Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Rewind
Sunshine Cleaning sa Amy Adams i Emily Blunt.
Pristojno, ne više od toga.
By biotherm
Antichrist (2009) - Lars von Trier - dedicated to Andrei Tarkovsky...
Korisnikov avatar
By Sunce
An Englishman in New York. Hmmm, razmisljao sam o dekici sinoc. Malo me nervira njegov omnipotentni stav, ali sam se pronasao u njegovim izjavama. :)

Love Songs (Les Chansons d'amour) - sladak film. Nije epohalno delo, ali je :sweet: .

''

Ko voli da gleda kako se dva mladica maze i pevuse, nek izvoli (pocetak u 1:03):

http://www.youtube.com/watch?v=W4dj0b1_ ... re=related
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by biotherm

Ja još nisam.

Najradije bih da sačekam da se desi da ga puste u nekom bioskopu opet...
Korisnikov avatar
By Tungi
Sjajan film,sad bas citam intervju sa Lars von Trierom u Yellow Cab-u.
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Originally posted by sunflower5
Originally posted by StarChasingGirl

Slika Slika

Kako me oraspolozio! Hrchak je toliko lud!Kada zamagli u onoj lopti :roflmao:
Volim Diznijeve crtaće,pa me ni ovaj nije razočarao :klap:
Dobar je hrčak,ali je meni i mačka bila zabavna,stalno sa nekim ironičnim komentarima... :lol:
ma ekstra je i machka, ali meni je ona scena sa crtanjem po zamagljenoj kugli nenormlanoo smeshna! i kada mahne liku sa krova kola... :rotflmao:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Jeste,smešan je...svidja mi se što se tako ozbiljno posvetio celoj toj akciji spašavanja :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars

Ja još nisam.

Ja mislim da je taj film bolji za gledanje kod kuce, u to po mogucnosti u samoci. Jedino, pokvari i najbolje raspolozenje. Odlican, ali depresivan.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa neću imati izbora, najverovatnije.

Mada ionako čekam pravi trenutak za njega. Ni Manderlay nisam još pogledao.
By Ulix
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Mars

Ja još nisam.

Ja mislim da je taj film bolji za gledanje kod kuce, u to po mogucnosti u samoci. Jedino, pokvari i najbolje raspolozenje. Odlican, ali depresivan.
Da je depresivan, jeste. Ali da li je odličan - ne mogu da se odlučim; ne mogu da se oduprem utisku da je to samo pretenciozna gomila vrlo raznolike i često suviše banalne simbolike. Svakako da je to jedno od najneprijatnijih mogućih filmskih iskustava, uspeo je da mi sat i po vremena pretvori u agoniju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Opet moram da kazem da je film odlican.Niste vi gledali neke "morbidnije" pa da sa pravom kazete,"pretvorio mi sat i po u agoniju"

I kako je sam Trier rekao "Ne pravim filmove za publiku,vec za sebe",ovim svojim ostvarenjem itekako treba da se ponosi,kao sto se i ponosi,nazivajuci ga najvaznijim filmom u svojoj karijeri.Antihrist je iskustvo kome se treba prepustiti bez predrasuda.Film jeste donekle "nastavak" Trierove mizogonije posle "Plesa u tami",kada je Bjork izjavila da Trier koristi zene kako bi udahnuo dusu svojim filmovima i da ih zbog toga mrzi.
By Ulix
Originally posted by Tungi

Opet moram da kazem da je film odlican.Niste vi gledali neke "morbidnije" pa da sa pravom kazete,"pretvorio mi sat i po u agoniju"

I kako je sam Trier rekao "Ne pravim filmove za publiku,vec za sebe",ovim svojim ostvarenjem itekako treba da se ponosi,kao sto se i ponosi,nazivajuci ga najvaznijim filmom u svojoj karijeri.Antihrist je iskustvo kome se treba prepustiti bez predrasuda.Film jeste donekle "nastavak" Trierove mizogonije posle "Plesa u tami",kada je Bjork izjavila da Trier koristi zene kako bi udahnuo dusu svojim filmovima i da ih zbog toga mrzi.
Antihrist jeste bio sat i po vremena agonije zato što je to jedan film lišen svakog smisla i svake ljudskosti. Uopšte, dakle, nije meni previše morbidan kao film, niti mi je teško bilo da gledam zbog scena kao takvih - a uživo sam viđao i mnogo odvratnije stvari od odsečenih klitorisa.

