Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mikili73
Zbog jednog lava sam smršao 5 kila :burner: ...mada opet lepo se slažem s njima, ali verovatno puno smaram...za sada su mi se device pokazale kao najbolja kombinacija. :angel: , a dve vodlije su mi najbolji prijatelji, dok sa škorpijama mogu da budem samo na prijateljskoj bazi.
Korisnikov avatar
By Mikili73
:rotflmao: da da , uzimaju se umesto preparata za mršavljenje, samo s tom razlikom što ja nisam imao viška sala :roflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
nisi al si zato posle lepo jeo da nadoknadis :kuvar: :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Znao sam da si ti lav:shake:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Mikili73

Zbog jednog lava sam smršao 5 kila

savrshenooooo...

dakle otvaram oglas....

trazim lava/lavicu (pol nije bitan)..

5kg je 5 kg...

ding dooong...
Korisnikov avatar
By Tungi
Znam da su sve lavovi oko mene.I uvek sam se sa istima i druzio..Najbolji su mi prijatelji.
Korisnikov avatar
By Darling
Ja sam Jarac/Bik i definitivno se najbolje slazem sa zemljanim znacima, znaci Jarac, Bik i Devica...

Ovan - Lepo se druzimo, dok se ne pokacimo oko neceg, onda sledi dugotrajno frktanje, jer nijedan nece da popusti...dok se ne "ohladi" situacija.
Bik - Lojalni, verni, iskreni, pragmaticni, ma, face! :lol:
Blizanci - Svaki komentar je suvisan :bljak:
Rak - Preeeeeeeoooseeetljiiiviiiii, dignu mi pritisak na trista, u sekundi, jer ne mogu da verujem kako se cas posla uvrede, a umeju i da budu vrlo pateticni...
Lav - Za druzenje su Ok, za vezu nikako, jer su previse egocentricni i trude se da budu dominantni na pogresan nacin...
Devica - Vole me i muske i zenske... i ja volim njih :D Kod muskih ne volim jedino to sto, ponekad budu prave pizde, mozda ce ovo zvucati "balkanski", ali: "Budi musko, bre!" Zene su inteligentne, ambiciozne, pragmaticne i prave dame :alexis: I znak i podznak mi se slazu sa Devicom... Sta reci.... :love:
Vaga - Ne poznajem mnogo Vaga, a one koje znam su vrlo zenstvene, a to je nesto sto volim kod zena, logicno, zar ne? :D
Škorpija - Aaaah, moj Bik se lozi na Skorpije, ali Jarac zeza krizu... Verni su prijatelji, ali i posesivni, sto ima svojih i dobrih i losih strana... Volim njihovu profesionalnost i borbenost u svemu... Seks je...uuufff, ko prezivi, pricace... :shmi:
Strelac - Sta znam, umeju da budu vrlo duhoviti, ali su slabog karaktera, a slabice ne volim....
Jarac - Najbolje se slazem sa njima, s tim sto muski Jarcevi umeju da budu preterano konzervativni i odbojni
Vodolija - Ne mogu da se setim nijedne trenutno....
Ribe - Muske ne volim nikako, previse su kurceviti, nervira me njihova pojava. Zene su fatalne, uglavnom, mi je vilica na patosu kada ih vidim, upoznala sam jednu koja je Riba/ Skorpija i nije mi bilo dobro :vruce: .. Sa druge strane previse "muljaju", tj. nisu iskrene, jos manje verne...takva veza ne bi uspela...

To je to... No hard feelings... :trep:
Korisnikov avatar
By scout_finch
jedino sto sam provalila sto se tice horoskopa je da uvek kad mi neko ide na kurac, ispostavi se da je ili vodolija ili lav.

prijatelji su mi ili bikovi ko ja:D ili device.
strelcevi su mi obicno super zabavni.
i tako.
Korisnikov avatar
By jenny
Ih bre Darling, jarčevi i blizanci se super slažu :setnja:
Korisnikov avatar
By Tungi
A evo i sta kazu posle seksa:D

OVAN: Supeer! Idemo još jednom!

.

BIK: Šta ima za jesti, draga?

.

BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, dušo, morali bismo malo porazgovarati o seksu!

.

RAK: Udaj se za mene, ljubavi!

.

LAV: Fantastično! Zar nije bilo fantastično!

.

DEVICA: Ustani, vidiš da moram promeniti posteljinu!

.

VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!

.

ŠKORPION: Ne bi li me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?

.

STRELAC: Ne zovi ti mene, ja ću nazvati tebe!

.

JARAC: Ostavi mi, ljubavi, svoju podsetnicu!

.

