Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam nijedan gde se nalazi.Zato imam "Pticu","Tramvaj","Idiot"-mesta gde se stvarno opustim.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by deka
Opet se dokazalo da je ovda gomila zaludnih ljudi,koji se kolokvijalno receno kace za delice necijih postova,a ako neko ima problem sa svojom tezinom,pa neka ga ne istresa ovako..Da Marina jeste DEBELA,what the fuck ???
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kako si ti neki pametan deckic.
Ne znam zbog cega je necija tezina merilo icega. Ti ovde prosipas svoj verbalni proliv pa nikom nista. Kao sto ona ima svako pravo da bude debela, tako ocigledno i ti imas pravo da budes nabedjeni kvazi-urbani hejter. I onda kao trazimo neka nasa prava na razlicitost i egzistenciju, a ovde se tolerisu raznorazni izlivi nebuloze. Ja nemam problem sa diskriminacijom u hetero okruzhenju, ali zato kol'ko pederi umeju da diskriminishu...

Bio bi najsrecnija osoba na svetu kada bi u ovoj zemlji postojao gej klub u kom bi isao gothic, ebm, deathrock, darkwave, future/synth pop i slicno. Ili barem rok, alternativa i punk. Ili zapravo kad bi otishao u klub koji lichi na klub u kom ne moram da izlazim na svakih 10 minuta da bih udahnuo malo svezeg vazduha. Ali to nam je sto nam je.
By deka
Stvarno je iritantno kada se na ovako seljacko-imperativni nacin politicka korektnost pokusava da nametne na ovom forumu..Ako je neko debeo,reci cu da je debeo,ja sam procelav,pa da li bih trebao da se naljutim ako neko konstatuje to...A bas mi se dopala tvoja sintagma urbani-hejter,pa cu je usvojiti :deda:
Sto se prava na razlicitost tice,apsolutno sam za to,ali sve stvari treba nazvati svojim imenom,a ne uvijati ih u neke oblande korektnosti i koristiti eufemizme,mnogo je bolje tako i za osobe sa kojima komunicirate ,a i za vas same...

Toliko od mene surovo-realnog urbanog-hejtera :prst2:
By Swanheart
zaoravio si kljucnu rec

KVAZI-urbani hejter

:tepih:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Sutekh

Bio bi najsrecnija osoba na svetu kada bi u ovoj zemlji postojao gej klub u kom bi isao gothic, ebm, deathrock, darkwave, future/synth pop i slicno. Ili barem rok, alternativa i punk. Ili zapravo kad bi otishao u klub koji lichi na klub u kom ne moram da izlazim na svakih 10 minuta da bih udahnuo malo svezeg vazduha. Ali to nam je sto nam je.
Jako lepo napisano. Nemam šta da dodam...

:up:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Stvarno je iritantno kada se na ovako seljacko-imperativni nacin politicka korektnost pokusava da nametne na ovom forumu..Ako je neko debeo,reci cu da je debeo,ja sam procelav,pa da li bih trebao da se naljutim ako neko konstatuje to...A bas mi se dopala tvoja sintagma urbani-hejter,pa cu je usvojiti :deda:
Sto se prava na razlicitost tice,apsolutno sam za to,ali sve stvari treba nazvati svojim imenom,a ne uvijati ih u neke oblande korektnosti i koristiti eufemizme,mnogo je bolje tako i za osobe sa kojima komunicirate ,a i za vas same...

Toliko od mene surovo-realnog urbanog-hejtera :prst2:
Jel ja ovo pricam sa Vesnom Vukelic Vendi, retoricki i dijalekticki prerusenu u deku? Zamolio bih ovdasnje kolosalno pucanstvo i nepucanstvo da me demantuje.

Te duhovite note su izrazito nefunkcionalne u tvom izlaganju. Ja verujem da si ti elokventan i nacitan procelavi decko/deka i bez te tvoje verbalne diareje, ali moja ekstrasenzorna percepcija, kojoj pak ovde nije mesto, mi nagovestava suprotno.

Ne uvijam nikakve argumente, u kako si podcrtao napolitanke i tulumbe, jer je moj nekorektan stav sirom poznat homoseksualnoj i onoj drugoj zajednici.

Ne i ne! Moji argumenti su zasnovani na cinjenicnom stanju, pomocu kog ja jednostavno i profakturno poimam tvoje gorepomenute hipotezise.

Moji mozdani resursi su s toga upali u koliziju i plesu noseni vetrom..

Drago mi je da te je moja sentenca ucinila veselim i uzbudjenim, te da sam te upotpunio vokabularno i empirijski. Voleo bih i da ti obogatim i oplemenim kolicinu sivih celija kojima raspolazes, ali takve moci, mi na zalost Univerzuma i svega u njemu, jos uvek nisu date.

Sutekh, :opatica:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Swanheart
zaoravio si kljucnu rec

KVAZI-urbani hejter

:tepih:
Ta rec i jeste kljucna.

