Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
e, da...i polako, molim vas...sad mi se svejedno preispituje da li koristi rec "strejter" hahahaha
By Noobix
@deželaš

zaista sam nov na OVOM forumu, nije Dusan.

Ovo je jedino mesto gde sam mogao ovako nesto da napisem. Ne vidim nista pesnicki u onome sto sam napisao, ali ok.
Saznao sam u medjuvremenu sta su drag queen, nisam znao sta su jer me nije interesovalo.
Kakve crne predrasude o klasicnom seksu, gde sam tako nesto pisao.
I da, trudim se da nesto tacno navedem, ne vodim racuna toliko o politickoj korektnosti.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by hlaefdige

e, da...i polako, molim vas...sad mi se svejedno preispituje da li koristi rec "strejter" hahahaha
Da, bre...dezelas, bacio si me u rebus...

..

Mada, mislim da sasm skapirao logiku
!

..

Npr, rec strejter se medj' mojom ekipom, kada bejasmo mladi narkomani, koristila za nekoga ko...nije narkoman, jel...pa kapiram da dezelas oce da kaze da je termin rezervisan za 'one koji nisu mi'.

Recimo.

lol.

..

Sam skapirao logiku..?
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Loni
A jedno pitanje za tebe i Dirtija - ZAŠTO VI IMATE TOLIKU FOBIJU OD KATEGORISANJA I DEFINISANJA?

Ko vas je to učipo da su kategorije i definicije nešto opasno i fatalno?

Zašto se ne bi definisao.

Kad se ljudi ne bi definisali i kad ne bi razmišljali o sebi, onda bi danas bili ovakvi, sutra onakvi...

I treba da se definieše da bi upoznao sebe, da bi procenio da li može da iznese nešto ozbiljno sa transicom ili ne može, pa bi s njom samo seks, a onda ćao, da ga ne vidi društvo s njom.

Sve stvari na svetu postoje da bi se definisale.

Kakva je to kategorifobija, ko vas je time zaplašio?
Neki ekstremni levičari pretpostavljam.
Ne mislim da su kategorije lose. Ne plasim ih se. Samo kazem da mozda i nije bas najprakticnije trpati sebe u neku na silu, kad vidis da je komplikovano. Sa jednim prijateljem sam jako dugo pricao o ovome. On je bio izrazitog stanovista da ljudi ne treba da se kategorisu, jer ih to samo ogranicava. "Budi to sto jesi". A ja sam bio taj koji je pravdao vecinu ljudi govoreci kako ljudi vole sebe da svrstavaju, jer se osecaju lakse kada znaju da pripadaju necemu uredjenom, necemu sto postoji, da nisu posebni, vec da znaju da postoje slicni ljudi kao oni (ili sta sam mu vec rekao). Sad ispade da ja mrzim kategorije ;)

Uostalom, i moje korisnicko ime implicitno mene kategorise u jednu kategoriju... ali, iskren da budem, vise ne znam ni sam kako bih se kategorisao. Licno, radije bih se izjasnjavao sa tackama na spektrumu od S do G. Drugim recima, mislim da je seksualnost neki kontinuum. Doduse, sad kad vidim slucajeve kao sto je ovaj, mozda je rec o dvodimenzionalnom (ili, pak, visedimenzionalnom) konceptu...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by bothways

da ljudi ne treba da se kategorisu, jer ih to samo ogranicava. "Budi to sto jesi".
ogranicavanje sebe usled kategorizacije nije problem same kategorizije vec neceg drugog.

Licno, radije bih se izjasnjavao sa tackama na spektrumu od S do G.
i koja je onda razlika izmedju tacke S na spektrumu i termina bisex, recimo?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zato što ne smatram da mogu biti svrstan samo u jednu kategoriju, kao uostalom ni jedan čovek.
Pored toga, lično želim da ostanem u pokretu nesvrstanih.
A takođe su kategorije, odnosno njihova značenja jako subjektivna stvar.

Primer: Za mene je peder isto što i gay, a za mnoge je psovka, zar ne?

