Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaNi ja, ni ja!
@ Kim vs. Justine
![]()
Ne moze bolje!
Ja sad ne mogu da docekam AO.![]()
p.s. Inace, ona supervizorka u roze kompletu - sto ima gadne cipele!odavno nisam video ruznije!
Originally posted by OzirisPa sad... mogu da ostanu i Viljamovke. I možda Šarapova.
Sto se mene tice, sve ostale osim njih dve mogu sada u penziju... Ako ce svaki mec izmedju njih biti ovakav, ICH ne moram da gledam nikog drugog!
Originally posted by OzirisNisi jedina.
Originally posted by UlixAjooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako
Amaterski?![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixKakav praznik za oci i dusu (i zube)!
Senzacionalan meč danas!![]()
![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by OzirisNisi jedina.
Originally posted by UlixAjooooj, da je BAR!!! A ono - meni stvarno, NAJSTVARNIJE izgleda kao da baci loptu zmureci, nasumicno, pa gde povuce vetar; onda otvori oci, skoci iz mesta i reketom juri lopticu tamo negde u vezduhu... Par puta je, Boze me oprosti, zabacila lopticu dosta ulevo, mahala reketom, ubola da je zvekne, a onda se jedva docekala na levu nogu jedno metar od "pocetnog stajalista", sve sa brzim korakom desne preko leve, da ne padne zbog nedostatka balansa... Znaaam, zvuci suludo, ali meni je izgledalo taaako
Amaterski?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam utisak da ona samo baci tu lopticu, pa kuda ode otišla je, ona će je posle juriti reketom, pa ako je stigne, onda će da se moli Bogu da ju je ošinula u pravom smeru.
Nije mi, doduše, jasno zašto se to dešava, nije imala ovaj problem ranije. Kako je moguće da neko tek tako (nakon osvojenog GS-a i prvog mesta) "zaboravi" nešto što i inače nije prevelika mudrost.
Originally posted by LunjaI žensko finale u Brizbejnu i muško u Dohi!
![]()
![]()
Originally posted by Oziris
I zaista odbijam da poverujem da je zbog sopstvenog zdravlja i cuvanja ramenog zgloba morala da promeni servis, jer ce ovakvim serviranjem iscasiti rame istezuci se zbog nausmicnog pogadjanja loptice po vazduhu, i polomiti skocne zglobove zbog bangavog doskoka uzrokovanog gore navedenim, nazovimo ga, nesrecnim spletom okolnosti!![]()
![]()
Originally posted by Marvinhttp://www.anaivanovic.com/?path=messages/form
![]()
A što ne krene da servira iz ruke?
Onako kao Hingisova u RG finalu![]()
Originally posted by UlixA sad još najbolje da joj ja so na ranu dosipam.
Originally posted by Marvinhttp://www.anaivanovic.com/?path=messages/form
![]()
A što ne krene da servira iz ruke?
Onako kao Hingisova u RG finalu![]()
![]()
Originally posted by MarvinSamo da ne bude kao u Kini 2007.
Janković vs Agnes Szavay noćas u 1
bez prenosa
Originally posted by UlixAha, samo ukoliko bi Williams sr. igrala samo na travi, Williams jr. igrala proredjeno na hard court (ne mogu je gledati precesto, gazi mi po ganglijama!!!!), a Sharapova nikako jer me uzasava ono vriskanje, piskanje kao da joj lobotomiju na zivo rade, a onaj angry look i "a view to a kill"...
Pa sad... mogu da ostanu i Viljamovke. I možda Šarapova.
Originally posted by Ulix
Originally posted by Lunja
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!