Nazalost, masa tih urbanih likova i likusha ima ono rumenilo po obrazima. U narodu poznato kao seljachko rumenilo.. U gradu poznato kao bruka od asfalta. Tj. u laickoj psihoanal-lizi poznat i prepoznat kao sindrom opapucenog opanka.

Nemam nishta protiv seljaka. Srbija je zemlja radnika i seljaka i sve to stoji. I ponosan sam na tu stranu svoje zemlje, majcice Srbije.
Ali kao sto se ni ja ne furam na njive i krave, tako neka se ni oni ne furaju na grad i urbanizam.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sutekh
Opet se dokazalo da je ovda gomila zaludnih ljudi,koji se kolokvijalno receno kace za delice necijih postova,a ako neko ima problem sa svojom tezinom,pa neka ga ne istresa ovako..Da Marina jeste DEBELA,what the fuck ???
Ti si to debela iskoristio kao diskriminisuci faktor.
Ok, ti si procelav, ali se kao ne bi ljutio da neko kaze 'ma gde da se sa njim druzim/jebem/setam, on je procelav', ili 'kakvo mi je merilo onaj procelavi'?
By deka
E,pa dodjosmo i do toga,necu i nikada se nisam pravdao sto sam rodjen u porodici koja je beogradska stara gradjanska,a to rumenilo verujem da imaju oni koji meni pokusavaju da imputiraju isto,da jesam urban ali LIKne likusha,to sto sam gay ne zelim i ne bi trebalo da mi pise na celu,a visoko je,mislim celo,odraz inteligencije kazu...

Zalosno,ali do bola zalosno..

Hvala nekoj od persona gore na "umno" srocenom tekstu..Sivih celija cini mi se da ponekad imam suvise...

A, uzgred ne,ne bih se naljutio da neko konstatuje da sam procelav,i zamisli ne zeli da bude sa mnom u bilo kom smislu zbog toga-pobogu ako je neko toliko "plitak" sa njim u startu ne bih zeleo da imam bilo sta..

da ne vucem ovu temu dalje u off...

Dragi moji seljaci ,ako ste vec sticajem nesrecnih rodjeni na selu,ocistite to blato iz vasih umova kada dodjete da zivite u gradu,i vama i svima nama ce biti lepse i bolje ....
Korisnikov avatar
By Sutekh
ti si taj koji potencira taj urbanizam. ja se ne hvalim time sto imam i americki i srpski pasos, pa i bas visoko celo, kao i belu put (tako da nista od rumenila), a takodje i trocifreni broj koeficijenta inteligencije.
ali opet menjas teze i brkas babe i zabe.

naravno da je zalosno biti plitak, zato ti i skrecem paznju na to tvoje potenciranje njene kilaze.
kakve veze ima to sto je marina perazic debela ili sta vec. zena pre svega odlicno izgleda za njene godine, a kao drugo nije manekenka po vokaciji.
ko bi ti da nam dodje? Madona? how yes no. procitaj opet tvoje postove kojima je ocito kriterijum necija kilaza ili fizicki izgled. i btw, ne, nisam debeo i nisam se osetio prozvanim. mada bi voleo da sam krupniji, al shta'sh. to je druga tema.

ono uopste nije bio umno srocen post, jer nista konkretno nisam rekao, samo sam se isfurao na vokabularnu onaniju, potpomognut tvojom.

i btw, ne znam zasto se potresas toliko i ubacujes tu neke potresne "..." . ti si za mene samo cyber i imaginaran lik i ja se zabavljam. a sto se mene tice, ne moras ni da postojis uopste u realnom prostoru i vremenu. tako da, chill out.
:opatica:
By deka
Woow i americki i srpski pasos.....Jeza mi se penje uz kicmu...Sarkazam i cinizam treba prepoznati....
A i ja se zabavljam..Malo provociram,a somici se uvek zakace ...
Insomniak si,e to mi je simpa...
A ako je zid beo onda je beo i tacka,a ako je neko debeo onda je debeo,a poenta je u tome da je meni zasmetalo jer se neko ,nebitno ko zakacio za taj epitet debela,e onda sam krenuo u provokaciju,i tako su se sitne ribe zakacile...
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne zezam se sa dvojno drzhavljanstvo :lol: nemam fotoaparat pa da se slikam u fazonu Adama 21 veka, golog kao od majke rodjenog samo sa soshkom preko genitalija :lol:
pre sam spavao po 15 sati, a sad spavam po 3-4h i nemam podocnjake. insomnia rulz :D

dobro deko, aj sad ti meni lepo reci. jesi li ti mozda meda? :lol: :lol: :lol:

:opatica:
By deka
Ne,nisam meda,ja sam deka...A da li si ti? Bear guys rulz :hyper:
Korisnikov avatar
By Sutekh
nisam meda. dlakav kao jedan da. ali nemam tu mmmmmasu (imam zmijsko telo). radim na tome. ali ubrzao mi se metabolizam, na ne zna se :P kao da imam pantljicaru.
poslednje utociste cu pronaci u sarmama i slavama.
By deka
Ne zaboravi rusku salatu ,kolace i torte :brada:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Dušan Maljković

Vidim da DJ Leonheart, promoter kluba, ćuti o svim ovim incidentima. Ništa novo -- za laptop je pristao da u klubu VIP promoviše njihovu rasističku politiku zabrane ulaska Romima i travestitima. Valjda se plaši da rekne koju i sebi ukine izvor prihoda, a i zaradi potencijalnu šamarčinu od vlasnika, kao nekada. A valsnik Musliman, što po Leonheartu predstavlja najveći užas -- pa kako on u pravoslavnoj Srbiji da deli ćuške?

