Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
I da, pominjanje samog termina AGRESIJA u kontekstu nase fudbalice je cista (verbalna) agresija.

A vidim da se taj termin bas cesto prisivao nasoj igri.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dee

Jbte, ispad'o najgora od sve dece... A volim da pobedim, sta cu... :D
pa volis volis videlo se to ih nisam ja od juce, iskreno gledajuci te bilo mi krivo sto nisam u kondiciji pa da ti vidim facu kad izgubis :p

al dzaba kume kad mi nismo krenuli/e sa te pozicije, ja da sam hteo pobedu ne bi ni dosao da se blamiram
jbt vi kad god ste primile go odrzale ste sednicu tamo, smrznemo se na onom centru cekajuci vas
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by elektron84

I da, pominjanje samog termina AGRESIJA u kontekstu nase fudbalice je cista (verbalna) agresija.

A vidim da se taj termin bas cesto prisivao nasoj igri.
e ajd sledeci put ili kad god ja cu da ti pokazem kako ste se gradile i napadale od samog starta, moze ?

pa nemam ja 50 kila pa da mi smeta gurkanje, nemoj molim te da pricas, Scout je na kraju bila napucana i na kraju krajeva ti si dosla da izgladis bas tu situaciju cula si sta je koja kojoj rekla jbg i sad mi pricas sve je bilo cvece i drvece
Korisnikov avatar
By Blady
Jedva cekam.... sledecu sezonu.....
Igracemo sa novim timom pod nazivom "PCELICE"
da da, drugacija postava, bolje naoruzanje :ugriz:
Korisnikov avatar
By elektron84
@Momo
Ajde sad iskreno...
Ti i shmi se prilicno agresivno gradite. Da se ne lazemo. Ja sam popila negde na pocetku jedan lakat. Ubij me, ne secam se od koga, ali nije bilo prijatno. Nema veze.

Setimo se samo koliko vas je bilo na Winter kada je imala loptu u cosku.
Ona se jedina kod nas gradila. Mi ostali igramo na prvu loptu, tako da necemo o tome.
The1 je izubijana bre...

Lorna je par puta ukazala shmi da ne igra grubo.

Necemo da se lazemo, i Wini ste resetali na golu. Bilo je par prilicno jakih lopti. Naravno da mi je zao sto je pogodila loptom scout u glavu. Pa da je gadjala ne bi je pogodila. Dajte bre...a to nategnuto izmedju njih dve, nije zbog toga vec od ranije. Ali dobro...
Mozemo ovako do prekosutra...Nema poente.

Da smo dosle tu samo da pobedimo, ne bismo ostale i dan nakon utakmice da se druzimo sa pola tima Zivotinja!
Pola tima Romanticarki dolazi i van tekmi da se druzi sa Zivuljkama, tako da, neka mi niko ne govori da smo dosli da pobedjujemo i nista drugo. Prosto nije tacno!
Nama druzenje jeste na 1. mestu. Pitajte konobare u Smiley-u i Planetu. Potvrdice vam koliko smo cesto tamo...
Korisnikov avatar
By Shmi
@ Winter,da se spustam na tvoj nivo da se prepucavam zaista necu. Pametno si samo citirala ono sto ti je odgovaralo i sto si mogla da mi odgovoris na jucerasnju tekmu,a napomenula si i sama da nisi bila na prethodne tri tekme tako da ne mozes da komentarises objektivno kako inace igram fudbalicu a posebno ne koliko meni znaci ta fudbalica i sta znaci meni fudbalica. Na tvoje ruzne reci upucene meni zaista necu odgovoriti samo iz jednog razloga nije moj nivo. Toliko.
Originally posted by Azdaja

pre svega - dobro jutro deco :)

nisam bila ovaj put...ali, zelim da vas pitam cemu toliko grubosti na terenu?!

ne igra se neko prvenstvo, fuca nam sluzi prvenstveno za druzenje i da se okupimo s vremena na vreme...
Ovo je moj generalni stav,mislim da nisam nijednom nekoga namerno isutirala,povredila i gledala ga sa visine kao neko ko nema pojma sa fudbalom. Sta vise,najvise sam kinjila Orlando koja je najsmotanija na terenu i uvek se smejala kada se "prepucavam" sa njom tako uzivo i tako na forumu.

