sa kolenima?!?!?

A defanzina! Očaj živi! :iskolacen:

Dobra stvar je da su nas navikle na ovo.
Ja se ič uzbudio nisam.
Popravi igru... odlično.... ne popravi.... bilo je fino dok je trajalo :astral2:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Shta je uzimala Petrova?? :puzzle:

Skoro da igra bez greshke..... neverovatan rezultat.....

A gledala sam i JJ :ozbiljan:

:qqlele: :qqlele: .. auti od po dva metra svaki put?? kao da sam ja igrala (zna Lunja o chemu pricham :P )

Mislim katastrofa.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Evo ga i kraj.... Pertova pobedi Klajsters 6:0, 6:1 :qqlele:

Za samo 50 minuta.... :qqlele:
Korisnikov avatar
By Oziris
Puce i Kim... I to zamalo sa duplim djevrekom... E sad cu stvarno da placem!!!! M N O G O da placem!!!! Eat shit, Petrova!!! :avalon: :avalon: :serena2: :serena2:

P.S. Pukla i Bartoli, praise The Lord!!!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A sta bi sa Kim???!!! :qqlele:

Zene necu da pratim vise, svecano obecavam!

Kad god bude neki mec, ja odo' na :peca: ... :nokti:

(treba li da napomenem da ne volim pecanje?)
By Ulix
Originally posted by sing&dunum

Meni je žao zbog Kim, ali mi je baš drago zbog Nađe. Možda joj to da samopouzdanja, pa uspe da dogura i do polufinala ili finala. :cheer:

Nemoj zaboraviti da je Petrova ipak jedno vreme bila treća na svetu i da ima, pored Viljamovki, verovatno najbolji servis među ženetinama.
Korisnikov avatar
By Dina
Jecu nisam gledala... i bolje sto nisam. Meni je sad mnogo mrsava i poruznela, mada Maza misli suprotno :P ali procitah i vase komentare da nema snagu... U svakom slucaju taj rezultat protiv Alone Bondarenko je katastrofa, da je igrala bar treci set... Gledala sam Kim i Nadju.... auuu neverovatan rezultat, mada los mec, tj Kim se nije ni videla. Za Justine sam gledala kraj... super je ona. Ja ipak necu napustati zenski tenis, ipak ga vise volim. Muskarce gledam u mixu, malo Del Potra, malo Mareja, sad malo Nadala... svi nesto igraju u 4-5 setova (sem Mareja) pa mi to dugo mada i to govori o medjusobnoj borbi...
Korisnikov avatar
By Lunja
Sta ja nocas da gledam? Svi mecevi deluju zesce dosadno. :nokti:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Ulix

Meni je žao zbog Kim, ali mi je baš drago zbog Nađe. Možda joj to da samopouzdanja, pa uspe da dogura i do polufinala ili finala. :cheer:

Nemoj zaboraviti da je Petrova ipak jedno vreme bila treća na svetu i da ima, pored Viljamovki, verovatno najbolji servis među ženetinama.

Bacio sam danas pogled na reportazu. Kim nije mogla da se sastavi. :neznam: Doduse, to sto kazes za Petrovu je ziva istina. :)
By Ulix

Bacio sam danas pogled na reportazu. Kim nije mogla da se sastavi. :neznam: Doduse, to sto kazes za Petrovu je ziva istina. :)
Ne verujem da će do kraja karijere ona osvojiti GS, ali bi bilo lepo da makar finale igra; nisam siguran, ali mislim da dalje od polufinala nikada nije išla. Lunja bi znao preciznije informacije, on je sav petrofilan. :)

Gre'ota, talentirana je. :zastava:
By Ulix
Originally posted by Lunja

Sta ja nocas da gledam? Svi mecevi deluju zesce dosadno. :nokti:
Ja znam šta ću ja da radim - da spavam. AO mi je najteži GS za podnošenje, hodam već danima kao zombi po fakultetu. :botox:
Korisnikov avatar
By Sunce
Henin ce igrati u finalu. Igra boli glava mala. :tetka:
Korisnikov avatar
By Dina
Gde ste? Nije valjda da ste prespavali jutrosnje meceve... Maza znam da jeste, ne reaguje na moje poruke... :P

Evo rezultata: Nole pobedio, zbrisao onog drugog sa terena :yay: Li Na pobedila kozu u tri seta :yay: Venus pobedila Delakvu koju ja zovem Minakva, prvi set glatko, a drugi usao u tai brejk, no tu je Venus resila u svoju korist... Sad igra sa SKiavone... to su ovi jutrosnji mecevi, nocasnje ste valjda gledali... Do devet cete valjda vec ustati, igra Tsonga, Karolina, Hjuit...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!