Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Titus Andronicus...ne nađem se uvređenim,mnogo ja godina imam da bih živce gubio na sitne stvari...pa i na to da zgledam i inteligentan i buntovnik...
Interesantno. Jednoj gay osobi smeta politicka korektnost. I bas me interesuje da li se nadjes uvredjenim kad ti neko kaze da si pedercina,furundzija i topdzija..itd. Tako je i za neke ljude sa invaliditetom, naziv invalid uvredljivo. Govorim zato sto imam iskustva sa tim ljudima.
Uostalom, zaista ne vidim problem u postovanju njihove razlicitosti, pa i kroz politicku korektnost. To sto je tebi zlo od toga, nekako vise govori o tvojoj potrebi da izigravas buntovnika, u nadi da ces zvucati inteligentno.
![]()
Originally posted by Mage
Ok... da li bi bili sa osobom sa telesnim invaliditetom (znači u glavi je zdrava)?
Originally posted by mitrandirSlazem se sa tobom. To jeste politicki korektan izraz ali isto nije dobar. Jednom je predstavnik invalida rekao da mu je to jos gore. Koje posebne potrebe? Te osobe imaju sve iste potrebe kao i drugi ljudi, nisu njihove potrebe nipocemu posebne nego naprotiv iste. Hendikepirana osoba je meni jos nekako gore. Ja bar taj izraz dozivljavam kao ovo sto si ti rekao nevredan. Invalid vise dozivljavam kao svi su isti a on je drugaciji ali ne znamo je li to bolje ili gore. Ti validni mogu da budu validni i sto su svi isti, kao sto je u nekoj proizvodnji validan proizvod sa nekim odredjenim karakteristikama, ali sto je u proizvodnji dobro ne znaci da je obavezno dobro i u ljudskom rodu. Ali hendikep - odmah znamo da je gore. U nekim jezicima cini mi se da postoji izraz "osobe u kolicima", to mozda nije los izraz mada pokriva samo deo osoba.
Iskreno, meni je reč invalid malo bzvz. In-valid=ne-validan, nevredan. Hajde da budemo politički korektni i kazemo-osoba sa posebnim potrebama.
Originally posted by DinaDina, naziv "Udruženje studenata sa hendikepom" meni ukazuje da je "hendikep" najprikladniji izraz.
Originally posted by mitrandirSlazem se sa tobom. To jeste politicki korektan izraz ali isto nije dobar. Jednom je predstavnik invalida rekao da mu je to jos gore. Koje posebne potrebe? Te osobe imaju sve iste potrebe kao i drugi ljudi, nisu njihove potrebe nipocemu posebne nego naprotiv iste. Hendikepirana osoba je meni jos nekako gore. Ja bar taj izraz dozivljavam kao ovo sto si ti rekao nevredan. Invalid vise dozivljavam kao svi su isti a on je drugaciji ali ne znamo je li to bolje ili gore. Ti validni mogu da budu validni i sto su svi isti, kao sto je u nekoj proizvodnji validan proizvod sa nekim odredjenim karakteristikama, ali sto je u proizvodnji dobro ne znaci da je obavezno dobro i u ljudskom rodu. Ali hendikep - odmah znamo da je gore. U nekim jezicima cini mi se da postoji izraz "osobe u kolicima", to mozda nije los izraz mada pokriva samo deo osoba.
Iskreno, meni je reč invalid malo bzvz. In-valid=ne-validan, nevredan. Hajde da budemo politički korektni i kazemo-osoba sa posebnim potrebama.
Originally posted by RuznaGlupaZla...Mislim da je ovo "osobe sa posebnim potrebama" prihvaceno za politicki korektno. Ali meni nesto nijedan izraz nije prikladan, objasnih zasto, volela bih da smisle neki novi.,,,
Originally posted by DinaDina, naziv "Udruženje studenata sa hendikepom" meni ukazuje da je "hendikep" najprikladniji izraz.
Originally posted by deranDa.
...od političke korektnosti mi je već zlo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!