Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by jukie
tako da mogućnost neke romanse (ako na to misliš) nije bila skoro pa nikakva.
Originally posted by haemoglobin87Očigledno se tih dvoje nisu smuvali a svi ostali jesu
a kako mislis "osim prof. zastite zivotne sredine i prof. evolucije"??? bar se taj prof. udruzio sa puno njih![]()
![]()
Originally posted by IriSI moja je fantastična bila
imala sam fantastičnu nastavnicu u osnovnoj, koja nam je čak kao dodatnu nastavu držala Prvu pomoć, davala nam da seckamo razne živuljke, pravili smo insektarijum i herbarijum, išli na izlete.
Originally posted by WilhelminaJel to na ljude misle?
U praksi, pokusavaju da ospore citavu nauku jer se ne slazu sa filogenijom jedne jedine vrste... a koliko vrsta zivih bica postoji?
Originally posted by jukieon je odradio mnoge
Originally posted by haemoglobin87Očigledno se tih dvoje nisu smuvali a svi ostali jesu
a kako mislis "osim prof. zastite zivotne sredine i prof. evolucije"??? bar se taj prof. udruzio sa puno njih![]()
![]()
Originally posted by mOwbidWell, don't.
volimmm (8 studiram...tj will
Originally posted by Wilhelminahm, slazem se :j ali master planiram negde... out... ne u srbiji... mislim da tako imam vise mogucnosti :j
Originally posted by mOwbidWell, don't.
volimmm (8 studiram...tj will
Osim ako nemas debele veze za zaposlenje posle toga. Tesko je skoro kao i medicinski, a mogucnost zaposljavanja ravna srednjoj uzaludnoj.
Originally posted by elektron84Pa mi smo se kao zarekli kada smo polagali poslednji ispit da nećemo upućivati decu i omladinu da studiraju ovaj fakultet. Sad ne znam koliko je ko uspeo u tome, ali par mojih najinteligentnijih đaka mi je javno reklo da nikada ne bi studirali biologiju jer je to najgluplji posao na svetu, tako da mislim da je moja dužnost izvršena...
Auuuu, Wilhelmina, nemoj tako![]()
A gde je ono, slusaj svoje srce, bla, bla...upisi ono sto volis i tako to?![]()
A to za posao je tacno. Steta...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!