Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by castorA mislim da u mleko treba da se stavi i malo secera, da pre izadje
naravno da je sa mlekom
tj cucanjem iznad serpe sa toplim mlekom![]()
Originally posted by lana-bgStvarno pomaže.
Originally posted by castorA mislim da u mleko treba da se stavi i malo secera, da pre izadje
naravno da je sa mlekom
![]()
Crnjak... a mozda stvarno pomaze![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by lana-bgStvarno pomaže.
naravno da je sa mlekom
![]()
Crnjak... a mozda stvarno pomaze![]()
![]()
Dobar je za SAZREVANJE kašlja, ja to koristim (propržen šećer u mleku iliti šerbet) i bude mi bolje. A i ukusno je, karamela.
Originally posted by lana-bgKreten rekoh ja.. U kom veku je taj ziveo? Ma, idem da izgooglam tog zlotvora..
@ sitnicava
Da, i to je jedan od proverenih recepata za grlo.![]()
Sala je bila vezana za jedan drugi recept. Pelagic negde u svojoj cuvenoj knjizi objasnjava na koji nacin mozemo da isteramo zmiju ili guju iz svog tela. Ja sam pretpostavila da je mislio na pantljicaru, ali ko zna...
U svakom slucaju, recept je da stavis toplo mleko sa secerom u neki sud (npr. serpu) i da sedis sve dok je miris slatkog mleka ne izmami napolje.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Ti se i dalje zadovoljavas krastavcima? Postavi kondom preko njih, ipak su prljavi.
Ti i dalje nisi izašao iz mizoseksualne faze.![]()
Originally posted by ZwezdicaImam njegovu knjigu. Divan je on.
Originally posted by lana-bgKreten rekoh ja.. U kom veku je taj ziveo? Ma, idem da izgooglam tog zlotvora..
@ sitnicava
Da, i to je jedan od proverenih recepata za grlo.![]()
Sala je bila vezana za jedan drugi recept. Pelagic negde u svojoj cuvenoj knjizi objasnjava na koji nacin mozemo da isteramo zmiju ili guju iz svog tela. Ja sam pretpostavila da je mislio na pantljicaru, ali ko zna...
U svakom slucaju, recept je da stavis toplo mleko sa secerom u neki sud (npr. serpu) i da sedis sve dok je miris slatkog mleka ne izmami napolje.![]()
![]()
Originally posted by mirthto isto može da se primeni kada se sinusi pripremaju da prorade, a nikako da izadju slinci... pa imamo onaj utisak "punoće u glavi". samo se peškirče stavi na frontalni sinus, a može i na maksilarne... i voila... (najbolje raditi pred spavanje, pošto ne bi valjalo ići napolje posle ove akcije).
Kod upale uha ili bola usled jake prehlade, morska so jako pomaze.
Sipa se u serpu, ugreje da bude vrela, zamota u peskirce i stavi na uho.
Originally posted by SunceTi se i dalje zadovoljavas krastavcima? Postavi kondom preko njih, ipak su prljavi.
Originally posted by Zwezdicaovo je kao da neko kaze ko je leonardo da vinci, taj moler?
Vasa Pelagic, kreten, .... I ko je taj retard da mu ja dodjem?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!