Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by mirth

Ja sebe razmazim do besomucnosti... znaci te vremenske 'rupe' koje se dobiju raskidom uvek popunim stvarima u kojima najvise uzivam. Sve nesto za svoju dusu, sto mi jako prija, a cime jesam ili nisam imala dovoljno vremena baviti se dok sam bila u vezi.
Kako možeš tek tako da se prešaltaš?
Korisnikov avatar
By mirth
Zato sto ne vidim nikakvu korist od oplakivanja zive i zdrave osobe, ili jos manje veze koja se s (nekim) razlogom zavrsila.
Prosto necu da hranim u sebi bilo kakav negativan osecaj - radije cu da se trudim da si ugodim (pravim 'ravnotezu', uslovno receno) i da to sto pre i lakse prevazidjem. Nekako mi to prakticnije.
Jbg, ne znam koliko sam ti odgovorila - nisam sigurna ni sta me tacno pitas.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by goran85

E ovako... Pre 2 dana sam raskinuo vezu od 6 (slovima: sest) godina. Mislim, ne ja, desilo se.. polusporazumno..

Ne mogu da dodjem sebi. Danas sam se rasplakao u prodavnici.

Koja su vasa iskustva, koliko vam je trajao period rehaba i kako se nosite sa time?

Ja placem na svakih par sati, spavam, ne spavam, pijem, ne vidjam se ni sa kim i povremeno se usmrdim od nepomeranja sa jednog mesta. Grozota.

Eto.. ajd sad... da cujem??
Isto tako. Kad se samo setim tog perioda... Plačem na faxu... Plačem u busu... U prodavnici kad vidim nešto što smo kupovale... O bože. Bukvalno sam nekoliko dana za redom sve vreme plakala. Ne viđam se ni sa kim, a ako se i nateram da se odvučem negde, onda ne zatvaram o dotičnoj osobi. I vrtim istu priču. Ne kupam se danima (da, da...). Strašno.

Najduži rehab mi je bio, bogme, godinu dana. I više. No, godinu dana je bilo onako baš teško. Ne teško kao gore opisano (to je tako trajalo nekih 4 meseca), ali onako grozno... Da mi stane dah kad je vidim. Da ne mogu da je pogledam u oči i sl. Da se, jednom rečju, nadam.

No, sve prođe. Eventually..
By ...Sitnicava...

Zato sto ne vidim nikakvu korist od oplakivanja zive i zdrave osobe, ili jos manje veze koja se s (nekim) razlogom zavrsila.
Prosto necu da hranim u sebi bilo kakav negativan osecaj - radije cu da se trudim da si ugodim (pravim 'ravnotezu', uslovno receno) i da to sto pre i lakse prevazidjem. Nekako mi to prakticnije.
Pa ne radimo samo stvari koje nam koriste.
Ne radi se o koristi već prosto o načinu prevazilaženja muke, a to se najčešće manifestuje kroz pominjani plač, osamljenost i dr.
Mislila sam da svako (većina) mora da prodje taj period urgentnog oporavka i da čoveku u tom periodu nije ni do čega.
Ako nam je predjašnja veza iole značila, podrazumeva se.
Pa me je začudilo to tvoje olako preletanje mehanizmom uživanja i nameštanja situacije koje te, kako kažeš, mogu razmaziti.

(Nisam znala da si ti jedan izbalansirani ravnodušnik, Mirth. :bic: )
Korisnikov avatar
By toni79
prvo mi je palo na pamet "i love u guys...."

onda mi je pala na pamet pjesma, ne da ce pomoci ali melodija...

''
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by ...Sitnicava...

Ne radi se o koristi već prosto o načinu prevazilaženja muke, a to se najčešće manifestuje kroz pominjani plač, osamljenost i dr.
Mislila sam da svako (većina) mora da prodje taj period urgentnog oporavka i da čoveku u tom periodu nije ni do čega.
Pa me je začudilo to tvoje olako preletanje mehanizmom uživanja i nameštanja situacije koje te, kako kažeš, mogu razmaziti.

Pa meni se eto ne podrazumeva.
S tim da ja imam problem da shvatim zasto ta jednacina vecini ljudi ide tako - ako ne zaronis u mazohizam do guse, znaci da nisi ni voleo.
Jbg, mozda i jesam ravnodusnik, ali meni je uvek do necega, patila u tom trenutku iz nekog razloga ili ne. :durenje:
By ...Sitnicava...
Pa to je super, bolje po tebe.

A nije do mazohizma, mislim da je to neki prirodan (zastupljeniji) sled dogadjaja.

