Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dina
Meni je baba imala pricu koja meni jako lici na lezbejsku samo tada nisu znali da se to tako naziva... Ona i njena prijateljica su bile nerazdvojne i onda se prijateljica razbolela mislim da je bilo rec o tuberkulozi. Uglavnom nesto zarazno sto se u to proslo vreme nije moglo izleciti. Moja baba je presla kod nje, spavala sa njom u krevetu i nije dala nikom drugom da je neguje sem nje. Htela je da umre zajedno sa njom pa je sve jela iza nje, nasta se ova druga bunila i govorila joj da mora da zivi pa da se uda i za nju, da ima decu i za nju itd. Ono sto je meni cudno da su one imale u to vreme i u selu vise slobode nego sto bi sedamnaestogodisnje devojke imale danas. Sumnjam da bi roditelji sad tinejdzerkama dozvolili da tako danima spavaju u istom krevetu i da jedna mlada osoba ako hoce da umre sa drugom moze to da odluci, takodje da one mogu da odluce da brinu jedna o drugoj a ne porodica. Uglavnom kad je prijateljica umrla moju babu su jedva odvojili od nje, dosla je njena porodica da je vodi kuci... Pricala mi je da je bila polu luda i da su je pustili jos mesecima da tako luta po selu i nisu je terali da ista radi posto nije bila u stanju. Inace, babu su kasnije udali za mog dedu i taman sto je rodila moju majku on je poginuo i nikada se vise nije ni udavala, niti imala veze...
Originally posted by baby_girlNisam nikad o tome razmisljala ali ko zna... ako budem nekad pisala neku knjigu mozda ubacim i babinu pricuOriginally posted by Dina
...![]()
![]()
![]()
Interesantno bi bilo procitati knjigu sa ovakvim sizeom.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by sweet_dechko
OK, moji su definitivno bi, kao i ja, nisu gej. ali, zašto???
Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.
. Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.
Da li je ovo neki genetski faktor, ili?
Originally posted by sweet_dechkoBOLI TEBE!
Mislim, ja sam bi i to sam znao od uvek, ali za ćaleta i kevu nisam znao do comming outa.
![]()
Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.
Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.
Nego, da nije nekome od vas roditelj gej/bi???
Originally posted by Hys.
znaju moju ljubavnicu /a i prosle/ i nikaka' frka-vise puta je tata pio kafu sa mojom ljubavnicom i mojim muzem dok je bila ovde. Ali moji roditelji su ipak neobicni:bubbles:
Originally posted by sweet_dechko
Mislim, ja sam bi i to sam znao od uvek, ali za ćaleta i kevu nisam znao do comming outa.
![]()
Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.
Nego, da nije nekome od vas roditelj gej/bi???
uf sto ja volim starije koliko ti tata ima godina ja bi se sa njim upoznao al ne salim se
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!