Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ns.happy
caj od nane za stomak
caj od kamilice za spavanje
By ...Sitnicava...
Čaj od kamilice i za zatvor.

Kada je dete nemirno jer mu rastu zubići, uzmeš vino na prst, namažeš mu desni stiskajući i ubrzo je dete uspavano. Metoda "Nećeš da spavaš? A kad te napijem?"

:hvala:
Korisnikov avatar
By mirth
Kod upale uha ili bola usled jake prehlade, morska so jako pomaze.
Sipa se u serpu, ugreje da bude vrela, zamota u peskirce i stavi na uho.

Svidja mi se tema. :)
Korisnikov avatar
By 2kune
Spada li etničko čišćenje u narodnu medicinu? :djavo:
Korisnikov avatar
By castor
PELAGICEV NARODNI UCITELJ - Vasa Pelagic :pucaodsmeha:

serbet za stomak
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj taj Pelagić samo da ti se stomak okrene. ja sam ga jednom uzeo u ruke i nikad više. :barf:
Korisnikov avatar
By castor
Pelagic ja vrh..
Recept za izbacivanje zmije (guje) iz tela.. ahhhhhhhhh
Korisnikov avatar
By lana-bg
Jaoj, jeli to onaj recept sa mlekom ? :)

Ma, mnogi recepti iz knjiga nisu upotrebljivi, zato vise volim da cujem od drugih, kojima je nesto stvarno pomoglo. Ja sam kod Pelagica (mislim) nasla recept za zubobolju. Kao, treba zamutiti so i biber sa malo vode i staviti na zub. Ne mogu da opisem taj ukus :) I naravno, zub me je boleo i dalje...

PROTIV UPALE GRLA

1. Skuvati casu vina sa dosta bibera i popiti. Ja sam pila belo vino, a od mnogih sam cula da je odlicno i crno. Dakle, pomocice koje god se nadje pri ruci. Bol i upala nestaju za 24h, meni je obicno prolazilo preko noci, a olaksanje sam osetila vec posle nekoliko sati.

*kod jakih upala se moze desiti da grlo jako pece od ovog vina. Jednom sam imala utisak kao da pijem kiselinu. Izdrzala sam ipak i pomoglo mi je...

2. Moj drug koristi sledeci recept - U casu vode sipa 1 supenu kasiku kuhinjske soli i 1 kafenu kasicicu sode bikarbone. Time izgrglja grlo i , kako kaze, pobije sve sto se nadje u njemu . :)
Korisnikov avatar
By castor
naravno da je sa mlekom

tj cucanjem iznad serpe sa toplim mlekom :roflmao:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by castor

naravno da je sa mlekom

A mislim da u mleko treba da se stavi i malo secera, da pre izadje :roflmao:
Crnjak... a mozda stvarno pomaze :)
Korisnikov avatar
By castor
a jel ikad iko cuo da je zmija usla u nekoga?

ja sam probao njegov ''lek'' za prestajanje pusenja
bljak
Korisnikov avatar
By lana-bg
Ne znam za takav slucaj :)
(Mozda je mislio na pantljicaru.)

A kakav je "lek" protiv pusenja? Da ne pokusavaju drugi :)
Korisnikov avatar
By castor
ma neke trave se skuvaju
pa zvacu i kao posle par dana
garant prestanes da pusis
nja
By ...Sitnicava...
Originally posted by lana-bg

naravno da je sa mlekom

Stvarno pomaže. :)

Dobar je za SAZREVANJE kašlja, ja to koristim (propržen šećer u mleku iliti šerbet) i bude mi bolje. A i ukusno je, karamela.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kada ste nezadovoljni - masturbacija pomaze.

Kada ste u depresiji - konstantno masturbirajte (2 do 5 puta dnevno).

Pred suicidna stanja se pojebite, pomaze.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Vasa Pelagic, kreten, na tetkinoj slavi sam sve vreme slusala njegove glupave recepte. I ko je taj retard da mu ja dodjem? :kletva:
Korisnikov avatar
By lana-bg
@ sitnicava
Da, i to je jedan od proverenih recepata za grlo. :)

Sala je bila vezana za jedan drugi recept. Pelagic negde u svojoj cuvenoj knjizi objasnjava na koji nacin mozemo da isteramo zmiju ili guju iz svog tela. Ja sam pretpostavila da je mislio na pantljicaru, ali ko zna...