I pritom smatram da definicije često vode predrasudama, predrasude diskriminaciji, diskriminacija nasilju...

Ponavljam, ne pitaj nikada druge šta si.
Ti to najbolje znaš i osećaš.
Ako se to ne može podvesti pod jednu reč, koristi crtice kao što je bothways uradio :lol:

strejter-koji-je-ranije-zamisljao-sebe-kako-pusi-kurac-a-sada-bi-voleo-da-ima-seks-sa-razuzdanom-shimejlkom-jer-mu-je-standardni-strejt-seks-postao-previse-dosadan.
I moram da dodam da mi se ovaj Krepin post jako dopada:
Originally posted by Lepa Krepa

pa, ako već razmišljaš u grdnim patrijarhalnim kategorijama kao što su "dama" i "kurva", onda nije previše iznenađujuće što završavaš sa ženama čiji je doživljaj seksa očito oblikovan u istom tom patrijarhalnom ključu.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Noobix

@deželaš

zaista sam nov na OVOM forumu, nije Dusan.

Ovo je jedino mesto gde sam mogao ovako nesto da napisem. Ne vidim nista pesnicki u onome sto sam napisao, ali ok.
Saznao sam u medjuvremenu sta su drag queen, nisam znao sta su jer me nije interesovalo.
Kakve crne predrasude o klasicnom seksu, gde sam tako nesto pisao.
I da, trudim se da nesto tacno navedem, ne vodim racuna toliko o politickoj korektnosti.
:lol:
Možemo li da čujemo osnovne socio-demografske koordinate, da vidimo gde to cveta tako mešovita estetika i izbor reči?

2Svejedno: Ne mora da znači, strejteri koji su dovoljno svesni drugih seksualnih orrijentacija za sebe kažu da su strejt, ili hetero. Čak i baje na Romeu kažu "strejt".

Ali ne i "strejtER" - nastavak ima pežorativni overtone na korak dok Velboyevog izraza "heterosi". Samo ga gay uho ne primećuje :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa to, onda sam skapirao logiku, lol.

..

I mislio sam bas na pezorativni prizvuk '..ER-a' (lol) koji oznacava, na manje prefinjeni nacin receno - one koji nisu mi.

..

xaaaaa, obozavam ovaj forum.

:)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by deželaš

Strejter nikad ne bi upotrebio reč "strejter".

Ne znaš za termina drag queen ali koristiš reč TRANKA?

I kakvi su ovo pesnički izleti?

Napredno korišćenje Foruma, neuspešni pokušaji političke nekorektnosti, uspešno projektovanje svih mogućih predrasuda o klasici str8 seksa....

...Ovo je gej trol, po svoj prilici Dušan Maljković.
Ali zar to nije bilo jasno od prvog posta? Doduše ja bih tipovao na Lonija zbog postova u temi Kome je teže (il kako već beše).
Kako god super zabavan tred :)

A sad da se vrnem na ovu igru etiketiraj korisnika: Bicurious wanna be Trannylover.
Pušio bi kitu ali eto još nemoš da prelomiš i nadješ si muško (potrebno ubaciti neke fakte o štetnom uticaju patrijahalne sredine ali sam slabo potkovan pa neću) pa si onda mozgao i mozgao i došao do toga da su ti transice prihvatljive i to je to.

Mislim... kako god... šta god te čini zadovoljnim... samo uradi nešto po pitanju Curious i Wanna be ;)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Sprinter
Neka tacka na spektrumu oznacava stepen gejnesa (gejoce?), a "biseksualnost" ne daje toliko informacija. Ako hoces, moze i procentualno. Evo, ja sam otprilike 83% gej. :D A kad mi neko kaze da je bisex, onda zamisljam nesto blizu 50%. Stvar percepcije.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ma drti niko nije rekao da covek mora da se svstra u jednu jasno definisanu kategoriju koja ima univerzalno znacenje za sve i koje treba da se drzi svo vreme. ispricacu ti pricu kad nam stignu dva krsna crnogorca :D
By Noobix
E, pa ovako, nemam pojma sta vama znaci rec strejter, ja sam je upotrebio u znacenju heteroseksualno orijentisane osobe. I zaista ne shvatam sta pokusavate tim analizama o upotrebi ove ili one reci...

