Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by biothermJa još nisam.
Antichrist (2009) - Lars von Trier - dedicated to Andrei Tarkovsky...
Originally posted by sunflower5ma ekstra je i machka, ali meni je ona scena sa crtanjem po zamagljenoj kugli nenormlanoo smeshna! i kada mahne liku sa krova kola...
Originally posted by StarChasingGirlVolim Diznijeve crtaće,pa me ni ovaj nije razočarao
![]()
Kako me oraspolozio! Hrchak je toliko lud!Kada zamagli u onoj lopti![]()
![]()
Dobar je hrčak,ali je meni i mačka bila zabavna,stalno sa nekim ironičnim komentarima...![]()
Originally posted by MarsJa mislim da je taj film bolji za gledanje kod kuce, u to po mogucnosti u samoci. Jedino, pokvari i najbolje raspolozenje. Odlican, ali depresivan.
Najradije bih da sačekam da se desi da ga puste u nekom bioskopu opet...
Originally posted by WilhelminaDa je depresivan, jeste. Ali da li je odličan - ne mogu da se odlučim; ne mogu da se oduprem utisku da je to samo pretenciozna gomila vrlo raznolike i često suviše banalne simbolike. Svakako da je to jedno od najneprijatnijih mogućih filmskih iskustava, uspeo je da mi sat i po vremena pretvori u agoniju.
Originally posted by MarsJa mislim da je taj film bolji za gledanje kod kuce, u to po mogucnosti u samoci. Jedino, pokvari i najbolje raspolozenje. Odlican, ali depresivan.
Najradije bih da sačekam da se desi da ga puste u nekom bioskopu opet...
Originally posted by TungiAntihrist jeste bio sat i po vremena agonije zato što je to jedan film lišen svakog smisla i svake ljudskosti. Uopšte, dakle, nije meni previše morbidan kao film, niti mi je teško bilo da gledam zbog scena kao takvih - a uživo sam viđao i mnogo odvratnije stvari od odsečenih klitorisa.
Opet moram da kazem da je film odlican.Niste vi gledali neke "morbidnije" pa da sa pravom kazete,"pretvorio mi sat i po u agoniju"
I kako je sam Trier rekao "Ne pravim filmove za publiku,vec za sebe",ovim svojim ostvarenjem itekako treba da se ponosi,kao sto se i ponosi,nazivajuci ga najvaznijim filmom u svojoj karijeri.Antihrist je iskustvo kome se treba prepustiti bez predrasuda.Film jeste donekle "nastavak" Trierove mizogonije posle "Plesa u tami",kada je Bjork izjavila da Trier koristi zene kako bi udahnuo dusu svojim filmovima i da ih zbog toga mrzi.
Originally posted by TungiNE CITAJU ONI KOJI FILM NISU GLEDALI.
Film jeste donekle "nastavak" Trierove mizogonije posle "Plesa u tami",kada je Bjork izjavila da Trier koristi zene kako bi udahnuo dusu svojim filmovima i da ih zbog toga mrzi.
Originally posted by TungiOni simptomi nisu samo depresivni, ono je na momente potpuno psihotično. Ako je film pravljen kao "art therapy" onda je to OK, ali to opet nije umetnost, jeste da ima "art" u imenu ali ipak nije, već nešto što može eventualno da koristi von Triru, njegovom terapeutu i možda još nekom kome je bliska ta simbolika. Ali to što je film služio kao njegova terapija uopšte ne govori ništa u prilog vrednosti filma kao umetničkog dela.
Neka vrsta terapije...Ludila koje iznedri kao posledica akutne depresije.
Licno,gluma je za skromnu trojku.Prevashodno akcenat stavljam na samu pricu.
Originally posted by Tungisranje nevidjeno....zalim za svojih sat i cetrdeset minuta
Nista strasno ne videh,niti zanimljivo.
Originally posted by Tungija ga stalno odgadjam... dal da utrosim vrijeme ili ne ... pripremam se
Sjajan film,sad bas citam intervju sa Lars von Trierom u Yellow Cab-u.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!