Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ne znam, pitacu je.

"Mama jesi li ti BI?"
"Da li BI ja sta?"

Sad kad se nisam udavila od smeha nikad neću :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. I ja mislim da ni je tetka lezbejka (iako je udata)... :hmm: :hmm: :hmm:

A mama i tata čak i ne znaju šta to znači:google:
By Tale
Ćuti i budi ponosan jer su ti roditelji open mind a time se ne mogu mnogi pohvaliti :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Ulix je uvek smatrao da je moja mama butchica. Ja ne mislim da jeste. Cale--ko ga jebe, za to me zaboli....
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dina
Meni je baba imala pricu koja meni jako lici na lezbejsku samo tada nisu znali da se to tako naziva... Ona i njena prijateljica su bile nerazdvojne i onda se prijateljica razbolela mislim da je bilo rec o tuberkulozi. Uglavnom nesto zarazno sto se u to proslo vreme nije moglo izleciti. Moja baba je presla kod nje, spavala sa njom u krevetu i nije dala nikom drugom da je neguje sem nje. Htela je da umre zajedno sa njom pa je sve jela iza nje, nasta se ova druga bunila i govorila joj da mora da zivi pa da se uda i za nju, da ima decu i za nju itd. Ono sto je meni cudno da su one imale u to vreme i u selu vise slobode nego sto bi sedamnaestogodisnje devojke imale danas. Sumnjam da bi roditelji sad tinejdzerkama dozvolili da tako danima spavaju u istom krevetu i da jedna mlada osoba ako hoce da umre sa drugom moze to da odluci, takodje da one mogu da odluce da brinu jedna o drugoj a ne porodica. Uglavnom kad je prijateljica umrla moju babu su jedva odvojili od nje, dosla je njena porodica da je vodi kuci... Pricala mi je da je bila polu luda i da su je pustili jos mesecima da tako luta po selu i nisu je terali da ista radi posto nije bila u stanju. Inace, babu su kasnije udali za mog dedu i taman sto je rodila moju majku on je poginuo i nikada se vise nije ni udavala, niti imala veze...
:wow: :wow: :wow:

Interesantno bi bilo procitati knjigu sa ovakvim sizeom.
:jerry: :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari:

Moji su str8.
Korisnikov avatar
By anche
maman je imala pravu dyke dramu. detalje necu otkrivati, jednog dana cu zaraditi silne pare na scenariju po toj prici :trep:

ne kaze se badava ono sa kladama :napitak:
Korisnikov avatar
By yregulus
Evo i ja nesto porodicnog blaga da podelim :-)

Roditelji mog oca, oboje rodjeni u aristokratskim austrougarskim porodicama pocetkom proslog veka, bili su oboje izuzetno obrazovani, intelektualci i umetnici. Konkretno, mislim da je baka bila, najblaze receno, biseksualka (ako ne i nesto vise). E sad, ona je, i pored toga sto je bila umetnica, bila i veoma pobozna katolkinja. I pored toga, bilo je tu nekoliko neobicnih stvari: cenila je sve ljudske slobode (ukljucujuci tu i seksualne). Volela je nudizam, bila je pristalica feminizma, i nije imala nikakvih sex-tabua (sa mojm sestrom je otvoreno govorila o muskarcima, kontracepciji i seksu kad je moja sestra bila u pubertetu). Baka je jednostavno bila zmaj :-) Ona je krajem 20'tih i pocetkom 30'tih godina proslog veka studirala u Berlinu. Tamo je tada (dok Hitler nije sve zeznuo) vladao visok nivo seksualnih sloboda i tolerantnosti, mnogo veci nego i u Parizu. Ona je imala tamo dve prijateljice crnkinje, i s njima je provodila sve svoje vreme. Govorila je da je uvek obozavala njihovu fizionomiju, duge noge, vitak stas i visoke kukove. Ponekad bi rekla: "Ah, muskarci! Oni nikada nece moci da shvate pravu ljubav i iskrene emocije koje jedna zena moze osecati prema drugoj. Sve ostalo je laz". Ili "Vidi ove zene: jednoj se sise obesile do kolena a jos joj ni 20 godina nije. Druga nema nista ni napred ni nazad. Pa onda i ove frajlice sto ih sad pumpaju (mislila je na silikon, cije je vreme tada tek pocinjalo). Ja kad sam bila mlada, imala sam cvrste "ponosne africke" grudi (i onda jos i pokaze rukama kakve). A vidi ove danasnje, mogu mi i sad u ovo doba pozavideti. A sve je to bilo prirodno. E, to je istinska lepota zene!". A zaista je i bilo tako, sudeci po fotosima iz vremena kad je bila mlada.

