Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by deka
Opet se dokazalo da je ovda gomila zaludnih ljudi,koji se kolokvijalno receno kace za delice necijih postova,a ako neko ima problem sa svojom tezinom,pa neka ga ne istresa ovako..Da Marina jeste DEBELA,what the fuck ???
Originally posted by SutekhJako lepo napisano. Nemam šta da dodam...
Bio bi najsrecnija osoba na svetu kada bi u ovoj zemlji postojao gej klub u kom bi isao gothic, ebm, deathrock, darkwave, future/synth pop i slicno. Ili barem rok, alternativa i punk. Ili zapravo kad bi otishao u klub koji lichi na klub u kom ne moram da izlazim na svakih 10 minuta da bih udahnuo malo svezeg vazduha. Ali to nam je sto nam je.
Originally posted by dekaJel ja ovo pricam sa Vesnom Vukelic Vendi, retoricki i dijalekticki prerusenu u deku? Zamolio bih ovdasnje kolosalno pucanstvo i nepucanstvo da me demantuje.
Stvarno je iritantno kada se na ovako seljacko-imperativni nacin politicka korektnost pokusava da nametne na ovom forumu..Ako je neko debeo,reci cu da je debeo,ja sam procelav,pa da li bih trebao da se naljutim ako neko konstatuje to...A bas mi se dopala tvoja sintagma urbani-hejter,pa cu je usvojiti![]()
Sto se prava na razlicitost tice,apsolutno sam za to,ali sve stvari treba nazvati svojim imenom,a ne uvijati ih u neke oblande korektnosti i koristiti eufemizme,mnogo je bolje tako i za osobe sa kojima komunicirate ,a i za vas same...
Toliko od mene surovo-realnog urbanog-hejtera![]()
Originally posted by SwanheartTa rec i jeste kljucna.
zaoravio si kljucnu rec
KVAZI-urbani hejter
![]()
Originally posted by SutekhTi si to debela iskoristio kao diskriminisuci faktor.Originally posted by deka
Opet se dokazalo da je ovda gomila zaludnih ljudi,koji se kolokvijalno receno kace za delice necijih postova,a ako neko ima problem sa svojom tezinom,pa neka ga ne istresa ovako..Da Marina jeste DEBELA,what the fuck ???
Originally posted by Dušan MaljkovićDušane, kao retko kada - podudaraju nam se stavovi.
Vidim da DJ Leonheart, promoter kluba, ćuti o svim ovim incidentima. Ništa novo -- za laptop je pristao da u klubu VIP promoviše njihovu rasističku politiku zabrane ulaska Romima i travestitima. Valjda se plaši da rekne koju i sebi ukine izvor prihoda, a i zaradi potencijalnu šamarčinu od vlasnika, kao nekada. A valsnik Musliman, što po Leonheartu predstavlja najveći užas -- pa kako on u pravoslavnoj Srbiji da deli ćuške?
Horror!![]()
Originally posted by LittleGandalf
Da se vratimo na ono pocetno sto je Hans rekao. Ponasanje ljudi je uzasno, ne razumem potrebu da te neko namerno gurne. Bio sam po raznim klubovima, a nemam ni malo godina tako da znam sta pricam - ovakvo ponasanje je daleko od ok ponasanja u klubu. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
Originally posted by LittleGandalfTo je ono shto ja nazivam klanovima u beogradskom gay podzemlju. Oni-one su tu svakog vikenda, na istom mestu i kako klubovi menjaju lokacije, tako ta ekipa u svakom ima neko svoje specijalno mesto. Obezbeđenje nema problem da ih pusti, nacionalisti ih takođe znaju, pa im je nebitno šta i kako, pošto vole Cecu i Lukasa i mahom su radikali, pa tako koketiraju sa svima...ali, opustite se. Sve je to naša zemlja, svi smo mi naši..
. Ima jedna grupica u HS koja misli izgleda da im je to privatan klub i da moze da se ponasa kako zeli, te u prolazu namerno gledaju da udare ljude ramenom, laktom itd. E sad, zasto to rade, to je vec pitanje za psihologe.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!