U svakom slucaju, recept je da stavis toplo mleko sa secerom u neki sud (npr. serpu) i da sedis sve dok je miris slatkog mleka ne izmami napolje. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by ...Sitnicava...

naravno da je sa mlekom

Stvarno pomaže. :)

Dobar je za SAZREVANJE kašlja, ja to koristim (propržen šećer u mleku iliti šerbet) i bude mi bolje. A i ukusno je, karamela.

Serbet se koristi za pravljenje sirupa od belog sleza - sirup simplex.

Dakle, voda i secer se skuvaju i saceka se da se to ohladi.

Sa druge strane se stavi malo korena belog sleza u destilovanu vodu, razmer 1:1, recimo, i saceka se nekoliko sati.

Posle se dve tecnosti spoje, doda se kap anisa i to je sirup.
By ...Sitnicava...
Aaaaaaaaa.

Nisam povezala. :glupan:

Ko zna kakve bi on "guje" da "isteruje iz sebe".

Možda istera samo malo pa mu nedovoljno za sujetu.

:pervert:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

@ sitnicava

Sala je bila vezana za jedan drugi recept. Pelagic negde u svojoj cuvenoj knjizi objasnjava na koji nacin mozemo da isteramo zmiju ili guju iz svog tela. Ja sam pretpostavila da je mislio na pantljicaru, ali ko zna...

U svakom slucaju, recept je da stavis toplo mleko sa secerom u neki sud (npr. serpu) i da sedis sve dok je miris slatkog mleka ne izmami napolje. :)
Kreten rekoh ja.. U kom veku je taj ziveo? Ma, idem da izgooglam tog zlotvora.. :elektro:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Zwezdica

@ sitnicava

Kreten rekoh ja.. U kom veku je taj ziveo? Ma, idem da izgooglam tog zlotvora.. :elektro:
Imam njegovu knjigu. Divan je on. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by mirth

Kod upale uha ili bola usled jake prehlade, morska so jako pomaze.
Sipa se u serpu, ugreje da bude vrela, zamota u peskirce i stavi na uho.
to isto može da se primeni kada se sinusi pripremaju da prorade, a nikako da izadju slinci... pa imamo onaj utisak "punoće u glavi". samo se peškirče stavi na frontalni sinus, a može i na maksilarne... i voila... (najbolje raditi pred spavanje, pošto ne bi valjalo ići napolje posle ove akcije).
Korisnikov avatar
By Sunce
I prljavo? :)

Dirty Sitnicava!
Korisnikov avatar
By lana-bg
CAJ OD PERSUNA PROTIV URINARNIH INFEKCIJA, ZA IZBACIVANJE VISKA VODE I PESKA

Simptomi kod urinarnih infekcija i viska vode su poznati, pa se na tom delu necu zadrzavati, a upotreba caja je ista.

Ukoliko se javlja bol u donjem delu stomaka, sa desne i(li) leve strane, a ne postoje drugi razlozi za to, moguce je da je u pitanju pesak u bubrezima. Naravno, on bi trebalo da se vidi na UZ i na lab. analizama. Caj od persuna treba piti 2-3x dnevno, po jednu solju.Kupila sam caj u apoteci Instituta "Dr. Josif Pancic", jer sam cula da su kod njih najkvalitetniji.
Pila sam ga 10-ak dana i bolovi su prestali. Za to vreme sam pila iskljucivo Prolom vodu, posto uglavnom pijem 'cesmovacu'.
Mnogi hvale i Odmenjsku vodu, za koju tvrde da je cak i bolja od Prolom vode.Ona deluje blagotvorno kod bolesti bubrega i urinarnih puteva, kamena u bubregu, bolesti organa za varenje i koznih bolesti.Pokazala se dobro i kod lecenja Esherihije koli. U prodaji se moze naci i Odmenjska BABY voda, prva domaca voda namenjena bebama.

*** Osobe koje imaju upalu bubrega ne smeju da piju ovaj caj.
*** Trudnicama je caj od persuna zabranjen! On izaziva kontrakcije i moze dovesti do spontanog pobacaja. Neke zene su ga zloupotrebljavale da bi prekinule nezeljenu trudnocu.
Trudnice cesto imaju problema sa urinarnim infekcijama i iz najbolje namere kupuju cajeve.Ipak, vecina njih moze biti opasna, pa je zato neophodna konsultacija sa lekarom.

Bacila sam kesicu od caja, ali se ne secam da je na njoj pisalo ovo upozorenje? Provericu ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!