Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Ulix
@KgCS & Orlando (with a Vagina): :blush:
Originally posted by Hans_87
Nisam veliki fan, ali sa poslednjeg albuma "Zivim po svome" pesma "Helena i ja u kisi" :love:
Ta pesma... :drama:

Original peva Drago Mlinarec, ali Josipina verzija je lepša.
By Ulix
Još neko... kakav je bio koncert?
Korisnikov avatar
By unic0rn
nisam neki spec. fan, ali evo da se upishem jer otkidam na Ja bolujem :love:
I naravno, na glas :)

''
Korisnikov avatar
By Tungi
Uh...Evo posle sedeljke u kaficu i "sklapanja" utisaka da se oglasim:)Malopre dodjoh.

Elem,komentar moj,a i ostalih je uglavnom bio "Pa ovo je njen najbolji koncert".Stvarno je bilo predivno i kako sam rekao vec "bombasticno".Dosta se instrumentalno improvizovalo,nadogradilo,ritmicki je "islo" ka rock-u.Osvrnuo bih se na Davorov komentar upucen Josipi posle ZKM koncerta za "Pjesmu za tebe",kada je rekao,parafraziram "da je tek sad primila tu neku notu slushljivosti".Ovo veceras je bilo mnogo progresivnije,gitarske deonice,bubnjevi,ROCK stvar! :D I zaista me odushevilo.Isto tako "Gdje Dunav ljubi nebo" je dobilo neku boju jazza,fado-a..Sada vishe ne govorimo o Josipinim vokalnim improvizacijama,potpuno evoluiranje instrumentalno.Publika je lepo prihvatila nove pesme koje su nagradjene dugim aplauzima.Josipa je svoju "Sretnu ljubav" Wislawe Szymborske podelila i sa beogradskom publikom,te je procitala i tekst drage nam Romane.Kao specijalni gosti trebali su se naci Bisera Veletanlic i Vasil Hadzimanov,ali zbog bolesti Vasila iznenadjenje je izostalo,dok je Bisera koncert pratila iz prvih redova.Tu su bili prisutni i Ljubisa Samardzic,Branislav Lecic,Vanja Bulic...Koje sam bar ja video.Sa starog repertoara je izvela "Ave Maria(uvodna) :) ,usledile su "Boginja","O jednoj mladosti","I dok razmisljam o nama","Ja bolujem","Hir,hir,hir","Zivot je samo most","Danas sam luda","Magla...Od novih "Tisucu razloga","Jos se zvijezde sjaje","Naivni","Zvira voda","Zivim po svome"...I za kraj,bis pesma "Ispocetka".

Orlando je l tebi ovo prvi Josipin koncert na koji si ishla??To "lupetanje"je bilo osvrtanje na turbo-folk i kako rece "svoje koncerte moram jumbo plakatima da reklamiram dok nekima treba samo papiric i selotejp".Za index.hr je pomenula Seku Aleksic.I to je ta surova stvarnost...Josipini fanovi su navikli na njene monologe i "odvale" sto je cini jos zanimljivijom i interesantnijom;)
Korisnikov avatar
By Tungi
@ Orlando

Mozda ces bolje razumeti sad;)

''
By Kafka
Jedna je Josipa... Taj glas je neprevazidjen, nikako da mi dosadi. Na svakoj plejlisti desetak pesama zauzima Josipa... Znam da je rano, ali ja se vec pitam kad ce opet koncert u Beogradu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sevdah u Lisinskom 11.11.2009.

''
By Kafka
Objavljeno je reizdanje "Dnevnika jedne ljubavi"... Nova stara stvar.... imam osecaj kao da prvi put slusam taj cd. A i super je imati isti, jer nisam ga imao u svojoj kolekciji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Vec sam kupio,simbolicna cena.Iako sve to imam na mp3-u

Plocha,cd,fali kaseta jos...:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Da,dobro obradjena pesma,zahvaljujuci jos i dodatnom tekstu Romane Brolih;)
By Ulix
Originally posted by Tungi

Da,dobro obradjena pesma,zahvaljujuci jos i dodatnom tekstu Romane Brolih;)
:yes:

Taj dodatni tekst baš daje čar pesmi. Znao sam i stariju verziju, ali Josipina mi više leži.
Korisnikov avatar
By Tungi
Naravno.

Recimo,Bokeljska noc je daleko bolja u izvodjenju Radmile Karaklajic,nego "originala" Vice Vukova.
Korisnikov avatar
By castor
^ i jos tri puta bolja nego u verziji Ksenije Erker.

ovo mi je mnooooooogo dobro

''
Korisnikov avatar
By Tungi
Tvoje misljenje i tvoj sluh.Al' ne bih rekao...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam danas postavio pesmu na jubito i sve je bilo ok,medjutim sad mi izbacuje neku gresku.

Sada je u redu:)

''
Korisnikov avatar
By castor
mozda si i u pravu
sluha nemam ni malo
al' znam sta mi se vise
a sta manje dopada
By subversio
Treba li o Josipi uopste pricati...Glas, stas, sarm, samosvojnost...Ocaravajuca zena, celovita!Koliko god godina da imate, kojoj god Jugoslaviji, Srbiji, ma kom pasaluku ili pokrajini da pripadate, culi ste za ovu Divu...E ona taj naziv bas moze da nosi...
Korisnikov avatar
By Nbegi
Moraću ovu temu jednom detaljnije da pregledam....

Josipa :love:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!