Ne znači da nije voleo ko nije mnogo patio, daleko od toga.

Ćao.

:bic:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...

Men se cini da 'de god Mirtijela postuje u poslednje vreme Sitnicava je nesto kvotuje :D

Raskidi....ja radim isto sto i Mirtijela + "pateticni" momenti. Recimo, jedem omiljene cokoladice ( truffels ili rafaelo ), pijem omiljeni Chardoney i placem uz "nasu" muziku.

Very Bridget Jones.

I da, covek sebe treba da razmazi i mazi i pazi u tim momentima.

Najtezi raskid...

Ne znam.

Ne zelim to da merim, ni danima, ni satima, ni koliko me je brzo "proslo", bitno je valjda, sta je bilo.

Ono sto sa sigurnoscu znam je da bi me najteze pogodio raskid sa osobom sa kojom sam vise od 8 godina, kada bi se desio, recimo-sada. Mislim, ko zna sta ce biti za 10 dina, ali govorim iz perspektive kada nekoga volim, i kada bih se od te osobe rastala sada mislim da bi mi trebalo puno vremena i pazenja i mazenja mene da prestanem da se osecam kao da postoji ogromantna praznina unutar mene koju ne umem da ispunim.

U svakom slucaju, dobro je imati bliske prijatelje pored sebe u takvim trenutcima, koji umeju da slusaju. Samo da slusaju :)

edit:

Vidje ove, postovale, dok sam se ja mislila nad svojim postom :lol:
By goran85
Sve je ispalo relativno ok. Dogovorili smo se da stvari ostanu manje-vise kako su i bile (druzenja sa prijateljima, cuvanje macke, ruckovi, vecere), ali da jednostavno ne budemo zajedno. Otici cemo na novogodisnje putovanje koje smo odavno uplatili, u daleeeeeeeeeeeke zemlje, kako bismo se razisli na lep nacin i kako bismo poslednji put proziveli ono sto nas je najvise povezivalo - putovanja i uspomene.

Teski su ovih nekoliko prvih dana, jer je to dugo trajalo, a ne zbog neke preterane zaljubljenosti. Ali, on the long run, mislim da cemo, kada prodje dovoljno vremena, imati bolji, blizi, iskreniji i kvalitetniji odnos koji se lakse odrzava a teze puca - jedno jako lepo i blisko prijateljstvo.

Isplakao sam se (ali ostavljam jos prostora tome) i sutra cu sam u jedan masovni shopping, da uzmem sebi, njemu i prijateljima novogodisnje poklone.

Uvece cu pozvati drustvo na kartanje. A ni tekstovi se nece prevesti sami do sledece nedelje, tako da imam i posla, da me okupira.

Ostaje samo Turbo Megazord od Lego kockica (da, Mocni Rendzeri su mi pomogli) koga cu ostaviti na polici dok ne dodje vreme da ga rastavim za nesto drugo, a tada cu verovatno pustiti jos koju suzu, ali i to je ok.

Eto. Bolje mi je malo.

Hvala svima na postovima. Zao mi je sto nemam prijatelja medju drugim homosexualcima, jer mi se cini da ovde ima dosta kvalitetnih ljudi.

Ljubim vas sve!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
E i ja da kazem nesto na tu temu.. :kingkong:

U svom kratkom zivotu, samo me je jedan raskid zaista, istinski do srzi boleo.. Svakave situacije su bile u fazama preboljevanja, plakanje gde stignem, ogroman bes, tuga, depresija (koja se manifestovala u tome sto sam mesec dana samo spavala, spavala i spavala po chitav dan, bukvalno), nemanje volje ni za sta, euforija koja za tren predje u tugu..

Recept, nemam. Ni sama danas ne znam kako je to sve proslo i kako su me osecanja prosla, mislim da je vreme bilo presudno i sta jos nemam pojma ni danas..

E, kada pomislim na taj raskid, najezim se i sledim pri pomisli na to koliko bi mi raskid sa sadasnjom devojkom teze pao i pomislim: Da li moguce da se vise pati od onoga sto sam patila i koliko li to boli, kada sam mislila da je ono maximum koji sam osetila i koji mogu da podnesem?! Neopisivo bi bolelo da raskinem sada sa svojom devojkom, ja ne znam kako bi se sastavila i da li bi se ikada skroz zalecila.

PU PU DALEKO BILO! :pop:
By J...
Boli i boli i boli i onda jednom prestane i vise nista ne osecas ali se tog dana probudis stariji za par godina.
By Dee
Originally posted by J...