VODOLIJA: Mogli bismo ponoviti, ali ovoga puta bez odeće!

.

RIBE: Šta kažu Ribe? Ništa. One plaču. I nikad nećete doznati je li zato što je bilo dobro ili zato što je bilo loše....
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Darling

Ja sam Jarac/Bik i definitivno se najbolje slazem sa zemljanim znacima, znaci Jarac, Bik i Devica...

Ajde molim te.. nemas pojma o horoskopu... zato, nemoj da baljezgas za blizance....
Korisnikov avatar
By Blady
Privlace me... mora imati bar znak ili podznak... eventualno mesec...
Blizanci, device, vage i ponekad skorpije....
to su znakovi koji mi se uglavnom dopadnu...
A to je tema, ne?
Korisnikov avatar
By elektron84
Kao dupla skorpija slazem se sa:
strelcevima, lavovima...

Mislila sam da ne volim bikove, ali imam ih bas dosta u okruzenju i ok su mi :)

Imam losa iskustva sa vodolijama. Ostali su ok.

Ne volim jedino tunjave ljude (a to ne vezujem za horoskop). Znaci ribe i rakovi, tutanj :roflmao:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ja nikako, ali nikako ne mogu osobu da gledam kroz horoskopski znak.. Prosto mi to nista ne znaci, sem sto mi predstavlja neku orijentaciju o tome u koje doba godine je otprilike ta osoba rodjena.. Iskreno, ni ne znam te karakteristike koje krase svaki znak, niti se trudim da to upamtim/naucim/stagod.. Lakse mi je da osobu upoznam, i kroz razgovor i dela zakljucim kakva je, nego da je provlacim kroz taj "filter" horoskopa i samim tim joj pripisem sve osobine njenog znaka.. Toliko smo svi razliciti, da je nemoguce da svaka osoba ima upravo te osobine koje karakterise njen znak.. No dobro, that's just me..

Ali ajde, u cilju razonode, po tom vasem horoskopu, sa kim se ja slazem? Bik/Lav sam.. :D
Korisnikov avatar
By Darling
quote]Originally posted by jenny

Ih bre Darling, jarčevi i blizanci se super slažu :setnja:

[/quote]

:lol: Slatka si! :mazi:

Ma, nema sanse, jedino ako "tog" Blizanca, vadi neki dobar podznak, ovako ne... :*
Originally posted by Black Lady

Ajde molim te.. nemas pojma o horoskopu... zato, nemoj da baljezgas za blizance....
Ako ovde neko baljezga i nema pojma o horoskopu, to si ti! Moji komentari su zasnovani na podacima iz horoskopa i mom licnom iskustvu, koje sam fino i kulturno iznela, a tvoj komentar je cisto egoisticki i iznesen uvredljivim tonom, pritom...
Ocigledno imas neki problem sa samom sobom, cim ovo shvatas toliko licno, ne moze svako svakog da voli....svasta...
Korisnikov avatar
By Blady

Ako ovde neko baljezga i nema pojma o horoskopu, to si ti! Moji komentari su zasnovani na podacima iz horoskopa i mom licnom iskustvu, koje sam fino i kulturno iznela, a tvoj komentar je cisto egoisticki i iznesen uvredljivim tonom, pritom...
Ocigledno imas neki problem sa samom sobom, cim ovo shvatas toliko licno, ne moze svako svakog da voli....svasta...
Aha, a ti si adekvatna osoba koja ce da proceni, imam li ja pojma ili ne.... Ne znam samo ko moze biti toliko egoistican pa da napise: Blizanci, nemam komentara i stavi smajli bljak... zaista ne znam, gde je to fino i kulturno... pogledaj svoj prethodni post, gde si to napisala...
I da sam na tvom mestu, ne bih pisala nekom da ima problem sama sa sobom, zato sto ti je uputio post gde ti zaista baljezgas, cini mi se da ti imas problem sa mnogim stvarima..
Naravno da ne moze svako svakog da voli, to bi bilo suludo.... samo se meni ovde cini da tebi Blizanci ne smetaju kao znak... nego da su te neki nacisto sjebali koji su u tom znaku, pa da je zato tvoj komentar na njih BLJAK.... toliko od mene...
Korisnikov avatar
By Blady
Btw ja sam Blizanac-Jarac sa mesecom u Raku......:bubbles:
Korisnikov avatar
By zboO
@ black lady

ja kao blizanac mogu ti samo reci da iskuliras neke ljude, posto oni koji ljude precrtavaju na osnovu horoskopa nisu vredni mnogo paznje i nisam sigurna da su na dovoljno visokom nivou da bi sa njima vodila dalju konverzaciju.

;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!