Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarsDa da. Ovo je lepo rečeno.
Znaš kako ja volim kada negde, na nekom zidu ili tv ili bilo gde - uočim kartu sveta. Pa je skeniram i pomislim: A-HA! Bio sam tu, tu, i tu! Znaš kako se dobro osećam samo zbog toga, a plus dalje asocijacije na ta mesta i te dane (nekad čak i ljude) .
![]()
Originally posted by MoaTo su Uganda, Rwanda, DR Congo i Burundi. Bio sam u January 2008. Znas ono, stavis torbicu na ledja pa put pod noge.
Volela bih da vidim ona cool mesta u Africi gde snimaju planinske gorile...
Originally posted by MarvinZnaci ti bi malo kod mene u komsiluk. Slobodno navrati, evo stavljam za kafu...
Indokina i okoliš.
5,6 dana u Singapuru.
Pa par dana na Baliju da se oduva.
Onda Kambodža (tu, čini mi se, samo Angkor) 3 dana bi zadovoljilo, prebac do Bangkoka ponovo na gradsku vrevu i finalno opuštanje negde oko Puketa.
Eto... samo toliko...![]()
Originally posted by MarsMislis kao ova moja?
Znaš kako ja volim kada negde, na nekom zidu ili tv ili bilo gde - uočim kartu sveta. Pa je skeniram i pomislim: A-HA! Bio sam tu, tu, i tu! Znaš kako se dobro osećam samo zbog toga, a plus dalje asocijacije na ta mesta i te dane (nekad čak i ljude) .
Originally posted by SingPa to je neki plan.Originally posted by MarvinZnaci ti bi malo kod mene u komsiluk. Slobodno navrati, evo stavljam za kafu...
Indokina i okoliš.
5,6 dana u Singapuru.
Pa par dana na Baliju da se oduva.
Onda Kambodža (tu, čini mi se, samo Angkor) 3 dana bi zadovoljilo, prebac do Bangkoka ponovo na gradsku vrevu i finalno opuštanje negde oko Puketa.
Eto... samo toliko...![]()
![]()
Originally posted by ciceronAh, ta Afrika...
Jao ja imam strasnu zelju da "osvojim" Afriku.
Znam sigurno da cu otici na Sejshelle i u Keniju i Tanzaniju da vidim Viktorijine vodopade. Naravno, pre svega toga Egipat.
Afrika me jedina bas bas privlaci.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!