Nije da ne umem da budem gruba,nego NECU.

@ Dee:
Gubile smo i do sada,niko se nije bunio sta vise smo se i sprdale na sopstveni racun. Point je da smo izasle krvave iz terena ovog puta,ne govorim samo o svom timu nego svima nama koji su ucestvovali.
Sama si rekla da smo sve mogle da resimo na terenu a ne da se razvlaci ovde po forumu... da se ponovim,rekla sam ti licno ne jednom nego vise puta nemoj kvarno da me fauliras jer ja nikada ne trazim faul samo nemoj da me povredis. Ignorisala si to 4x. Sledece,nisam samo jednom viknula nego vise puta da kada primite gol ne stopirate igru i pravite time-out nego lopta na sredinu gola i igrajmo. A vi ste ili vezale pertle ili menjale igrace na pozicijama ili ste domundjavale sta dalje. To trebate u svlacionicama da radite pre pocetka utakmice ako zelite vec tako profi da igrate. Nemoj da izokreces moje reci i moje postupke na terenu,pokusala sam i na terenu i na MSN-u da zdravo razgovaramo o smislu okupljanja devojaka,ignorisale ste me na terenu,na MSN-u tek ovde je imalo efekta. A lepo sam ti rekla da je moj krajnji cilj,da se zabavljamo,da cuvamo jedna drugu od mogucih povreda-znali mi da igramo ili ne. O golovima je suvisno pricati,dokazala sam se na tekmi u punom sjaju u istom tom balonu na prosloj tekmi u i vrlo sam zadovoljna svojom igrom. Ne vrti se moja prica o tome sto ja vama nisam dala golove,sto vi imate taktiku a mi nemamo,sto ti umes sa loptom a mi ne umemo- to su klinacke fore koje sam prerasla. Apsolutno je rec samo o smislu ovih okupljanja - zabava i druzenje koji se i izgubio.
Moj komentar koji se odnosio na tebe i Winter da ste htele da zadivite jedna-drugu svojim umecem je dat upravo iz tog razloga sto si i sama rekla postoji i mesto i vreme za to.

Zaista nemam apsolutno nikakvu nameru da napravim od teme svadju,samo svojim recima iza kojih apsolutno stojim da dignem svest svima da smo mi prvenstveno tu da bi se ZABAVILE a ne povredile medjusobno. Drugo je na forumu da se prepucavamo da dizemo atmosferu u takmicarskom duhu a sasvim trece je na terenu gde zaista neko moze da nastrada. Jer meni je zaista prvenstveno bitno da svi budemo bezbedne,da svi iz tog terena izadjemo nepovredjene i da se zabavimo.

To je cela moja prica. Z A B A V A! A ko sa kim igra,ko ima taktiku,ko ume,ko ne ume sa loptom me bas briga. Bunim se samo iz tog razloga i iz tog razloga ne zelim da ucestvujem u fudbalici dok ne prepoznam zelju,motiv da igram. Juce sam samo prepoznala da cu se teze iskontrolisati da nekome ne slomim zglob "slucajno" a to nikome zaista nije potrebno.
Resenje postoji naravno ali ne takvo koje ti predlazes,sta vise po meni ne morate ni da menjate tim. Samo da se zezate,probajte i tako cete da nas pobedite garantovano. Eto to je sve.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Black Lady

ma ne, zasto praviti drugaciju postavu?!

srediti igru i TERAJ za loptom + krljati se dok :invalid:

:party: :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady

Zato sto ce nas biti sve vise i vise...a meni treba tim, koji ce biti brz i borben i vredan kao {pcelice{ :D
eto tako mi doslo.... btw i nisam neka zivuljka.... ;)
Korisnikov avatar
By Blady

