Dok citam sve ove postove,prosto mi je negde cak i ZAO sto sam bila deo te price.
Mislim jebote!
Sve me boli,koleno jedva mogu da savijem koliki mi je otok,takodje imam i modrichitetinu il kako se vec kaze negde malo ispod cevanice.. ALI jebote (!!!!!) LEPO SAM SE PROVELA, bilo mi je super zezanje, ZAO mi je sto smo izgubile jer ne volim da gubim,takva sam. opet,nije mi TOLIKO zao da bih vodila polemike ovde i da bih se navlacila sa vama.
Devojke,meni je drago da sam vas upoznala. Sto se tice Romantika,ja nemam NI JEDNU zamerku. Ali stvarno. Osecala se napetost,osetila sam da su Romantici ozbiljni (ili BAR ozbiljnije od nas) ali to mo prija,VOLIM kad je protivnik jak,OBOZAVAM kad je jachi.
Cela ova polemika i sve... nema smisla. Ja zelim da igram taj fudbal i sutra i za 5 dana i 2 godine,ozbiljno. Zelim da Romantici il kako se god budu zvali,zelim da budu jaki,da budu organizovani,zelim da im pariramo.
Come on zene... Ne smeta mi sto je Winter stajala na golu kad je bilo vazno da dam go,ne,ZELIM DA DAM GO KAD WINTER BRANI! Ne smeta mi sto je Dee pravi vodja i sto ih je sve postrojila,covece,pa kapa dole,svaka cast.. Ne smeta mi sto je Orlando antisportista, ZABAVNA mi je kao takva..dosli smo da se zabavimo,to ste zaboravile.
Shimi.. sto se tvoje price tice.. mislim da nije korektno s tvoje strane da tako govoris o devojkama. Mislim da nisi zasluzila svojom igrom da govoris o necijoj igri. Bilo cijoj.
ne znam.. ja sam bila profesionalni sportista godinama,batalila sam pre 2 nedelje ako negod zanima i moja razmisljana su ovakva. Ovo sve je amaterski i vasa razmisljanja amaterska (vecina razmisljanja).
U svakom slucaju, nisam ni u jednom trenutku primetila da su Romantici bili namerno nasilni ili agresivni. Cak i ja sam imala izlive besa,pogotovo na Winter jer devojka dobro igra,uzme mi loptu,odbrani,pa ja idem i vristim okolo,urlam joj u facu..pa sta.. ona zna da je to SPORTSKI DUH.. pitam se sta bibilo da sam urlikala na nekog drugog
Ja sam sutnula Elektron IZ SVE SNAGE u nogu ,iz sve snage..promasila sam loptu.. Al sta sad jebote,sori,znam da zna da je NIKAD ne bih sutnula namerno. Verujem da niko od devojaka nije ZAO i pokvaren pa da dodje i sutira namerno.
To je poenta. Nema ljutnje.A i posle jebanja,nema kajanja
Svaka cast svim devojkama,meni ste sve bile super! Ne zato sto ste igrale kao profesionalci,nego zato sto ste dale sve od sebe. Sve do jedne! Cak i Orlando koja je antisportista,zabila nam je golcionu
Eto tako..
Nadam se skorijem susretu,zelim da se zabavim