Hajde mi kaži šta Antihrist čini tako dobrim filmom? Jeftina (frojdovska) simbolika? Specijalni efekti? - govorim o onom delu kad se von Trir istripovao da snima basnu. :giggle:

Jedino što je, čini mi se, zaista dobro u filmu, to je gluma. Sve ostalo mi je vrlo diskutabilno.:neznam:
Korisnikov avatar
By Tungi
Neka vrsta terapije...Ludila koje iznedri kao posledica akutne depresije.

Licno,gluma je za skromnu trojku.Prevashodno akcenat stavljam na samu pricu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako zelite onaniju, Trier je odlican.

A stvarno mi se cini da su mu neki filmovi samo jako efektni, bez dublje sustine. Odbijam da gledam Antihrista. Ni Stradanje Isusovo ne zelim da gledam. :odbij:
Korisnikov avatar
By Mars
Eric Cartman je gledao taj film 11 puta.

A evo kako ga je shvatio:

Cartman: [on the phone] See you don't understand what Mel Gibson was trying to do. He was trying to express, through cinema, the horror and filthiness of the common Jew. It has made people the world over open their eyes.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Film jeste donekle "nastavak" Trierove mizogonije posle "Plesa u tami",kada je Bjork izjavila da Trier koristi zene kako bi udahnuo dusu svojim filmovima i da ih zbog toga mrzi.
NE CITAJU ONI KOJI FILM NISU GLEDALI.

Iskreno, mislim da je insistiranje na mizoginiji u filmu Antihrist preterano.
Portretisanje zene kao nasilne, histericne, sebicne... Da. Ali slicne se osobine pripisuju i muskarcu - sebican (jer je zapostavljao porodicu sve do tragedije), suvise samouveren (on ce je leciti, ne trebaju joj lekovi), surov (zenu je izlozio mentalnoj torturi, insistiranjem na imenovanju zla).
U sustini, meni je cela prica veoma nalik na pricu o Prvom Grehu (Adama i Eve) ali u obrnutom ogledalu.
By Ulix

Neka vrsta terapije...Ludila koje iznedri kao posledica akutne depresije.

Licno,gluma je za skromnu trojku.Prevashodno akcenat stavljam na samu pricu.
Oni simptomi nisu samo depresivni, ono je na momente potpuno psihotično. Ako je film pravljen kao "art therapy" onda je to OK, ali to opet nije umetnost, jeste da ima "art" u imenu ali ipak nije, već nešto što može eventualno da koristi von Triru, njegovom terapeutu i možda još nekom kome je bliska ta simbolika. Ali to što je film služio kao njegova terapija uopšte ne govori ništa u prilog vrednosti filma kao umetničkog dela. :neznam:
Korisnikov avatar
By Tungi
Sa mog stanovista i mog ugla vidjenja film prelazi klishee i stereotipije danasnje Hollywoodske patetike,i ne samo Hollywoodske,vec i evropskog filma.Vidim drugaciji umetnicki prilaz,samim tim sto volim horor filmove(a Antihrist moze slobodno da udje u tu kategoriju) i sto mi se nimalo ne svidja danasnja kinematografija.Antihrist je pravo osvezenje.
By Hans
Sinoc sam gledao 500(days of Summer) ...Lep, zanimljiv, opustajuc i iznad svega, tuzan.
Korisnikov avatar
By krpica
Gledam "love my life"
Slika
dopao mi se pochetak ..ali plashim se da cu se smoriti .ne ne ne i ne !
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Nista strasno ne videh,niti zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sasvim pristojno u današnje vreme u datom žanru.

Slika
9/10

Slika
8/10
Korisnikov avatar
By Tungi
Glupost...Imitacija(malo bolja) Shreddera..
Ocena 2+

Slika
Korisnikov avatar
By starky
POVRATAK-ruski film iz 2003.
Odlican...pobedio u Veneciji.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!