Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mars

Inače...ne mislim samo na forum, ALI ovih dana stičem utisak da postoji određeni soj ljudi koji neće, ne želi da ode u to inostranstvo sve ni da imaju para za to. Verovatno ni da im plate.
Mislis ono iz inata?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sing

Mislis ono iz inata?
Veruj mi radi se o kombinaciji više faktora. Čist, autentični srpski baksuzluk je samo jedan deo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by jovanabeograd

Samo se vi pederi frljajte sa krem brulJeima i kolacima na Mariahilferu, Jovana-skromnost-mi-je-srednje-ime ide put Segedina po virsle i dimljeni kackavalj! :durenje:

Kijarat, bejarat i ostali fazoni.
a ti srecice iz svice u segedin po virslice? awwwwwww :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
E, da...tačno, tačno, tačno....

Pitanje: na koliku sumu imamo prava na unos robe u zemlju bez plaćanja carine?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by bas bleu

Samo se vi pederi frljajte sa krem brulJeima i kolacima na Mariahilferu, Jovana-skromnost-mi-je-srednje-ime ide put Segedina po virsle i dimljeni kackavalj! :durenje:

Grozna sam. Bas kakvom me je jednom prilikom Winter opisala: "klinka koja je mrdnula preko grane, i misli da je u'vatila boga za onu stvar". :sigh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by bas bleu

Grozna sam. Bas kakvom me je jednom prilikom Winter opisala: "klinka koja je mrdnula preko grane, i misli da je u'vatila boga za onu stvar". :sigh:
:pucaodsmeha:

znaci winter te provalila jos onomad... ako, ako oduvek sam ja govorila da je njena glava suvise pametna za dve noge.

and you young lady, u cosak da klecis na kukuruzu. i da ne uzivas u tome!
Korisnikov avatar
By Sing
Znaci, dosli smo do konstatacije da sam cin ukidanja viza verovatno nece imati vece uticaje na skora putovanja srBskoGejske populacije? :iskolacen:

(Ja jos poceo da zamisljam razvoj gay turizma kroz Srbiju, kao ono Gay Cruises po plavom Dunavu od izvora do usca...pa mi palo na pamet da otvorim Serbian Gay Travel Club :kuca: )
Korisnikov avatar
By Mars
Ko zna.

Od kad smo pa mi ovde reprezentativni uzorak...

:blenta:
By ...Sitnicava...
Sve i da ljudi nemaju para i neće mnogo promeniti svoju turističku kulturu ovim izmenama, imaju pravo i treba da raduju jer su skinuti okovi sa naših nogu i osećamo se manje šugavo i dostojno belog sveta, a ne kao krvoločni lopovi u kavezu. I sad kao nešto hejtujete po onima koji skaču od radosti, a dupe neće maći iz Srbije, bezveze.

:isus:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja cekam da neki Rus kupi bar jedan od stanova koje prodajem (ne svoje, of kors) pa da idem. Kuda? Pa, u najuzem izboru su mi Beograd, Zagreb i Sofija! :giggle:

sad ozbiljno. Nadam se putu u Hamburg kod sestre u januaru, i mozda do Beca.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sing
Originally posted by Mars

Inače...ne mislim samo na forum, ALI ovih dana stičem utisak da postoji određeni soj ljudi koji neće, ne želi da ode u to inostranstvo sve ni da imaju para za to. Verovatno ni da im plate.
Mislis ono iz inata?
Izmedju ostalog, da. To je jedna bolest, takoreci, devedesetih se cak i po skolama delila, da ako volis i zelis da vidis 'tudje', ne volis ono 'svoje'. Da stvar bude grdja, vecina tih koja se zatrpa u selu svom nasusnom ni Srbiju ne poznaje kako treba i dolikuje (mini anegdota, sedim naspram jednog takvog, on hvali srpski turizam i atrakcije na sva usta, ja reko' hajde da ispadnem pametna pa spomenuh Felix Romulijanu. Onaj od prekoputa stola me pogleda belo i pita 'gde ti je to?'. Jadni svi mi sa takvim promoterima.)

Da, vazi, obozavam ja svoj Novi Sad, volim Vojvodinu, rado je obilazim i uzivam u tome, ali isto mi se dopada mogucnost da, ako imam vremena i novaca odem do (namerno izostavljam Madjarsku, jbsh ti to, otkako su nam potvrdili Statut ne moz' se otresti tog prispajanja bas toj zemlji) Bukuresta, Sofije, Zagreba, Beca...

Oni koji su nekad cekali za vize, sakupljali dokumente, popunjavali obrasce znaju koliko je to, u najmanju ruku, ponizavajuca procedura.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni se jedan od tih gore tako sit ismejao "koji ću kurac u Litvaniji, pa oni 'leba da jedu nemaju!"
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ...Sitnicava...

Sve i da ljudi nemaju para i neće mnogo promeniti svoju turističku kulturu ovim izmenama, imaju pravo i treba da raduju jer su skinuti okovi sa naših nogu i osećamo se manje šugavo i dostojno belog sveta, a ne kao krvoločni lopovi u kavezu. I sad kao nešto hejtujete po onima koji skaču od radosti, a dupe neće maći iz Srbije, bezveze.

