Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
:hail: @ Kim vs. Justine :hail:

Ne moze bolje!

Ja sad ne mogu da docekam AO. :eya:

p.s. Inace, ona supervizorka u roze kompletu - sto ima gadne cipele! :krezavi: odavno nisam video ruznije!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lunja

:hail: @ Kim vs. Justine :hail:

Ne moze bolje!

Ja sad ne mogu da docekam AO. :eya:

p.s. Inace, ona supervizorka u roze kompletu - sto ima gadne cipele! :krezavi: odavno nisam video ruznije!
Ni ja, ni ja! :eya:

Ma, ista supervizorka je omasila sa kompletnim stajlingom... :lol:

Vide li ti taj komple'!? Bio je poguzvan k'o da ga je horda dingo pasa zvakala neposredno pre izlaska za govornicu... :smeh:

Nije li mogla nesto kvalitetnije da obuce, supervizorka je zaboga! :giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Sto se mene tice, sve ostale osim njih dve mogu sada u penziju... Ako ce svaki mec izmedju njih biti ovakav, ICH ne moram da gledam nikog drugog!

Bravo za Kim! :)
Korisnikov avatar
By Darling
Klajster, Klajsters, Klajsters! Weeeeeeee!!! Da li stvarno trebaju sve veteranke da se vrate da bismo gledali ponovo lep tenis?!
Korisnikov avatar
By spliff
josh samo stefanija i monika nam fale :D
Korisnikov avatar
By Marvin
A Enan- kučka u drugom kolu Sidneja već!

Samo da ima snage :fige:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Sto se mene tice, sve ostale osim njih dve mogu sada u penziju... Ako ce svaki mec izmedju njih biti ovakav, ICH ne moram da gledam nikog drugog!
Pa sad... mogu da ostanu i Viljamovke. I možda Šarapova.

Senzacionalan meč danas! :drama: :pinknaocari:
By Ulix
Originally posted by Ulix

Amaterski? :hmm:
Ajooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako :lood: :lood: :lood:
Nisi jedina. :veverice:
Ja imam utisak da ona samo baci tu lopticu, pa kuda ode otišla je, ona će je posle juriti reketom, pa ako je stigne, onda će da se moli Bogu da ju je ošinula u pravom smeru.

Nije mi, doduše, jasno zašto se to dešava, nije imala ovaj problem ranije. Kako je moguće da neko tek tako (nakon osvojenog GS-a i prvog mesta) "zaboravi" nešto što i inače nije prevelika mudrost.
Korisnikov avatar
By Marvin

Amaterski? :hmm:
Ajooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako :lood: :lood: :lood:
Nisi jedina. :veverice:
Ja imam utisak da ona samo baci tu lopticu, pa kuda ode otišla je, ona će je posle juriti reketom, pa ako je stigne, onda će da se moli Bogu da ju je ošinula u pravom smeru.

Nije mi, doduše, jasno zašto se to dešava, nije imala ovaj problem ranije. Kako je moguće da neko tek tako (nakon osvojenog GS-a i prvog mesta) "zaboravi" nešto što i inače nije prevelika mudrost.

Moj bivši trener tvrdi da je to zato što to ustvari nikada nije ni naučila.

Kaže da tako svako ko ima talenat ima neki udarac ili deo igre koji ne nauči, nego mu krene od početka treniranja i onda kada mu se desi nešto (a svi znamo šta se Ani desilo) pa krene da razmišlja i analizira, onda se ti delovi igre raspadnu.
I kaže da sada ona to mora od početka da uči... a to je sad vraški teško sa 22 godine.

Ne znam šta da mislim o ovoj njegovoj teoriji, sem da je šokantna :iskolacen:
Osvojiš GS i budeš prva ogračica na svetu a lopticu podbacuješ "na osećaj".
Korisnikov avatar
By Oziris
Slazem se sa tobom da je sokantna teorija, i to zbog:

1) Ja koliko znam, bacanje loptice se UCI, jer se razlicito baca za razlicitu vrstu servisa, i za razlicit pravac istog, sem ako nismo svemoguci, vanzemaljski Federer, jelte:alexis:

2) Kako je moguce da vrhunski treneri u Svajcarskoj, Spaniji, i gde li je vec sve sezonski trenirala nisu pokusali da je nauce, jer je NEMOGUCE da je toliki talenat za bacanje loptice da su svi mislili da nema potrebe tu raditi ili doradjivati, a onda se neko setio u 22 godine da ona mora to da uci od pocetka... Sto je onda uopste morala da pocne da uci, ako je vec do sada tako talentovano bacala? :neznam:
I zaista odbijam da poverujem da je zbog sopstvenog zdravlja i cuvanja ramenog zgloba morala da promeni servis, jer ce ovakvim serviranjem iscasiti rame istezuci se zbog nausmicnog pogadjanja loptice po vazduhu, i polomiti skocne zglobove zbog bangavog doskoka uzrokovanog gore navedenim, nazovimo ga, nesrecnim spletom okolnosti! :doh: :durenje:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:giggle:

Ozirisino misljenje mi je blize nego li misljenje Marvinovog trenera. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Bravo za KIM! Gledao sam samo 1. set.

