Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by MarsMislis ono iz inata?
Inače...ne mislim samo na forum, ALI ovih dana stičem utisak da postoji određeni soj ljudi koji neće, ne želi da ode u to inostranstvo sve ni da imaju para za to. Verovatno ni da im plate.
Originally posted by SingVeruj mi radi se o kombinaciji više faktora. Čist, autentični srpski baksuzluk je samo jedan deo.
Mislis ono iz inata?
Originally posted by jovanabeograda ti srecice iz svice u segedin po virslice? awwwwwww
Samo se vi pederi frljajte sa krem brulJeima i kolacima na Mariahilferu, Jovana-skromnost-mi-je-srednje-ime ide put Segedina po virsle i dimljeni kackavalj!![]()
Kijarat, bejarat i ostali fazoni.
Originally posted by bas bleu
Originally posted by jovanabeograda ti srecice iz svice u segedin po virslice? awwwwwww
Samo se vi pederi frljajte sa krem brulJeima i kolacima na Mariahilferu, Jovana-skromnost-mi-je-srednje-ime ide put Segedina po virsle i dimljeni kackavalj!![]()
![]()
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by bas bleu
![]()
Grozna sam. Bas kakvom me je jednom prilikom Winter opisala: "klinka koja je mrdnula preko grane, i misli da je u'vatila boga za onu stvar".![]()
Originally posted by SingIzmedju ostalog, da. To je jedna bolest, takoreci, devedesetih se cak i po skolama delila, da ako volis i zelis da vidis 'tudje', ne volis ono 'svoje'. Da stvar bude grdja, vecina tih koja se zatrpa u selu svom nasusnom ni Srbiju ne poznaje kako treba i dolikuje (mini anegdota, sedim naspram jednog takvog, on hvali srpski turizam i atrakcije na sva usta, ja reko' hajde da ispadnem pametna pa spomenuh Felix Romulijanu. Onaj od prekoputa stola me pogleda belo i pita 'gde ti je to?'. Jadni svi mi sa takvim promoterima.)
Originally posted by MarsMislis ono iz inata?
Inače...ne mislim samo na forum, ALI ovih dana stičem utisak da postoji određeni soj ljudi koji neće, ne želi da ode u to inostranstvo sve ni da imaju para za to. Verovatno ni da im plate.
Originally posted by ...Sitnicava...Jeste, Sitničava.
Sve i da ljudi nemaju para i neće mnogo promeniti svoju turističku kulturu ovim izmenama, imaju pravo i treba da raduju jer su skinuti okovi sa naših nogu i osećamo se manje šugavo i dostojno belog sveta, a ne kao krvoločni lopovi u kavezu. I sad kao nešto hejtujete po onima koji skaču od radosti, a dupe neće maći iz Srbije, bezveze.
![]()
Originally posted by WilhelminaJeste, Wilhelmina.
Izmedju ostalog, da. To je jedna bolest, takoreci, devedesetih se cak i po skolama delila, da ako volis i zelis da vidis 'tudje', ne volis ono 'svoje'. Da stvar bude grdja, vecina tih koja se zatrpa u selu svom nasusnom ni Srbiju ne poznaje kako treba i dolikuje (mini anegdota, sedim naspram jednog takvog, on hvali srpski turizam i atrakcije na sva usta, ja reko' hajde da ispadnem pametna pa spomenuh Felix Romulijanu. Onaj od prekoputa stola me pogleda belo i pita 'gde ti je to?'. Jadni svi mi sa takvim promoterima.)
Da, vazi, obozavam ja svoj Novi Sad, volim Vojvodinu, rado je obilazim i uzivam u tome, ali isto mi se dopada mogucnost da, ako imam vremena i novaca odem do (namerno izostavljam Madjarsku, jbsh ti to, otkako su nam potvrdili Statut ne moz' se otresti tog prispajanja bas toj zemlji) Bukuresta, Sofije, Zagreba, Beca...
Oni koji su nekad cekali za vize, sakupljali dokumente, popunjavali obrasce znaju koliko je to, u najmanju ruku, ponizavajuca procedura.
Originally posted by Marvin
Meni se jedan od tih gore tako sit ismejao "koji ću kurac u Litvaniji, pa oni 'leba da jedu nemaju!"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!