Ali i dobro je sto ne razumem...

Mislim da je tema usla u teski spam i ne bih da se dalje ukljucujem dok se ne pojave komentari u duhu postavljenog pitanja.

@SeoskiLola, nisam mozgao o prihvatljivom, ili neprihvatljivom, to je doslo samo od sebe. I procitaj malo temu, pre nego napises nesto.

Kako bi vama koji volite muskarce bilo da vam neko govori da vi u stvari vollite zene? Neprijatno, je l' da?
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Sprinter
Neka tacka na spektrumu oznacava stepen gejnesa (gejoce?), a "biseksualnost" ne daje toliko informacija. Ako hoces, moze i procentualno. Evo, ja sam otprilike 83% gej. :D A kad mi neko kaze da je bisex, onda zamisljam nesto blizu 50%. Stvar percepcije.
zapravo razlika je terminloska, ne i pojmovna.
Korisnikov avatar
By Dirrty

Kako bi vama koji volite muskarce bilo da vam neko govori da vi u stvari vollite zene? Neprijatno, je l' da?
Ne neprijatno, samo netačno.
Lepa Krepa lepo reče, patrijarhat.
Eto jedne definicije! :eureka:
By Noobix
Originally posted by Dirrty

Ne neprijatno, samo netačno.
Lepa Krepa lepo reče, patrijarhat.
Eto jedne definicije! :eureka:
E, pa meni nije prijatno kada me neko etiketira pridevima koji nisu tacni.

Gej osobe imaju neodoljivu zelju da ubedjuju one koji nisu sigurni, a i HETEROSEKSUALCE (ne strejtere!) da su takodje gejevi, cesto neargumentovano i zajedljivo.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by SeoskiLola

Doduše ja bih tipovao na Lonija...
kud na lonija,ovde je svako slovo na svom mestu,i razumljivo za čitanje...

noobi,tvoja je tema,vodi je,nije lako biti slavica...:lol:
Korisnikov avatar
By Loni
Jao kakva glupost.
Znam strejtere, koji su pre 10 godina znali za značenje termina strejter (i u smislu hetero i u smislu neuživaoca droga), čuj neće znati u 2010.

Uostalom ni Maljković ni ja ne bismo imali niakkav interes da se predstavimo kao Neobix.

Ja kad stavljam lažan nik to onda izgleda ovako...
http://www.gay-serbia.com/forum/member. ... %20s%20jug

A Maljković bi stavio neki fensi avatar, pa neku mnogo skandalozniju priču (kao ono o nekrofilu), a ne trandžoljub, koji se malo duri na sitnice.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Šta bre nije tačno, pa valjda ja znam bolje od tebe šta si!

Pročitao ja sve al eto... I dok sam čitao prvi post primetio sam pitanje - da li sam ja gay, bi?
I sad se jediš kad ti ljude odgovore. I što ga u opšte postavi kad znaš odgovor.
Gej osobe imaju neodoljivu zelju da ubedjuju one koji nisu sigurni, a i HETEROSEKSUALCE (ne strejtere!) da su takodje gejevi, cesto neargumentovano i zajedljivo.
Vidim da ih dosta znaš :lol:
Nekad i iz čiste zeze ;)
By Noobix

Pročitao ja sve al eto... I dok sam čitao prvi post primetio sam pitanje - da li sam ja gay, bi?
I sad se jediš kad ti ljude odgovore. I što ga u opšte postavi kad znaš odgovor.
Nekad i iz čiste zeze ;)
Upravo potvrda onog sto kazem u drugom postu. Ne znam ih, ne znam nijednu gej osobu, odlazio sam na druge forume i javne chatove, gde sam takodje pokusavao da dobijem odgovore. I uvek ista prica, neki se zezaju, neki me startuju...