Pola tima Romanticarki dolazi i van tekmi da se druzi sa Zivuljkama, tako da, neka mi niko ne govori da smo dosli da pobedjujemo i nista drugo. Prosto nije tacno!
Nama druzenje jeste na 1. mestu. Pitajte konobare u Smiley-u i Planetu. Potvrdice vam koliko smo cesto tamo...
Sta ti kakenzi sada, kada sam ja prva zivotinja sa kojom se i private druzis....eee zivote....
Korisnikov avatar
By Azdaja

Zato sto ce nas biti sve vise i vise...a meni treba tim, koji ce biti brz i borben i vredan kao {pcelice{ :D

ti si mala maza koju treba dobro :fuckbed: (inspirisana preThodnim u2u hahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhahahaa)

izvinjavam se na offu :)
Korisnikov avatar
By Shmi

Mozda mi je rekla PAR puta,ja sam samo jednom cula. Rekla mi je da se sama nabila na moje dobre patike. Odmah sam joj se izvinila i pitala da li je ok. Ne zelim ni slucajno da poricem da nisam gruba ili jesam,samo kazem moju stranu price. Onako cisto informativno.
Korisnikov avatar
By elektron84

Sta ti kakenzi sada, kada sam ja prva zivotinja sa kojom se i private druzis....eee zivote....
Zeno, nemoj da si takva. Nismo se nalazili sa jenny, sa Birthday, sa scout, sa D., sa Dee, sa celom BG fudbalskom ekipom? Nemoj me sad i ti nervirati. Nije lepo :mazi:
Korisnikov avatar
By Blady

ti si mala maza koju treba dobro :fuckbed: (inspirisana preThodnim u2u hahahahhahahahahahhahahhahahahhahahahhahahaa)

izvinjavam se na offu :)
da da.... samo kada si ti inspirisana i odmah atak na mene, po svim temama.... ne mogu se jebat` bolesna sam :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Blady

Zeno, nemoj da si takva. Nismo se nalazili sa jenny, sa Birthday, sa scout, sa D., sa Dee, sa celom BG fudbalskom ekipom? Nemoj me sad i ti nervirati. Nije lepo :mazi:
Pa bre nije lepo da ti pises tako, vi ste se nalazili.... kao kada bih ja napisala oni su se nalazili ili mi smo se nalazili... valjda ste se svi nalazili.... napiricu te ja preko msna znas, mala :spank: :spank:
Korisnikov avatar
By elektron84
Upravo je to bila moja poenta! MI smo se nalazili i druzili. Nije poenta samo nasa ili vasa pobeda i samo pobeda. Aj na msn ljubavi moja bolesna :kiss:
Korisnikov avatar
By Momo

@Momo
Ajde sad iskreno...
Ti i shmi se prilicno agresivno gradite. Da se ne lazemo. Ja sam popila negde na pocetku jedan lakat. Ubij me, ne secam se od koga, ali nije bilo prijatno. Nema veze.

Setimo se samo koliko vas je bilo na Winter kada je imala loptu u cosku.
Ona se jedina kod nas gradila. Mi ostali igramo na prvu loptu, tako da necemo o tome.
The1 je izubijana bre...

Necemo da se lazemo, i Wini ste resetali na golu. Bilo je par prilicno jakih lopti. Naravno da mi je zao sto je pogodila loptom scout u glavu. Pa da je gadjala ne bi je pogodila. Dajte bre...a to nategnuto izmedju njih dve, nije zbog toga vec od ranije. Ali dobro...
Mozemo ovako do prekosutra...Nema poente.

Da smo dosle tu samo da pobedimo, ne bismo ostale i dan nakon utakmice da se druzimo sa pola tima Zivotinja!
naravno da sam se agresivno gradio kad sam u prvih 5minuta dobio 2 lakta a stajao sam u odbrani, rekao sam i malopre - odgovorio sam grubom igrom na grubu igru

ne znam sta da kazem vise sto nije receno, nije vam bitna pobeda pa ste se zato organizovale do maksimuma i zasedale posle svakog gola a mi picile/i ko muve bez glave, ko da smo mi budale pa nismo mogle/i da stanemo i razradimo taktiku, prosto samo smo mogle/i da utvrdimo koja ce koju da cuva i to bi nam olaksalo stvari
vi ste imale pozicije, taktiku, dirigentkinju sve je islo ko po loju i sve bi bilo to super da smo i mi tako shvatili/e ovo druzenje, mi ko raspustena banda samo sto jedna drugoj nismo otimale/i loptu

ne mogu vise da se objasnjavam, kao da je i bitno, gotovo je sad....
Korisnikov avatar
By Blady