Horror! :skorpija:
Dušane, kao retko kada - podudaraju nam se stavovi.
Nisam bio u pomenutom nazovi Hrabrom, nazovi Srcu, jer od srca čuh samo da je toplo kao ljudsko srce, ali i da smrdi kao svlačionica fudbalskog kluba, a da je zbirni koeficijent inteligencije (čast izuzecima) 13, a fond reči pet, a ukus laka kečina na skali do 10.
Svi koji me znaju, kažu, idi ako hoćeš, ali tebi će se u odnosu na nas još i manje dopasti. Zato za sada ne idem, jer nemam potrebu da idem u klub za koji znam da nema najavu da pušta pristojnu muziku (jeste, mislim da je Apartman koliko toliko puštao pristojnu muziku, bilo je tamo ponekog izliva treša, ali nije bilo narodnjaka i Viki, Miki, Šiki i štatijaznam kakvih predstavnica linija Vrisca Dupetaria.

Hans, ono što me muči, zašto tako ozbiljno, ako ti se ne dopada, ipak, okreneš se, odeš i ne razmišljaš, jednostavno, ako ne možeš i ne znaš učiniti da ti bude bolje - čitaj - ne možeš da sam napraviš bolji klub, onda se pritajiš, ćutiš i smrdiš u svom svetu, dok se ne pojavi bolja zabava.
I gotovo.
Šta sad, nervoza to neće rešiti, poselo je nekome zabavno, a onda, neka im. Meni (a i tebi) ne treba.
Korisnikov avatar
By zachary85
Subota, 12.12.2009. Dva druga i ja prilazimo Hrabrom srcu. Obezbeđenje nas pita da li dolazimo prvi put ( posle 100 prestajem da brojim ), onda sledi da li znate da je ovo privatna žurka ( misliš gay žurka? ), kada ste bili poslednju put ( pre sedam dana, ali nemam dokaz, samo svedoke ), da li ste u fazonu ( treba sada da se sexamo pred vama? )... Ovo mi se desilo drugi put. Mislim, podržavam da trebaju da vode računa da kojim slučajem ne uđe neko ko je Str8 ( mada ulaze ) i slučajno ne naprave incident. Ako već žele da prave selekciju neka dele neke propusnice i gotovo. Ili da se svi obučemo tako da nas mogu prepoznati sa 100 m, pa da rizikujemo da nas grupa balavaca pretuče na ulci uz parolu "smrt pederima"!!! Mada i šta očekivati od obezbeđenja koje i samo mrzi goste kluba koje "obezbeđuje".
By Hans
@zachary85:
I onda ste ushli i iskrivili kukove vec u pola chetiri? :)
By LittleGandalf
Da se vratimo na ono pocetno sto je Hans rekao. Ponasanje ljudi je uzasno, ne razumem potrebu da te neko namerno gurne. Bio sam po raznim klubovima, a nemam ni malo godina tako da znam sta pricam - ovakvo ponasanje je daleko od ok ponasanja u klubu. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by LittleGandalf

Da se vratimo na ono pocetno sto je Hans rekao. Ponasanje ljudi je uzasno, ne razumem potrebu da te neko namerno gurne. Bio sam po raznim klubovima, a nemam ni malo godina tako da znam sta pricam - ovakvo ponasanje je daleko od ok ponasanja u klubu. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.

polupala bi im glave....

ON nisam bila...

moji prijatelji nisu odusevljeni klubom, tj niko koga poznajem nije naFalio HS i nemam zelju da ga posetim....
Korisnikov avatar
By blabla_guy
bio sam jednom pre par meseci i pobegao posle 15 minuta....zagusljivo....^muzika katastrofa....ljudi nisu po mom ukusu.....i ne vracam se tamo.
By Hans
Originally posted by LittleGandalf
. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
To je ono shto ja nazivam klanovima u beogradskom gay podzemlju. Oni-one su tu svakog vikenda, na istom mestu i kako klubovi menjaju lokacije, tako ta ekipa u svakom ima neko svoje specijalno mesto. Obezbeđenje nema problem da ih pusti, nacionalisti ih takođe znaju, pa im je nebitno šta i kako, pošto vole Cecu i Lukasa i mahom su radikali, pa tako koketiraju sa svima...ali, opustite se. Sve je to naša zemlja, svi smo mi naši.. :yay:
Korisnikov avatar
By m..
cek zar taj klub nisu zabetonirali by now? ako nisu, trebalo je.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Meni se bas ide u HS, nisam jos uvek igrala sa nekim pederom uz Insomniu. :ozbiljan:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!