Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by deželaš
Originally posted by Noobix
...Ovo je gej trol, po svoj prilici Dušan Maljković.
Originally posted by Ulixzapravo mi je lako, elementarne su stvari.
Nije tebi lako, je l' da?![]()
Originally posted by hlaefdigeDa, bre...dezelas, bacio si me u rebus...
e, da...i polako, molim vas...sad mi se svejedno preispituje da li koristi rec "strejter" hahahaha
Originally posted by LoniNe mislim da su kategorije lose. Ne plasim ih se. Samo kazem da mozda i nije bas najprakticnije trpati sebe u neku na silu, kad vidis da je komplikovano. Sa jednim prijateljem sam jako dugo pricao o ovome. On je bio izrazitog stanovista da ljudi ne treba da se kategorisu, jer ih to samo ogranicava. "Budi to sto jesi". A ja sam bio taj koji je pravdao vecinu ljudi govoreci kako ljudi vole sebe da svrstavaju, jer se osecaju lakse kada znaju da pripadaju necemu uredjenom, necemu sto postoji, da nisu posebni, vec da znaju da postoje slicni ljudi kao oni (ili sta sam mu vec rekao). Sad ispade da ja mrzim kategorije
A jedno pitanje za tebe i Dirtija - ZAŠTO VI IMATE TOLIKU FOBIJU OD KATEGORISANJA I DEFINISANJA?
Ko vas je to učipo da su kategorije i definicije nešto opasno i fatalno?
Zašto se ne bi definisao.
Kad se ljudi ne bi definisali i kad ne bi razmišljali o sebi, onda bi danas bili ovakvi, sutra onakvi...
I treba da se definieše da bi upoznao sebe, da bi procenio da li može da iznese nešto ozbiljno sa transicom ili ne može, pa bi s njom samo seks, a onda ćao, da ga ne vidi društvo s njom.
Sve stvari na svetu postoje da bi se definisale.
Kakva je to kategorifobija, ko vas je time zaplašio?
Neki ekstremni levičari pretpostavljam.
Originally posted by bothwaysogranicavanje sebe usled kategorizacije nije problem same kategorizije vec neceg drugog.
da ljudi ne treba da se kategorisu, jer ih to samo ogranicava. "Budi to sto jesi".
Licno, radije bih se izjasnjavao sa tackama na spektrumu od S do G.i koja je onda razlika izmedju tacke S na spektrumu i termina bisex, recimo?
Originally posted by bothwaysI moram da dodam da mi se ovaj Krepin post jako dopada:
strejter-koji-je-ranije-zamisljao-sebe-kako-pusi-kurac-a-sada-bi-voleo-da-ima-seks-sa-razuzdanom-shimejlkom-jer-mu-je-standardni-strejt-seks-postao-previse-dosadan.
Originally posted by Lepa Krepa
pa, ako već razmišljaš u grdnim patrijarhalnim kategorijama kao što su "dama" i "kurva", onda nije previše iznenađujuće što završavaš sa ženama čiji je doživljaj seksa očito oblikovan u istom tom patrijarhalnom ključu.
@deželaš
zaista sam nov na OVOM forumu, nije Dusan.
Ovo je jedino mesto gde sam mogao ovako nesto da napisem. Ne vidim nista pesnicki u onome sto sam napisao, ali ok.
Saznao sam u medjuvremenu sta su drag queen, nisam znao sta su jer me nije interesovalo.
Kakve crne predrasude o klasicnom seksu, gde sam tako nesto pisao.
I da, trudim se da nesto tacno navedem, ne vodim racuna toliko o politickoj korektnosti.
Originally posted by deželašAli zar to nije bilo jasno od prvog posta? Doduše ja bih tipovao na Lonija zbog postova u temi Kome je teže (il kako već beše).
Strejter nikad ne bi upotrebio reč "strejter".
Ne znaš za termina drag queen ali koristiš reč TRANKA?
I kakvi su ovo pesnički izleti?
Napredno korišćenje Foruma, neuspešni pokušaji političke nekorektnosti, uspešno projektovanje svih mogućih predrasuda o klasici str8 seksa....
...Ovo je gej trol, po svoj prilici Dušan Maljković.
Originally posted by SprinterNeka tacka na spektrumu oznacava stepen gejnesa (gejoce?), a "biseksualnost" ne daje toliko informacija. Ako hoces, moze i procentualno. Evo, ja sam otprilike 83% gej.
i koja je onda razlika izmedju tacke S na spektrumu i termina bisex, recimo?
Originally posted by bothwayszapravo razlika je terminloska, ne i pojmovna.
Originally posted by SprinterNeka tacka na spektrumu oznacava stepen gejnesa (gejoce?), a "biseksualnost" ne daje toliko informacija. Ako hoces, moze i procentualno. Evo, ja sam otprilike 83% gej.
i koja je onda razlika izmedju tacke S na spektrumu i termina bisex, recimo?A kad mi neko kaze da je bisex, onda zamisljam nesto blizu 50%. Stvar percepcije.
