Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By everythingISboring
moj post ce se takodje utopiti u moru tudjih postova, niti ce ti pomoci niti odmoci, ali ce ti biti makar malo lakse kada ti kazem za jedan slucaj u kome se desilo nesto slicno.

Bila joj je sve, i zivot, i ljubav, i devojka i sestra...jedina potreba na svetu. Dala joj je sve, ali sve...govorila je,pisala, pevala koliko je voli. Zimovala sa njom, letovala...na kraju je i zaprosila.

Ali se nesto desilo...i vise joj nije bila jedina potreba,jedina misao, jedina zelja; pocela je da se udaljava, da ne pokazuje emocije, da ne grli kao pre, da ne ljubi, da ne gleda...
I na kraju joj je posle nekoliko meseci insistiranja za istinom rekla - da je voli na poseban nacin,ali da joj se vise ne svidja,ne zeli da bude sa njom u vezi i pusta je da nadje srecu sa drugom. Rekla je da je kukavica jer to nije smela da prizna, i sto je mesecima cutala (iako se neslaganje itekako primecivalo). I od te noci i tih priznanja
kao da nista nikada nije ni osecala, nestala je sva toplina njenog glasa...pozivi su bili samo nuzni, razgovori veseli ni malo tuzni...i sada sve sto je bilo postalo je kao rupa u secanju - za nju.
By everythingISboring
Jedina poruka koja se odnosila na to je bila sutradan, i nikada vise, a glasila je, ni manje ni vise:

"Da li je sve ok? "
By everythingISboring
Devojka koja je ostala sama (iako to nije rec koja njeno stanje moze opisati...)
je odgovorila: "jeste, sve je sasvim ok :) ", okrenula se i rekla sebi da vise LJUBAV NECE POSTOJATI U NJENOM ZIVOTU, nikad vise!
By everythingISboring
Originally posted by aIRbORNE
:rida:

reci zbogom nekim ljudima i budi jaka,jer te NE ZASLUZUJU!
Suze,cemu suze......nece ti pomoci ta tuga, moras da ustanes i ides dalje,shvati to...tesko je preci preko uspomena i razarajucih emocija, ali moras ...nadji snagu za to!
By RuznaGlupaZla
Originally posted by everythingISboring
Devojka koja je ostala sama (iako to nije rec koja njeno stanje moze opisati...)
je odgovorila: "jeste, sve je sasvim ok :) ", okrenula se i rekla sebi da vise LJUBAV NECE POSTOJATI U NJENOM ZIVOTU, nikad vise!
Mislim da je ta djevojka potpuno ispravno postupila, jedino sto je pogrijesila jeste generalizacija: jedan raskid -> uvijek ce biti raskid -> rjesenje: ljubav nece postojati vise u njenom zivotu (-> zastitila se od razocarenja?)
Hm... :smirk:
By RuznaGlupaZla
Slagati se s necim je jedno, pogresan nacin razmisljanja (po odredjenim pitanjima) je drugo :)
By subversio

Sta se desava kada ljubav izda?

Naime, sta vi mislite o tome kada vam vasa voljena govori da ste vi njen zivot, njena ljubav, da sa vama hoce sve...da ne moze zamisliti bilo koju drugu, vec samo vi, vi i vi i bla bla bla, ''ali jbg ipak moram da se izduvam i budem malo sa nekom tamo...(da ne drvim o tome, i ne trubim, malo reshpekta ipak :murkan: ),imam avanturicu itd''...ti se samo strpi, nama je sudjeno, veruj u nas.... :transprst:

Dakle, izgleda da ja tu negde gubim nit... cini mi se da navodno voleti (bar u mom svetu) znaci nesto drugo...i da kada nesto zelis toliko, onda to i uzmes! hic Rhodus,hic salta :B .... Ko je tu lud? Ili su to meni samo rezoni pomuceni od PREVELIKIH RECI!

PS. I da, muka mi je od tih velikih reci...nemoj brate to... :oskar:
By subversio
ko je koga tu izdao...ko je kome tu delio velike reci..je li moj airborn-u...ko je tu imao avanturicu...veliki pozdrav za tebe!
Korisnikov avatar
By tintily
jos juce bih rekla nesto sasvim drugacije, danas cu reci da reci mogu biti potpuno prazne lepe samo kao one same , prijatne kao takve i nista vise
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by SUNNY GIRL

i ja mislim da je ta riba svinja. i licemerna, i lazljiva i govno i picka od coveka. i ne zna sta hoce.posebno ako je i sama pretpela tako nesto.