Upravo je to bila moja poenta! MI smo se nalazili i druzili. Nije poenta samo nasa ili vasa pobeda i samo pobeda. Aj na msn ljubavi moja bolesna :kiss:
Pravis razlike... ispravljam... to nije lepo... ja pobedu nisam ni spominjala...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

:predaja:

ja vas sve mnooogo volim. bas...

i sve ste divne na svoj nacin... i ovaj fudbal i jeste i bice otelotvrorenje vase divnoce....

a svaka igra nosi carke (svi sto gube se ljute to je poznata stvar ... la la la)

Volim vas... da znate...

Svi zajedno cinimo ovu zemlju boljim mestom,
a svaki teren na kom igramo biva osvestan
dobrom i pozitivnom energijom...

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Azdaja
andjo, za ovo "ko gubi ima pravo da se ljuti"... pojesce te :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ne ljutim se sto sam izgubila. ne ljutim se uopste, samo se malo iznerviram dok tekma traje. najvise to kad prime gol, pa im treba 3 minuta da krenu s polovine, a mi kad primimo gol odma' bacamo loptu na pola terena i krecemo.ne znam da li je neko primetio, ali ja se nerviram samo kad ja zajebem stvar, a ne kad primimo gol, nije problem da se izgubi.

sto se tice krljanja, ja bolje da ne stavljam fotke mojih nogu na forum, a nijedan faul nisam trazila.
nikog nisam sutirala u cevanicu ni slucajno ni namerno, niti sam nabijala lakat u rebro kad se gradim.
a mogu i to da radim, samo da se nalozim dovoljno na pobedu. ne znam da li ce biti sledeceg puta, ali ako ga bude naravno da nema promene sastava ekipa, i naravno da cu ja traziti svaki faul koji se napravi na meni i naravno da cu i ja igradi odbranu kakva se igra u ragbiju, posto rekose onomad kad su sevali laktovi da se tako igra u rukometu.

i to je to. zao mi je sto onaj nas fudbal, a kad kazem nas, mislim na zivotinje, nije ni na sta licio, moracemo da poradimo na taktici.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
@scout_finch

Idemo negde na crno pivo....
... moz' i tamo :)

.... volim vas sveeeeeeeee :grouphug:
Korisnikov avatar
By maka
Dok citam sve ove postove,prosto mi je negde cak i ZAO sto sam bila deo te price.

Mislim jebote!
Sve me boli,koleno jedva mogu da savijem koliki mi je otok,takodje imam i modrichitetinu il kako se vec kaze negde malo ispod cevanice.. ALI jebote (!!!!!) LEPO SAM SE PROVELA, bilo mi je super zezanje, ZAO mi je sto smo izgubile jer ne volim da gubim,takva sam. opet,nije mi TOLIKO zao da bih vodila polemike ovde i da bih se navlacila sa vama.
Devojke,meni je drago da sam vas upoznala. Sto se tice Romantika,ja nemam NI JEDNU zamerku. Ali stvarno. Osecala se napetost,osetila sam da su Romantici ozbiljni (ili BAR ozbiljnije od nas) ali to mo prija,VOLIM kad je protivnik jak,OBOZAVAM kad je jachi.
Cela ova polemika i sve... nema smisla. Ja zelim da igram taj fudbal i sutra i za 5 dana i 2 godine,ozbiljno. Zelim da Romantici il kako se god budu zvali,zelim da budu jaki,da budu organizovani,zelim da im pariramo.
Come on zene... Ne smeta mi sto je Winter stajala na golu kad je bilo vazno da dam go,ne,ZELIM DA DAM GO KAD WINTER BRANI! Ne smeta mi sto je Dee pravi vodja i sto ih je sve postrojila,covece,pa kapa dole,svaka cast.. Ne smeta mi sto je Orlando antisportista, ZABAVNA mi je kao takva..dosli smo da se zabavimo,to ste zaboravile.