Originally posted by NoobixNe neprijatno, samo netačno.
Kako bi vama koji volite muskarce bilo da vam neko govori da vi u stvari vollite zene? Neprijatno, je l' da?
Originally posted by DirrtyE, pa meni nije prijatno kada me neko etiketira pridevima koji nisu tacni.
Originally posted by NoobixNe neprijatno, samo netačno.
Kako bi vama koji volite muskarce bilo da vam neko govori da vi u stvari vollite zene? Neprijatno, je l' da?
Lepa Krepa lepo reče, patrijarhat.
Eto jedne definicije!![]()
Originally posted by SeoskiLolakud na lonija,ovde je svako slovo na svom mestu,i razumljivo za čitanje...
Doduše ja bih tipovao na Lonija...
Originally posted by NoobixPročitao ja sve al eto... I dok sam čitao prvi post primetio sam pitanje - da li sam ja gay, bi?
E, pa meni nije prijatno kada me neko etiketira pridevima koji nisu tacni.
Originally posted by NoobixVidim da ih dosta znaš
Gej osobe imaju neodoljivu zelju da ubedjuju one koji nisu sigurni, a i HETEROSEKSUALCE (ne strejtere!) da su takodje gejevi, cesto neargumentovano i zajedljivo.
Originally posted by SeoskiLolaUpravo potvrda onog sto kazem u drugom postu. Ne znam ih, ne znam nijednu gej osobu, odlazio sam na druge forume i javne chatove, gde sam takodje pokusavao da dobijem odgovore. I uvek ista prica, neki se zezaju, neki me startuju...
Šta bre nije tačno, pa valjda ja znam bolje od tebe šta si!
Originally posted by NoobixPročitao ja sve al eto... I dok sam čitao prvi post primetio sam pitanje - da li sam ja gay, bi?
I sad se jediš kad ti ljude odgovore. I što ga u opšte postavi kad znaš odgovor.
Gej osobe imaju neodoljivu zelju da ubedjuju one koji nisu sigurni, a i HETEROSEKSUALCE (ne strejtere!) da su takodje gejevi, cesto neargumentovano i zajedljivo.
![]()
Nekad i iz čiste zeze![]()
Originally posted by NoobixNeprijatno zato što je sam čin dopadanja muškaraca muškarcu, pogrešan?
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum
Samo cu da te podsetim da je "trandza" izmedju ostalog sleng za tramvaj
Originally posted by NoobixPar osoba ti je dalo takve sugestije, ostatak je dao direktno obrnute. Dakle kritika u ovom pravcu više nije produktivna.
Originally posted by LoniI ti znaš termine homoseksualizam, peško ili pederastija pa ih nećeš upotrebiti ne? (Na stranu to što se kod prvog i poslednjeg i denotacija menja zavisno od soc. grupe koja je upotrebljava.)
Jao kakva glupost.
Znam strejtere, koji su pre 10 godina znali za značenje termina strejter (i u smislu hetero i u smislu neuživaoca droga), čuj neće znati u 2010.
Originally posted by NoobixJadni,koliko ste ugrozeni:gotika:
..ostali valjda mrze strejt muskrace i trude se da im nekako povrede sujetu.
Upiranje prstom i ubedjivanje nije rasprava na nivou koju sam ocekivao ovde.
Originally posted by NoobixTo uopste nije tacno - ako me u nesto ubedjuju gay bliske osobe to je da sam strejt
Originally posted by SeoskiLolaUpravo potvrda onog sto kazem u drugom postu. Ne znam ih, ne znam nijednu gej osobu, odlazio sam na druge forume i javne chatove, gde sam takodje pokusavao da dobijem odgovore. I uvek ista prica, neki se zezaju, neki me startuju...
Šta bre nije tačno, pa valjda ja znam bolje od tebe šta si!
I sad se jediš kad ti ljude odgovore. I što ga u opšte postavi kad znaš odgovor.
![]()
Nekad i iz čiste zeze![]()
Ipak, moram prestati sa glupiranjem, zasto trazim odgovore na takvim mestima. Ima par ljudi koji daju konstruktivne odgovore, ali to je sve..ostali valjda mrze strejt muskrace i trude se da im nekako povrede sujetu.
Upiranje prstom i ubedjivanje nije rasprava na nivou koju sam ocekivao ovde.
Originally posted by TungiE bre Tungi, ti stvarno znaš da sasečeš temu u prvom postu. Pusti malo da se raspline radnja, pa tek onda davaj tačan odgovor
Privlaci me njihovo zgodno zensko telo, cinjenica da imaju penis na telu zene, to sto su uvek napaljene, perverzne, droljaste, uvek su za anal, na sta zena nece uvek pristati, sto znaju kako da zadovolje muskraca, jer su mnoge to i bile (ili jesu).
I jos samo da priznas sebi da si homoseksualac i bice sve ok.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!