Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete....:ninja:
By Dee
Originally posted by Winter

ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete.... :ninja:
Moram da proverim sa clanovima ekipe... ako se svi sloze, prihvatamo izazov... :P
Korisnikov avatar
By Blady
hahahahahah :smeh:
Mi nasu menjamo..... dosta je bila....
Korisnikov avatar
By elektron84

ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete.... :ninja:
Daj nam jedan jedini razlog da igramo sa tobom.

Od samo pocetka nam podmeces nogu i imas zlonamerne komentare. Nebitno je sto to ne mislis, to si radila. Kao i Delete. Isti scenario. Pravite probleme, prozivate ljude, pokusavate da posvadjate sve a umirete da budete deo svega.

Mislim da nije fer i nije ljudski.

Da se lepo izjasnim...ukoliko ti ili Delete budete igrale ja necu!

Svi srecni, svi zadovoljni.

Lepo se izdogovarajte, ali me obavestite na vreme da ne dolazim uzalud.
Korisnikov avatar
By Winter
dete, de se smiri...umirem da budem deo svega:roll:...get a fakin lajf zivota ti........ja lepo rekoh da igram protiv vas, a ne s vama.....
Korisnikov avatar
By Winter
nda...podmecem nogu...vrati se na pocetne stranice ove teme.....ako se ne varam ja jednom i organiozvah i rezervisah termin, ali ste cenjene dame odustale...tak da ne k..aj :chilling:
Korisnikov avatar
By Blady
:wtf:
Evo ja se jos uvek razmisljam.... ali meni je jako bitno da ne bude hladno na terenu..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Necu igrati rukomet.
Moja mama je bliza Zimi i po godinama i po umecu u rukometu, pa cu pitati nju. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kakav nebulozan niz postova :kiss:
Nadam se da cu biti u zemlji u vreme odrzavanja utakmice. :) Valja mi odigrati jos jednu ove godine...
Korisnikov avatar
By Winter
ja se nadam da neces biti U zemlji :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
I ja se nadam da ces biti na zemlji ovoj.... :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Dee

Moram da proverim sa clanovima ekipe... ako se svi sloze, prihvatamo izazov... :P
sa clanovima ekipe po novom sastavu sa odstrel liste ili sa starom postavom?
Korisnikov avatar
By krpica
eh . shta su ti zene... sa sportskim duhom . eh .
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa na koga misli kad kaze ekipa, jer kolko znam shmi je pravila novi spisak
Korisnikov avatar
By Blady
ja ne znam o kakvom spisku ti pricas Zozi.... a ni o cemu Wini prica... jedina stvar koja se razume, je igranje fuzbala... i timovi. ... ja mogu da kazem da dolazim, recimo fifti fifti, je l opet radim.. eto... za sada toliko..
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by shmizllica

Pa ja bih ovako...
@ Andja da bude sudija. (bez obzira na to sto je fenomenalna u odbrani i ide na loptu samo tako)

Romanticarke:

1. Dee
2. El
3. Lorna
4. Tamanoir
5. Neforumasica
6. Orlando

Zivuljke:
1. Jenny
2. JovanaBg
3. Shmizllica
4. Scout
5. Black
6. Birth

Mozete da me gadjate paradajzom odma sad no frks... ali dajte ljudi da sada od ovih koje sve nabrojih da pikaju da se jave da li mogu ili ne mogu... ako kojim slucajem kao sto se dogadjalo ne mogu da prisustvuju da ubacimo ostale koji bi da igraju posto nas stvarno ima mnogo... A za utehu devojkama koje ne igraju cu da nabavim udaraljke,pistaljke,balone,rakijice,piva,petardi,vatrometa pa da bude prava navijacka atmosfera. :trep: :trep: :trep:
d' selector
Korisnikov avatar
By Delete
@elektron84

Meni je zao sto ti ne citas pazljivo i sto sve shvatas na relaciji ti-oni, ti-ja, mi-vi-oni i sl.