Ipak, moram prestati sa glupiranjem, zasto trazim odgovore na takvim mestima. Ima par ljudi koji daju konstruktivne odgovore, ali to je sve..ostali valjda mrze strejt muskrace i trude se da im nekako povrede sujetu.

Upiranje prstom i ubedjivanje nije rasprava na nivou koju sam ocekivao ovde.
Korisnikov avatar
By Dirrty

Neprijatno zato što je sam čin dopadanja muškaraca muškarcu, pogrešan?

I rest my case.
Korisnikov avatar
By HARP
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum

Samo cu da te podsetim da je "trandza" izmedju ostalog sleng za tramvaj

:lol:
Čekamo drug i ja tramvaj i kažem: Kada će više da dođe trandža?

Sećam se da me je jedna devojka jako čudno pogledala :iskolacen:
Korisnikov avatar
By deželaš

Par osoba ti je dalo takve sugestije, ostatak je dao direktno obrnute. Dakle kritika u ovom pravcu više nije produktivna.

Ako nemaš želju da dalje razvijaš temu osim toga da braniš ono što si već o sebi znao pre otvaranja topic-a, ne razumem čemu tema dalje. :tos:

Originally posted by Loni

Jao kakva glupost.
Znam strejtere, koji su pre 10 godina znali za značenje termina strejter (i u smislu hetero i u smislu neuživaoca droga), čuj neće znati u 2010.
I ti znaš termine homoseksualizam, peško ili pederastija pa ih nećeš upotrebiti ne? (Na stranu to što se kod prvog i poslednjeg i denotacija menja zavisno od soc. grupe koja je upotrebljava.)

Ja bih nastavio da kontra-trolujem, ali, osim priznajem suptilnih pokušaja izvinjavanja pa onda ljutnje, ne vidim dalje inspiraciju.

It takes a (shemale) straight chaser to know a (straight) shemale chaser :lol: :merlinka:

:bye: :kiss:
Korisnikov avatar
By Tungi

..ostali valjda mrze strejt muskrace i trude se da im nekako povrede sujetu.

Jadni,koliko ste ugrozeni:gotika:
Korisnikov avatar
By Dina

Nekad i iz čiste zeze ;)
Upravo potvrda onog sto kazem u drugom postu. Ne znam ih, ne znam nijednu gej osobu, odlazio sam na druge forume i javne chatove, gde sam takodje pokusavao da dobijem odgovore. I uvek ista prica, neki se zezaju, neki me startuju...

Ipak, moram prestati sa glupiranjem, zasto trazim odgovore na takvim mestima. Ima par ljudi koji daju konstruktivne odgovore, ali to je sve..ostali valjda mrze strejt muskrace i trude se da im nekako povrede sujetu.

To uopste nije tacno - ako me u nesto ubedjuju gay bliske osobe to je da sam strejt :rida: :bic:

A ako dodjes na forume a jos vise na chatove sigurno je da ces naici na razlicite osobe. Pokusaj da postavis pitanje na nekom heteroseksualnom forumu pa ces videti odgovore... ;)

Sem toga pitanje je bilo "da li sam gay" pa ne bi trebalo da te iritira sta god da ljudi zakljuce, ako nemas dileme oko toga onda ne bi ni postavio pitanje...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Tungi

Privlaci me njihovo zgodno zensko telo, cinjenica da imaju penis na telu zene, to sto su uvek napaljene, perverzne, droljaste, uvek su za anal, na sta zena nece uvek pristati, sto znaju kako da zadovolje muskraca, jer su mnoge to i bile (ili jesu).

I jos samo da priznas sebi da si homoseksualac i bice sve ok.
E bre Tungi, ti stvarno znaš da sasečeš temu u prvom postu. Pusti malo da se raspline radnja, pa tek onda davaj tačan odgovor :D

OnTopic: Možda nisi gej, ali si biseks definitivno. Da si str8 tuđ kurac te ne bi zanimao (pa samim tim ni potreba da žene imaju kurac)...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!