Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sixto
Indija (Tadz Mahal)

Nepal

Pakistan

Rio (da vidim Hrista)

I ne znam koliko je to egzoticna destinacija al Sankt Peterburg i Carsko Selo definitivno!
Korisnikov avatar
By Marvin
Indokina i okoliš.

5,6 dana u Singapuru.
Pa par dana na Baliju da se oduva.
Onda Kambodža (tu, čini mi se, samo Angkor) 3 dana bi zadovoljilo, prebac do Bangkoka ponovo na gradsku vrevu i finalno opuštanje negde oko Puketa.

Eto... samo toliko... :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Mars
Znaš kako ja volim kada negde, na nekom zidu ili tv ili bilo gde - uočim kartu sveta. Pa je skeniram i pomislim: A-HA! Bio sam tu, tu, i tu! Znaš kako se dobro osećam samo zbog toga, a plus dalje asocijacije na ta mesta i te dane (nekad čak i ljude) .
:)
Da da. Ovo je lepo rečeno.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Moa
Volela bih da vidim ona cool mesta u Africi gde snimaju planinske gorile...
To su Uganda, Rwanda, DR Congo i Burundi. Bio sam u January 2008. Znas ono, stavis torbicu na ledja pa put pod noge. :putnik:

Rwanda je moja omiljena zemlja u Africi (za sada), pored Namibie i Etiopie.

Uganda je jako zanimljiva zemlja, a posebno mi se svidja jezero Bunyonyi na granici sa Rwandom.

U DR Congo-u je bilo uzas, i nemam nameru da u skorije vreme idem ponovo (ali kod mene se to nikad nezna). Inace Virunga lanac vulkana, gde su inace najcesce planinske gorile je fantasticno videti...ako prezivis naravno!

Burundi je takodje bio grozan jer je zemlja prakticno u civilnom ratu, ali ok, to su price za drugu temu.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Marvin
Indokina i okoliš.

5,6 dana u Singapuru.
Onda Kambodža (tu, čini mi se, samo Angkor) 3 dana bi zadovoljilo, prebac do Bangkoka ponovo na gradsku vrevu i finalno opuštanje negde oko Puketa.
Znaci ti bi malo kod mene u komsiluk. Slobodno navrati, evo stavljam za kafu... :kafa:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars
Znaš kako ja volim kada negde, na nekom zidu ili tv ili bilo gde - uočim kartu sveta. Pa je skeniram i pomislim: A-HA! Bio sam tu, tu, i tu! Znaš kako se dobro osećam samo zbog toga, a plus dalje asocijacije na ta mesta i te dane (nekad čak i ljude) .
Mislis kao ova moja? :alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
U stvari, pre neke konkretne slike.... U Chapters knjižarama sada pred praznik - puno ljudi lista neke bogato ilustrovane monografije i naglas mašta...a ja se samo podsetim kako mi je bilo tamo. Dobar deo mog identiteta ovde se zasniva na tome, mnogo više nego kad sam bilo gde u Evropi...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sing
Originally posted by Marvin
Indokina i okoliš.

5,6 dana u Singapuru.
Znaci ti bi malo kod mene u komsiluk. Slobodno navrati, evo stavljam za kafu... :kafa:
Pa to je neki plan.
A ništa lepše nema od lokalca vodiča...
Držim te za šoljicu :D
Korisnikov avatar
By Sing
Angkor je nezaboravno. Dovoljno je 2 dana.
U Bali sam bio 7-8 puta i jedva cekam da idem opet (za uskrs sigurno posto je trenutno kisna sezona).
U Bangkok sam zadnji put bio pre 2 dana (eno stavio sam par fotke na BESPLATNO ZA THAILAND). Oko Pukheta ima par manjih ostrva za opustanje, bez problema! U Singapuru zivim part-time, tako da kad god mi neko dodje u posetu ja sluzim kao vodic. I naravno svi bi da vide Bangkok, Bali, Angkor Wat, a po mogucstvu i malo da se odmore na nekom ostrvu, tako da smo marsutu razradili vec vise puta. :foto:
E sad jos da ti kazem da znam i sva mesta gde ima dobra 'happy ending' masaza... :alexis:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by ciceron
Jao ja imam strasnu zelju da "osvojim" Afriku.
Znam sigurno da cu otici na Sejshelle i u Keniju i Tanzaniju da vidim Viktorijine vodopade. Naravno, pre svega toga Egipat.
Afrika me jedina bas bas privlaci.
Ah, ta Afrika...
Evo ja je polako osvajam :putnik:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sing
E sad jos da ti kazem da znam i sva mesta gde ima dobra 'happy ending' masaza... :alexis:
aha aha...
a hepiendingmasiraju i muški ili... ? :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Sing
Pa naravno da masiraju i muski, i to ima da biras kog hoces da te masira! To je egzotika!

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
Tel Aviv, zalazak sunca i nocu (slikano pre par dana):

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
...I ovde....

PETRA (JORDAN), slikano za weekend:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Tomek
Isao bih na safari...

Najblize egzoticnijem putovanju je bilo putovanje jednog petka vozom sa JEDNIM vagon od Beograda do Novog Sada... Kao da sam bio u Indiji...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Tomek
Isao bih na safari...

Najblize egzoticnijem putovanju je bilo putovanje jednog petka vozom sa JEDNIM vagon od Beograda do Novog Sada... Kao da sam bio u Indiji...
Ako nije bilo krava sa vama u vagonu onda nije to ni I od Indije... :lol:
Korisnikov avatar
By Tomek
Nije bilo krava, al je bio jedan uporan bik... kondukter... :lol:
Pregledao je karte svih 300 putnika...
By жњ
Ja bih sa Singom :sweet:

Stanem u jedno koferce :lol:
Korisnikov avatar
By Sing
Kofer je vweliki...u zamotuljak!
:putnik:
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Wolela bih da posetim Kubu,Bali,Barselonu,Madrid,Kankun,obozawam Spaniju i Meksiko....nadam se da ce mi se bar jedna zelja ostwariti.. ;)
Korisnikov avatar
By Sing
Trenutno sam u Istanbulu. Pada kisa :spijun:
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Sixto

...

I ne znam koliko je to egzoticna destinacija al Sankt Peterburg i Carsko Selo definitivno!

Slika

Slika

St.Peter.

Ermitaz, zlatna soba

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Manon

St.Peter.

Ermitaz, zlatna soba
Bio sam pre 7 godina i super mi se svidelo. Jel si bila u onaj medicinski muzej (odmah preko reke, iza Ermitaza) gde moze da vidis deformisane fetuse, itd?
Korisnikov avatar
By blabla_guy
juzna amerika....karibi...nepal....aljaska....sibir :)
Korisnikov avatar
By Sing
U nedelju idem u Baliem Dolinu (gde zive plemena ''Dani"), koja se nalazi u Zapadnoj Papui (Irian Jaya).

Tamo je 60-tih godina boravio u ekspediciji i Michael Rockefeller, dok nije nestao. Jedna od spekulacija je da su ga Dani pojeli. E sad, ako me ne pojedu, kad se vratim postavicu par slika za zainteresovane. :yay:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Jako bih volela da imam uslova da proputujem ceo svet.Volim da putujem i jako sam srecna kada slazem stvari u koferce i zamisljam kako cu se provesti.Evropu bih volela da uzduz i popreko predjem,a onda da se mirne savesti posvetim ''osvajanjima'' novih kontinenata.

Trenutno mi se iz nekog nepoznatog razloga mota Petra kao mesto gde bih sledece volela da idem.
:blenta:
(naravno,pored Lisabona i Barselone koje sam planirala za prolece-leto 2010):andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!