Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by aIRbORNE
![]()
Originally posted by everythingISboringMislim da je ta djevojka potpuno ispravno postupila, jedino sto je pogrijesila jeste generalizacija: jedan raskid -> uvijek ce biti raskid -> rjesenje: ljubav nece postojati vise u njenom zivotu (-> zastitila se od razocarenja?)
Devojka koja je ostala sama (iako to nije rec koja njeno stanje moze opisati...)
je odgovorila: "jeste, sve je sasvim ok", okrenula se i rekla sebi da vise LJUBAV NECE POSTOJATI U NJENOM ZIVOTU, nikad vise!
Sta se desava kada ljubav izda?
Naime, sta vi mislite o tome kada vam vasa voljena govori da ste vi njen zivot, njena ljubav, da sa vama hoce sve...da ne moze zamisliti bilo koju drugu, vec samo vi, vi i vi i bla bla bla, ''ali jbg ipak moram da se izduvam i budem malo sa nekom tamo...(da ne drvim o tome, i ne trubim, malo reshpekta ipak),imam avanturicu itd''...ti se samo strpi, nama je sudjeno, veruj u nas....
![]()
Dakle, izgleda da ja tu negde gubim nit... cini mi se da navodno voleti (bar u mom svetu) znaci nesto drugo...i da kada nesto zelis toliko, onda to i uzmes! hic Rhodus,hic salta.... Ko je tu lud? Ili su to meni samo rezoni pomuceni od PREVELIKIH RECI!
PS. I da, muka mi je od tih velikih reci...nemoj brate to...![]()
Originally posted by subversioAHA !
ko je koga tu izdao...ko je kome tu delio velike reci..je li moj airborn-u...ko je tu imao avanturicu...veliki pozdrav za tebe!
Originally posted by Zwezdica
ko je koga tu izdao...ko je kome tu delio velike reci..je li moj airborn-u...ko je tu imao avanturicu...veliki pozdrav za tebe!
Originally posted by SUNNY GIRL
i ja mislim da je ta riba svinja. i licemerna, i lazljiva i govno i picka od coveka. i ne zna sta hoce.posebno ako je i sama pretpela tako nesto.
Originally posted by jenny
kako ja volim ovu zweki![]()
Originally posted by aIRbORNEPS: i meni muka od pocetne recenice, Sta se desava kada ljubav izda?
Naime, sta vi mislite o tome kada vam vasa voljena govori da ste vi njen zivot, njena ljubav, da sa vama hoce sve...da ne moze zamisliti bilo koju drugu, vec samo vi, vi i vi i bla bla bla, ''ali jbg ipak moram da se izduvam i budem malo sa nekom tamo...(da ne drvim o tome, i ne trubim, malo reshpekta ipak),imam avanturicu itd''...ti se samo strpi, nama je sudjeno, veruj u nas....
![]()
Dakle, izgleda da ja tu negde gubim nit... cini mi se da navodno voleti (bar u mom svetu) znaci nesto drugo...i da kada nesto zelis toliko, onda to i uzmes! hic Rhodus,hic salta.... Ko je tu lud? Ili su to meni samo rezoni pomuceni od PREVELIKIH RECI!
PS. I da, muka mi je od tih velikih reci...nemoj brate to...![]()
Originally posted by aIRbORNEsva vrata se zatvore ...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!