+ kurva

ko je jebe
Korisnikov avatar
By Blady

Naime, sta vi mislite o tome kada vam vasa voljena govori da ste vi njen zivot, njena ljubav, da sa vama hoce sve...da ne moze zamisliti bilo koju drugu, vec samo vi, vi i vi i bla bla bla, ''ali jbg ipak moram da se izduvam i budem malo sa nekom tamo...(da ne drvim o tome, i ne trubim, malo reshpekta ipak :murkan: ),imam avanturicu itd''...ti se samo strpi, nama je sudjeno, veruj u nas.... :transprst:

Dakle, izgleda da ja tu negde gubim nit... cini mi se da navodno voleti (bar u mom svetu) znaci nesto drugo...i da kada nesto zelis toliko, onda to i uzmes! hic Rhodus,hic salta :B .... Ko je tu lud? Ili su to meni samo rezoni pomuceni od PREVELIKIH RECI!

PS. I da, muka mi je od tih velikih reci...nemoj brate to... :oskar:
PS: i meni muka od pocetne recenice, Sta se desava kada ljubav izda? :barf:
Kako moze ljubav da izda.... hajde neka mi neko pojasni, posto ja ne razumem.....
Ljubav se desava tada, i ona nikako ne moze biti izdata, moze da postane jednostrana, sto je cest slucaj, ili da se neko tripuje da je obostrana pa tako krene i da se ponasa....
Ona, kao prava ljubav, ne moze da izda.... je l to onda i nije bila ljubav....
Ja sam bas primer toga, tih govora i "velikih" reci, zato sto ja zaista u tom momentu to i mislim, ne mora da bude momenat, vec i period.... hajde govorim iz svog licnog iskustva....
Svaki covek ima potrebu za necim, pa i da se izduva na bilo koji nacin... moj nacin je bio upravo taj, plasila sam se da cu zauvek ostati sa jednom osobom i da nikada necu moci sebi, svoje sopstvene zelje ispuniti, sto nema veze sa drugom osobom sa kojom sam bila.. daleko od toga da sam je manje volela, ona meni i jeste bila bitna i "jedina", ovo stavljam pod navodnike, zato sto spominjem vise osoba... ali bitna sam i samoj sebi... Moja je bila odluka, da li cu se ja suzdrzati od svojih zelja, da li su mi to zaista zelje i hirovi, ili cu se jednostavno posvetiti i ne pogledati nikog drugog, ugasiti svoju mastu i ljudsku potrebu..... Ispravicu se, moju potrebu.... u principu, nikada nisam obecavala nesto sto nisam mogla ispuniti... sve sto zelis, mozes i dobiti....
Voleti nekog, ne znaci sebe zarobiti zbog nekog.
By ...Sitnicava...
Meni je sve to iz uvodnog posta sasvim okej; jedino meni, čini mi se. :nesiguran:

Osim onog dela "nama je sudjeno, strpi se". :roll:

Duge veze (one gde nijednu potrebu ne inhibiraš i nemaš osećaj da propuštaš) ne znam kako bi drugačije mogle da opstanu da nema tih "izduvavanja". Opet, ne funkcionišu svi tako, ali meni je sasvim na mestu to što ti je devojka predložila/iskazala. E, sad, koliko je bila iskrena, to je već tvoje da valorizuješ.
Korisnikov avatar
By maka
Postoje takve veze koje funkiconisu,samo sto nit podrzavam nit praktikujem. Sto je moje,moje je.
By Kragi

sva vrata se zatvore ...

''

:sesir:

and:
(mrzi me da citam sta su drugi pisali)

Ne mislim da bi mi bilo sta znacio to sto mi neko govori sve ono sto si navela, iako je priznajem to ponekad lepo cuti. Neke stvari se pokazuju :D (rekao sam krucijalnu stvar) :oskar: Izmedju ostalog meni to sto ti moras da "trpis2 dovoljno govori o tome koliko te neko voli :)
I da, ne mislim da se moze voleti na Perin nacin, ili Mikin nacin.. voleti nekog ce uvek znaciti isto bez obzira ko voli i ko je voljen :D (ovo protumaci kako god zelis) Toliko :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!