Ako je opaska za ravnopravnost svih koji zele da igraju miniranje fudbala, onda cu te zamoliti da jos jednom procitas sve danas napisano, zamolicu te da se setis scene kad su odredjene osobe prakticno isterane sa terena i da se zapitas sta bi se dogodilo da se tebi neko obratio i rekao ti da je guzva, da si suvisan i da se nista ne pitas. Budi covek, razmisli o predmetu rasprave i napisi da li je fer da iskesiras nesto, konacno budes deo tima, a onda te neko surovo okarakterise kao suvisnog i posalje na hladnu klupu da se smaras. Ako mislis da je to ok, pokusaj da odsedis 20-ak minuta na toj klupi i kazi kako ti se svidja osecaj.

I, vi, dragi pripadnici vecine, novonastale sekte (boze, pocinjem da zvucim kao A777), mozete da pljujete Winter koliko hocete, pa i mene zbog ovoga sto cu napisati, ali Winter je bolji covek i veca faca, kao osvedoceni drkos, nego mnogi od vas koji nam prodaju svoju finocu i nesebicnu dobrotu.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Delete

@elektron84

I, vi, dragi pripadnici vecine, novonastale sekte (boze, pocinjem da zvucim kao A777), mozete da pljujete Winter koliko hocete, pa i mene zbog ovoga sto cu napisati, ali Winter je bolji covek i veca faca, kao osvedoceni drkos, nego mnogi od vas koji nam prodaju svoju finocu i nesebicnu dobrotu.
Posto ja spomenuh Wini pu, da ne razumem o cemu pise... kao sto zaista ne razumem... o kakvoj ti sekti pricas, i hajde lepo ispisi nickove na koga si to mislila, da ne ispadne da sam se slucajno pronasla u toj sekti..
Ti nisi osoba koja ce mi pricati o njoj, ali zaista nisi.... Imas srece, sto ti je Bog podario inteligenciju, i nesrecu sto je zloupotrebljavas kad god stignes....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete

@elektron84

Meni je zao sto ti ne citas pazljivo i sto sve shvatas na relaciji ti-oni, ti-ja, mi-vi-oni i sl.

Ako je opaska za ravnopravnost svih koji zele da igraju miniranje fudbala, onda cu te zamoliti da jos jednom procitas sve danas napisano, zamolicu te da se setis scene kad su odredjene osobe prakticno isterane sa terena i da se zapitas sta bi se dogodilo da se tebi neko obratio i rekao ti da je guzva, da si suvisan i da se nista ne pitas. Budi covek, razmisli o predmetu rasprave i napisi da li je fer da iskesiras nesto, konacno budes deo tima, a onda te neko surovo okarakterise kao suvisnog i posalje na hladnu klupu da se smaras. Ako mislis da je to ok, pokusaj da odsedis 20-ak minuta na toj klupi i kazi kako ti se svidja osecaj.

1. imenica Bog pise se velikim pocetnim slovom ;)
2. Nikako ovo da uradis uzivo, a? Mislim, kakav je uopste to fazon ljudi koji komuniciraju sa nekim na netu ali ne i van njega ili obrnuto?
:rumtea: Pazi, ja jesam dovoljno pogubljena ali bih videla da je iko ikoga [terao] sa terena kako si ti napisala.
3. Winter je Winter.
4. Konacno, mislim da sa je insistiranje na pitanju mesta&vremena nalazenja xy lezbejki i ostalih drugacije orijentisanih zena nije u redu jer ne zivis u ovom gradu i jer, brate, ako ti meni neces da kazes prezime- ja nemam osnova d ate nesto ozbiljno shvatim.
Korisnikov avatar
By Delete
@Orlando the Lady

:smeh: :smeh: :smeh:

Htedoh da napisem jos koju lepu rec o Winter, al` pomislih da ce biti suvise providno da zelim da je muvam, pa sam se predomislila. Nek` tekst stoji takav kakav je. :lol:

@Black Lady, pokusacu da objasnim:

Winter je izrazila zelju da igra protiv Romanticara, a onda se neimenovani pojedinac, dovoljno hrabar samo da zaplace kad pogresno interpretira necije krnje citate, svestan pripadnosti odredjenoj masi (po istom principu kako i Obrazovci funkcionisu) drznuo da napise sta je napisao, a gornji post je moj osvrt na njegova pisanija.
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!