Ja sam Jarac/Bik i definitivno se najbolje slazem sa zemljanim znacima, znaci Jarac, Bik i Devica...
Ovan - Lepo se druzimo, dok se ne pokacimo oko neceg, onda sledi dugotrajno frktanje, jer nijedan nece da popusti...dok se ne "ohladi" situacija.
Bik - Lojalni, verni, iskreni, pragmaticni, ma, face!
Blizanci - Svaki komentar je suvisan
Rak - Preeeeeeeoooseeetljiiiviiiii, dignu mi pritisak na trista, u sekundi, jer ne mogu da verujem kako se cas posla uvrede, a umeju i da budu vrlo pateticni...
Lav - Za druzenje su Ok, za vezu nikako, jer su previse egocentricni i trude se da budu dominantni na pogresan nacin...
Devica - Vole me i muske i zenske... i ja volim njih

Kod muskih ne volim jedino to sto, ponekad budu prave pizde, mozda ce ovo zvucati "balkanski", ali: "Budi musko, bre!" Zene su inteligentne, ambiciozne, pragmaticne i prave dame

I znak i podznak mi se slazu sa Devicom... Sta reci....
Vaga - Ne poznajem mnogo Vaga, a one koje znam su vrlo zenstvene, a to je nesto sto volim kod zena, logicno, zar ne?
Škorpija - Aaaah, moj Bik se lozi na Skorpije, ali Jarac zeza krizu... Verni su prijatelji, ali i posesivni, sto ima svojih i dobrih i losih strana... Volim njihovu profesionalnost i borbenost u svemu... Seks je...uuufff, ko prezivi, pricace...
Strelac - Sta znam, umeju da budu vrlo duhoviti, ali su slabog karaktera, a slabice ne volim....
Jarac - Najbolje se slazem sa njima, s tim sto muski Jarcevi umeju da budu preterano konzervativni i odbojni
Vodolija - Ne mogu da se setim nijedne trenutno....
Ribe - Muske ne volim nikako, previse su kurceviti, nervira me njihova pojava. Zene su fatalne, uglavnom, mi je vilica na patosu kada ih vidim, upoznala sam jednu koja je Riba/ Skorpija i nije mi bilo dobro

.. Sa druge strane previse "muljaju", tj. nisu iskrene, jos manje verne...takva veza ne bi uspela...
To je to... No hard feelings...