Shimi.. sto se tvoje price tice.. mislim da nije korektno s tvoje strane da tako govoris o devojkama. Mislim da nisi zasluzila svojom igrom da govoris o necijoj igri. Bilo cijoj.

ne znam.. ja sam bila profesionalni sportista godinama,batalila sam pre 2 nedelje ako negod zanima i moja razmisljana su ovakva. Ovo sve je amaterski i vasa razmisljanja amaterska (vecina razmisljanja).

U svakom slucaju, nisam ni u jednom trenutku primetila da su Romantici bili namerno nasilni ili agresivni. Cak i ja sam imala izlive besa,pogotovo na Winter jer devojka dobro igra,uzme mi loptu,odbrani,pa ja idem i vristim okolo,urlam joj u facu..pa sta.. ona zna da je to SPORTSKI DUH.. pitam se sta bibilo da sam urlikala na nekog drugog :) :) :)

Ja sam sutnula Elektron IZ SVE SNAGE u nogu ,iz sve snage..promasila sam loptu.. Al sta sad jebote,sori,znam da zna da je NIKAD ne bih sutnula namerno. Verujem da niko od devojaka nije ZAO i pokvaren pa da dodje i sutira namerno.
To je poenta. Nema ljutnje.A i posle jebanja,nema kajanja :)

Svaka cast svim devojkama,meni ste sve bile super! Ne zato sto ste igrale kao profesionalci,nego zato sto ste dale sve od sebe. Sve do jedne! Cak i Orlando koja je antisportista,zabila nam je golcionu :) :)

Eto tako..

Nadam se skorijem susretu,zelim da se zabavim :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by maka

.........................
that is the spirit!

:kiss: mako!

evo ja ću da dam svoje vidjenje, nekog ko je sve ovo posmatrao sa strane.

pre svega, odbila sam da učestvujem u ovom hepeningu zbog načina organizacije, jer mi se isti nije svideo. smatrala sam to bespotrebnim unošenjem negativne energije u sve ovo. drugi razlog je povreda.

u celu priču sam i ja ušla iz čiste zabave, iako svi koji me poznaju znaju da nikako ne volim da gubim. ali to je ono što je na terenu, posle toga ja zaboravljam na sva dešavanja sa terena i zabavljam se sa svima.

ali jednu stvar moram da napomenem. na utakmici u NS, sve Romantičarke koje su ušle u bilo koji "fizički duel" sa mnom su mi se izvinile, ili ja njima. meni je to sasvim dovoljno, jer nismo došle da igramo balet, plus smo amaterke, i nekad nije lako kontrolisati pokrete.

posle utakmice u NS ja sam rekla da je jedina razlika izmedju ova dva tima u tome što su Romantičarke organizovane, a Živuljke nisu. i to je činjenica koju je nekoliko vas ponovilo posle ove utakmice.

a ako hoćete fer plej na samoj utakmici, onda bi fer plej trebalo da pružite i pre utakmice... u suštini, negativna energija koju sam pomenula na početku posta, se očigledno prenela na sam teren i meni je jako žao zbog toga.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ah, tipicno da se od necega stvarno lepog i divnog napravi ovakva zbrka.. Zasto me to ne cudi?

Meni je zaista drago sto sam deo ovoga, iako to nisam od samog pocetka.. Upoznala sam stvarno sjajne ljude, za cije poznanstvo bih bila uskracena da nije ovog foruma i fuce.. Stvarno mi je zao sto se sve pretvara u OVO, skroz je nepotrebno/bespotrebno.. Sve sto bih i ja rekla, vec je receno, pa da se ne ponavljam previse.. Zabava i druzenje na prvom mestu, pa onda sve ostalo..
By Dee
Bravo za devojke koje pokusavaju da spuste loptu... ja im se na ovaj nacin pridruzujem...
Korisnikov avatar
By maka
ma...zene..

znas vec :) :)

zene ce mi glave doci :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
Tamanoir,drago mi je da sam te upoznala. :)

Iako pre toga umal' da te ubijem

:friends:
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!