Sad drzim fige Jeleni da dodje bar do 1/2 finala Sidneja. A moze da ispadne u 1. kolu, ali da osvoji Australian open. Ne brani poene u Sidneju. :yay:

Jos se ne zna sa kim igra u 1. kolu. :( Samo da ne bude Dusevina.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hoce li to Kim sada tu negde oko 15-og mesta? Reklo bi se, po osvojenim poJenima... E sad, nisam nikome nista oduzimala ni sabirala, pa ne bih znala rec'. :spijun:
Korisnikov avatar
By Marvin
Janković vs Agnes Szavay noćas u 1
bez prenosa
By Ulix
I zaista odbijam da poverujem da je zbog sopstvenog zdravlja i cuvanja ramenog zgloba morala da promeni servis, jer ce ovakvim serviranjem iscasiti rame istezuci se zbog nausmicnog pogadjanja loptice po vazduhu, i polomiti skocne zglobove zbog bangavog doskoka uzrokovanog gore navedenim, nazovimo ga, nesrecnim spletom okolnosti! :doh: :durenje:
:up:

Mislim da su oni to izmislili, Ana, njeni roditelji, treneri, menadžer, nije važno ko, kako bi objasnili neobjašnjivo - nagli raspad njenog servira. Možda je menjala način serviranja da bi ublažila probleme sa bacanjem loptice... Neuspešno, avaj. :hand:
Korisnikov avatar
By Marvin
:eureka:
A što ne krene da servira iz ruke?
Onako kao Hingisova u RG finalu :hvala:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jao, sto mi se sad gleda okrsaj titana! :eya:

Podstakla su me jucerasnja finala. :) Ni jedno nisam stigao celo da pratim na miru, od pocetka do kraja, ali sam dovoljno video da me uhvati zaraza.

Hocu :tenis: ! Hocu! :kokice:

:)
By teniserka_927
evo i ja da se uclanim u klub... :) )cool je:rock:nisam bas sve procitala sto ste napisali ali vidim da se pominje kim i justine
koliko se meni cini u ovoj 2010-oj vodice se mrtva trka izmedju justine i kim,nema ko treci...
sestre wiliams,safina,kuznetsova i mnogo mnogo njih su relativne i nemaju tu igru kao sto imaju kim i justine,tj dominantnu:))
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisi pročitala svih 279 strana?!?!

Skandal! :alexis:

Dobro došla :hiphip:
Korisnikov avatar
By Oziris

Pa sad... mogu da ostanu i Viljamovke. I možda Šarapova.

Aha, samo ukoliko bi Williams sr. igrala samo na travi, Williams jr. igrala proredjeno na hard court (ne mogu je gledati precesto, gazi mi po ganglijama!!!!), a Sharapova nikako jer me uzasava ono vriskanje, piskanje kao da joj lobotomiju na zivo rade, a onaj angry look i "a view to a kill"...
:sekirica:

Sto rece Mars na temi o klizanju, NE VOLIM glumce van filma i pozorista!!!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Lunja

Senzacionalan meč danas! :drama: :pinknaocari:
Kakav praznik za oci i dusu (i zube)! :astral2:

zjuuum.

Kakav mec.

..

Uopste nisam pratio turnir, i finale sam uhvatio tek kod prve mech lopte za Henan.....i gledao samo sledecih 10ak min...kakav mech.

Koja klasa, jbt.

..

Steta sto nisam odgledao ceo mech, reprize mi npr. ne funkcionisu, jednostavno mi mozak ne radi tako, nije to tO, posebno ako znam rezultat, ali...drago mi je sto sam uhvato bar taj kraj.

..

kakve igracice.

Da nosim kapu, skinuo bih je obema.

..

Kommentator je rekao tipicnu komentatorsku glupost, ali u ovom slucaju je ispalo skroz tacno: 'steta sto jedna mora da izgubi.'

Divan tenis.
By cumpig
leleee, pa zar bas savaj na startu? :uplasen:
i po svemu sudeci nece biti prenosa, znaci ni streamova :(
ok, zevacemo u livescore i statistiku (i nagadjati kakvu haljinku je osmislila za sidnej :D )
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!