Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by elektron84
Imamo hot & sexy & smart kapitenku!!! Odatle nam snaga![]()
Originally posted by WinterMoram da proverim sa clanovima ekipe... ako se svi sloze, prihvatamo izazov...
ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete....![]()
Originally posted by WinterDaj nam jedan jedini razlog da igramo sa tobom.
ja bum izazvala ovu ekipu sto se kurci pobedama....sat vremena....6+1....rukometni teren i golovi......pa ako smete....![]()
Originally posted by Winterpametnice pametna
ja se nadam da neces biti U zemlji![]()
Originally posted by Deesa clanovima ekipe po novom sastavu sa odstrel liste ili sa starom postavom?
Originally posted by WinterMoram da proverim sa clanovima ekipe... ako se svi sloze, prihvatamo izazov...
![]()
Originally posted by zozefin stNe razumem.
sa clanovima ekipe po novom sastavu sa odstrel liste ili sa starom postavom?
Originally posted by shmizllicad' selector
Pa ja bih ovako...
@ Andja da bude sudija. (bez obzira na to sto je fenomenalna u odbrani i ide na loptu samo tako)
Romanticarke:
1. Dee
2. El
3. Lorna
4. Tamanoir
5. Neforumasica
6. Orlando
Zivuljke:
1. Jenny
2. JovanaBg
3. Shmizllica
4. Scout
5. Black
6. Birth
Mozete da me gadjate paradajzom odma sad no frks... ali dajte ljudi da sada od ovih koje sve nabrojih da pikaju da se jave da li mogu ili ne mogu... ako kojim slucajem kao sto se dogadjalo ne mogu da prisustvuju da ubacimo ostale koji bi da igraju posto nas stvarno ima mnogo... A za utehu devojkama koje ne igraju cu da nabavim udaraljke,pistaljke,balone,rakijice,piva,petardi,vatrometa pa da bude prava navijacka atmosfera.![]()
![]()
![]()
Originally posted by DeletePosto ja spomenuh Wini pu, da ne razumem o cemu pise... kao sto zaista ne razumem... o kakvoj ti sekti pricas, i hajde lepo ispisi nickove na koga si to mislila, da ne ispadne da sam se slucajno pronasla u toj sekti..
@elektron84
I, vi, dragi pripadnici vecine, novonastale sekte (boze, pocinjem da zvucim kao A777), mozete da pljujete Winter koliko hocete, pa i mene zbog ovoga sto cu napisati, ali Winter je bolji covek i veca faca, kao osvedoceni drkos, nego mnogi od vas koji nam prodaju svoju finocu i nesebicnu dobrotu.
Originally posted by Delete1. imenica Bog pise se velikim pocetnim slovom
@elektron84
Meni je zao sto ti ne citas pazljivo i sto sve shvatas na relaciji ti-oni, ti-ja, mi-vi-oni i sl.
Ako je opaska za ravnopravnost svih koji zele da igraju miniranje fudbala, onda cu te zamoliti da jos jednom procitas sve danas napisano, zamolicu te da se setis scene kad su odredjene osobe prakticno isterane sa terena i da se zapitas sta bi se dogodilo da se tebi neko obratio i rekao ti da je guzva, da si suvisan i da se nista ne pitas. Budi covek, razmisli o predmetu rasprave i napisi da li je fer da iskesiras nesto, konacno budes deo tima, a onda te neko surovo okarakterise kao suvisnog i posalje na hladnu klupu da se smaras. Ako mislis da je to ok, pokusaj da odsedis 20-ak minuta na toj klupi i kazi kako ti se svidja osecaj.
I, vi, dragi pripadnici vecine, novonastale sekte (boze, pocinjem da zvucim kao A777), mozete da pljujete Winter koliko hocete, pa i mene zbog ovoga sto cu napisati, ali Winter je bolji covek i veca faca, kao osvedoceni drkos, nego mnogi od vas koji nam prodaju svoju finocu i nesebicnu dobrotu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!