Boli i boli i boli i onda jednom prestane i vise nista ne osecas ali se tog dana probudis stariji za par godina.
Nemam reci... svaka cast... sjajno receno. :hail:
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl

Ovako se pishe!
Ja bih kucala i kucala i opet ne bih rekla pola! Slazem se, potpuno!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by goran85

Sve je ispalo relativno ok. Dogovorili smo se da stvari ostanu manje-vise kako su i bile (druzenja sa prijateljima, cuvanje macke, ruckovi, vecere), ali da jednostavno ne budemo zajedno. Otici cemo na novogodisnje putovanje koje smo odavno uplatili, u daleeeeeeeeeeeke zemlje, kako bismo se razisli na lep nacin i kako bismo poslednji put proziveli ono sto nas je najvise povezivalo - putovanja i uspomene.

Teski su ovih nekoliko prvih dana, jer je to dugo trajalo, a ne zbog neke preterane zaljubljenosti. Ali, on the long run, mislim da cemo, kada prodje dovoljno vremena, imati bolji, blizi, iskreniji i kvalitetniji odnos koji se lakse odrzava a teze puca - jedno jako lepo i blisko prijateljstvo.

Isplakao sam se (ali ostavljam jos prostora tome) i sutra cu sam u jedan masovni shopping, da uzmem sebi, njemu i prijateljima novogodisnje poklone.

Uvece cu pozvati drustvo na kartanje. A ni tekstovi se nece prevesti sami do sledece nedelje, tako da imam i posla, da me okupira.

Ostaje samo Turbo Megazord od Lego kockica (da, Mocni Rendzeri su mi pomogli) koga cu ostaviti na polici dok ne dodje vreme da ga rastavim za nesto drugo, a tada cu verovatno pustiti jos koju suzu, ali i to je ok.

Eto. Bolje mi je malo.

Hvala svima na postovima. Zao mi je sto nemam prijatelja medju drugim homosexualcima, jer mi se cini da ovde ima dosta kvalitetnih ljudi.

Ljubim vas sve!
bravo!

me like u!
By Kragi
Originally posted by Dee

Nemam reci... svaka cast... sjajno receno. :hail:
Surova istina :) iako ga nece obradovati puno.
Ovakve teme se ipak otvaraju zbog toga sto je nekom potrebna podrska :)
Iz mog iskustva: sve sto ti treba je paznja veruj mi, te ne mislim da je ok da se zatvaras u sebe i sam lizes rane. Angazuj se malo vise kada je drustveni zivot u pitanju :) Isto tako ne verujem da intenzivno druzenje i vidjanje sa bivsim (koji je sada best friend) vodi necemu dobrom, no opet ti najbolje znas sta je dobro za tebe :D
Sve u zivotu prodje to je sigurno :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Vrijeme je najbolji prijatelj.

Mada mi pomazu guzva i muzika, ne volim da sam sam.

Decko me ostavio pre 11 dana, prvi dan sam bio ocajan, drugi i treci zacudjujuce dobro, a danas sam ocajan, again.

Zato veceras dolazi veliko drustvo, pa ocekujem da se raspolozenje popravi. :kgcs3:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Hys.

Men se cini da 'de god Mirtijela postuje u poslednje vreme Sitnicava je nesto kvotuje :D
Da, i meni se cini. :lukavi:

Nesto me sitna opasno uzela na zub... :catwoman:

Ali Mirtijela... :lol:
Korisnikov avatar
By IriS

Ali Mirtijela... :lol:
pa spanska serija. Mirtijela najbolje paše.
može da bude i Mirthisandra, Mirthisadora, Mirthisna... nekako je Mirtijela najlepše :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa da, reko', kada sam ja vec postala Hysandra .... :lol:

@goran85 -svidja mi se ovo sto si napisao :) Mada, mislim da za prijateljstvo sa bivsim, treba samo malo vise vremena da prodje, ali ti ces to najbolje osetiti :)
Korisnikov avatar
By disaster blue
Ja se... zatvorim se u sobu..
ne jedem... zovem najbolju drugaricu i sa njom pricam satima...
onda mozda odem do grada sa istom tom drugaricom cisto da bih skrenuo misli...
i onda opet ispocetka...
zatim slusam tuzne pesme..i tako.. :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
# Izlazim
# Druzim se sa prijateljima
# Trudim se da ne mislim o tome i ne zatvaram se u sebe
# Radim stvari koje me ispunjavaju
# Boli, boli i boli, ali prestane, posle toga se samo slatko nasmejem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!