:isus:
Jeste, Sitničava.
Originally posted by Wilhelmina

Izmedju ostalog, da. To je jedna bolest, takoreci, devedesetih se cak i po skolama delila, da ako volis i zelis da vidis 'tudje', ne volis ono 'svoje'. Da stvar bude grdja, vecina tih koja se zatrpa u selu svom nasusnom ni Srbiju ne poznaje kako treba i dolikuje (mini anegdota, sedim naspram jednog takvog, on hvali srpski turizam i atrakcije na sva usta, ja reko' hajde da ispadnem pametna pa spomenuh Felix Romulijanu. Onaj od prekoputa stola me pogleda belo i pita 'gde ti je to?'. Jadni svi mi sa takvim promoterima.)

Da, vazi, obozavam ja svoj Novi Sad, volim Vojvodinu, rado je obilazim i uzivam u tome, ali isto mi se dopada mogucnost da, ako imam vremena i novaca odem do (namerno izostavljam Madjarsku, jbsh ti to, otkako su nam potvrdili Statut ne moz' se otresti tog prispajanja bas toj zemlji) Bukuresta, Sofije, Zagreba, Beca...

Oni koji su nekad cekali za vize, sakupljali dokumente, popunjavali obrasce znaju koliko je to, u najmanju ruku, ponizavajuca procedura.
Jeste, Wilhelmina.

I jedno 'jeste' i tebi, Marvine, da ne budeš samo ti bez njega.

:D
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Marvin

Meni se jedan od tih gore tako sit ismejao "koji ću kurac u Litvaniji, pa oni 'leba da jedu nemaju!"
:kingkong:

Ne zacudjuje me takvi komentari.

Nego reci, kako ti je bilo u Vilniusu?

Meni se svidelo.

U poredjenju sa Rigom i Talinom, ipak mi se stari deo Talina najvise svideo od sva 3...
Korisnikov avatar
By Sing
@Wilhelmina:
I mnogi Ameri (ne svi) vole da komentarisu slicno....kao sta ce da idu van svoje zemlje kad su oni #1, i tako u tom stilu, kao i Rimu nema topla voda (oni nisu bili u Rim ali su bili u Meksiko, pa to mu dodje to), etc., a u Americi ima toga da se vidi, a kad ih pitas a sta to ima da se vidi na primer, onda nakon sto ti nabroje NYC, DC, Yellowstone, Las Vegas, etc, ti ih upitas 'i kako je tamo, bili ste', a oni naravno nisu (osim u Las Vegas i na Floridu), nego eto culi da je lepo u velikom kanjonu.
Korisnikov avatar
By Mars
A zašto ti toliko mrziš Amerikance. Meni su sjajni. :sweet:

A imam ja jedan hard core primer...mani ti Grand Canyon i ostalu egzotiku. Pita me kelnerica u Seattle odakle dolazim...ja kažem iz Vancouvera...a ona "Errr....Jel to u Kanadi?"

Znači nikad u životu mapu sa vremenskom prognozom nije odgledala a kamoli bilo šta drugo.
Korisnikov avatar
By Sing
Ma gledaju oni vremesku prognozu, zalepljeni su za TV (desperate housewives, etc.), ali sta ces kas ono sto na oci udje kroz usi izadje...mozga nema da to procesuje.

Ne mrzim Amere...samo ne dize mi se na njih :egzorcist:
Pod 'njih' podrazumevam onu praznoglavu masu, ne na Argentince sa americkim pasosima.
Tako da sa onim Amerima sa kojima se druzim super su prijatelji.
Korisnikov avatar
By Mars
:)

Ja sam imao problem sa nekim našima, koji bi da su veći katolici od pape...pa su me ubeđivali kako to nije ništa strašno, kako sam ja snob, kako vređam ljude koji su me primili u zemlju (ha!)...tako da se ja sa NJIMA ne družim.

:B
Korisnikov avatar
By Sing
Evo ti malo 'nasi' gastarbajteri... :harmonika:

''

''
Korisnikov avatar
By Sing
Ma klikni slobodno - to ti dodje kao balkanski reggaeton! :bouncy:
Oba su produkti gastarbajterskog mentaliteta u US-i of A. :gitara:
Korisnikov avatar
By Mars
Aerodorm Kenedi čeka me..

:lol:

Eto. Minut gore, minut dole....dosta.
Korisnikov avatar
By Sing
:spin:

Imao sam komsije iz BIH (muz, zena i klinac, Emir) koji su radili u ambasadi BIH.

Pozdravljali smo se na bazenu ali nikad nismo na duze komunicirali.

Ja i decko smo cesto komentarisali izmedju nas da nam je zao Emira jer je klinac (imao je tada 12 godina) kompletno fem, i zamisljali smo kako li ce njemu biti kad se vrate u Sarajevo. Ja sam naravno uvek slusao o cemu oni pricaju, dok oni nisu imali pojma da ih neko razume. Kad su govorili o nama (neznajuci da ih ja razumem) mog decka su zvali 'Argentinac' a mene 'Shvabo'.

Pre neko vece cujem druge neke Balkance pricaju sa Rusima (isto komsije) i kaze tip kako je dobro sto govore jezike koje niko ne razume (a zivimo u komsiluku gde zive uglavnom stranci), mislim, come on...
Korisnikov avatar
By Mars
Šta da im radiš...svako ima pravo na svoje zablude.

I meni se ide na bazen...

A priča sa Emirom me podsetila na Amara iz TLN.

:D
Korisnikov avatar
By Sing
Ja idem na ostrvo Penang za weekend (da se odmorim od nerada) :putnik:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bi na Phi Phi :(

Čuvajte se cunamija, beži čim osetiš nešto čudno... :blenta:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Sing
Na Phi Phi idem za NG - dolaze mi moji matorci i dever :party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!