Kod nas u familiji je bio i jedan starac, rodjak moga dede (oca mog oca). TO je bio jedan klasican gospodin, veoma visoko obrazovan (govorio je 6 jezika, svirao 3 muzicka instrumenta i fenomenalno dobro je pevao), svi su ga mnogo postovali. Bio je uvek besprekorno uredan i odeven, izuzetno zgodan da bi mu i danasnji manekeni pozavideli na izgledu lica i tela, vrlo visok i muzevan, blage naravi, uvek nasmejan i saljiv, svez i cist kao bebica :-) (secam se i danas da je uvek mirisao fino), svetlo plave kose i nebo-plavih ociju. I da, uvek je bio u drustvu ostalih starijih nezenja ;-) Zene su bukvalno vlazile za njim :-) a on se nikada nije zenio. Kad bi ga mi, deca, pitali zasto se nikada nije ozenio, njegova zvaka je bila je da je, ustvari, imao verenicu koja se rano razbolela i ubrzo umrla (sto tada zaista i nije bilo retko), a on se posle toga toliko razocaran nikada nije hteo ozeniti... mislim, da ;-) . Sa odraslima je bilo drugacije... svi u familiji su ga obozavali, on je bio njihova ikona. Cak i ako bi pitali nekog drugog neko suvise licno pitanje, to je O.K., ali njega niko nije smeo da pita, jer njemu je sve bilo dozvoljeno. On je uzivao takvu reputaciju medju zenama u nasoj familiji. Da je neko i pokusao da ga ikad ispituje o njegovom privatnom zivotu ili da ga iritira na bilo koji nacin, te zene bi spremno uskocile na svaku provokaciju i odlucno ga zastitile. On je umro u dubokoj starosti kad sam ja jos bio dete, ali ga se odlicno secam. Ponekad je govorio neke price o zenama koje vole zene, i muskarcima koji vole muskarce i koliko je to u Pesti bilo cesto pre 2 sv. rata (nista seksualno, samo onako), ali nikad u negativnom smislu i bez osudjivanja, sa postovanjem. Dok sam odrastao, cesto sam pomisljao da mi je taj covek uvek nesto hteo reci (kao napr. da voli muskarce), ali mislim da nije posto sam jos bio dete i najverovatnije nije bio siguran da li bih ga ja tada razumeo. Meni su sve te price o zenama koje vole zene i muskarcima koji vole muskarce uvek, i tada, bile normalne, no big deal. Ja sam siguran da je on bio gay, a gotovo sam uveren da su i svi u familiji to znali, a da su bili O.K. s tim jer su ga suvise voleli i cenili da bi bilo sta lose i pomislili o njemu. Sve jedno, taj covek je bio legenda.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by baby_girl
Originally posted by Dina
...
:wow: :wow: :wow:

Interesantno bi bilo procitati knjigu sa ovakvim sizeom.
:jerry: :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari:

Nisam nikad o tome razmisljala ali ko zna... ako budem nekad pisala neku knjigu mozda ubacim i babinu pricu :)

Inace, pre nekog vremena upoznala sam jednog Lonijevog prijatelja kome su tetke lezbejke. Bez potomstva su pa su se i njim dosta bavile. Inace sad su to starije zene (valjda oko 70 - 80 god) i bas mi je bilo neobicno da cujem za lezbejke tih godina (ali osvescene ne sa nekim momentima lezbejstva kao sto je bilo kod moje babe). Nije on nama pricao puno detalja, samo sam iz price shvatila da su bile a i sad su nepokolebljive u idenju nekim svojim putem. Prijatelj je str8er i ne pise na ovom forumu, steta za ovu temu...
Korisnikov avatar
By Cubana_boy
Meni je tetka gay,zivi sama, i kada god imam vremena odem kod nje pa zajedno idemo u Aliansu :)
Obozavam je!!
Korisnikov avatar
By Jonatan
Moji roditelji su definitivno str8, ali ipak ima nestu genima-dva btara od strica i jedan od tetke su u fazonu. Dvojica su bi, a onaj jedan mi je vise sestra nego brat :-)
Korisnikov avatar
By leobg
Meni je keva sumljiva, suvise mi je buch, a zivela je par godina sa nekom "drugaricom" koju zove sestra. Inace, ziveo sam bez oca, samo sa majkom i jedan period i sa tom njenom "drugaricom". :cekam:
By MirisnaTravica
Originally posted by sweet_dechko
OK, moji su definitivno bi, kao i ja, nisu gej. ali, zašto???

Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.

. Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.

Da li je ovo neki genetski faktor, ili?

Ti sine sto imas porodicu, bez uvrede, pa to je haos.... tata ti je pricao svoja iskustva ..........JAO BLJAK!

Nadji decka kad ti tata kaze! I mislim da je u tvom slucaju genetika u pitanju, a mislim da i okolnolnosti nekad ucine svoje, nevezano za tvoj slucaj: npr citao sam u nekoj psihologija knjizi da silovani muskarci postaju obavezno pederi kasnije, a dugim okeanskim plovidbama i zatvorima, internatima i sl. znate i sami da su odlicna podloga za rast gay emocija... znaci peder moze i da se postane :) :kissass:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Mislim, ja sam bi i to sam znao od uvek, ali za ćaleta i kevu nisam znao do comming outa.

:alikako:

Ćale: Kada sam sopštio ćaletu da sam bi, on je rekao "a nisi gej?", ja sam se malo ucvikao i rekao da sam bi, nikako gej. A na to će ovaj "dobro, pa što nemaš dečka?". I tu sam ja počeo da se gubim, a taj dan mi je pričao kako je on imao iskustva... nije mi bilo dobro.

Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.

Nego, da nije nekome od vas roditelj gej/bi???

BOLI TEBE! :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Tata mi je str8 da ne mozee gore,koliko puta sam chula rechenicu: "Ti beshe hocesh da kupish one cipele, evo ti pare idi odmah." a cica sedi i cheka dnevnoj sobi :) trebala choveku gajba u po bela dana :)
Mama, eh bolje bi proshla da jelez :( 2 braka iza sebe ljubavi ni od korova :(
Ali zato ujak, taj ima 45 i NIKADA nije imao devojku :) Vishe su prestali da ga pitaju kad ce da se zeni.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
...tata je strejt...e mama...hm..na tv-u se zgrazava na gej scene..to joj je skroz gadno...jel'te...medjutim imam blagi utisak da se citav zivot u stvari zaljubljivala u svoje drugarice..nekako..ima druarstva sa zenama koja jako lice na ljubavne veze....i nacin na koji govori o zenskoj lepoti je skroz romatican..

...e da..imam i ja neozenjenog ujaka koji mi je mnooogo sumnjiv..
Korisnikov avatar
By ms-dynamite
Inner Smile i dalje tvrdi da su mi i mama i tetka negde na granici..zbog nekog stava "kosovke devojke???!!!" kako ga ona zove i kratke kose i zato sto jebu kevu i drze nos visoko kad hodaju..ovo je citat..ovo se ispostavilo skroz netacno jer su obe htele da me lece kad sam se autovala..toliko o tome..

Tata je jednom davno izjavio da mu je jasno sta pederi rade i kako to prija..ali da mu nikako nije jasno sta to lezbejke rade..na sta smo se moja sestra i ja znacajno pogledale..

A mladja sestra..e ona je mrtva ladna na moje autovanje rekla sta pravim frku..ona se davno ljubila sa dve drugarice..a onda taman kad sam pomislila da je prosla faza..dovela najbutch devojku koju sam u zivotu videla u kucu i ova je spavala sa njom u sobi i tako to..ilustracije radi..ja sam za to vreme krila Inner Smile ispod kreveta da je tata i mama ne bi videli :) uz to se na kraju ispostavilo da je sve to bilo samo zezanje i da ona najvise voli k...

Ipak ja preferiram da sam "jedini gay u selu"..:)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
moja mama je definitivno bila biseksualka!
Svaki put kada bi dolazila u posetu jedna tetke Sneza,moja keva bi mi rekla "da idem napolje i da se igram" a ja nisam uradila domaci! :grin: :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Moji su str8,zaljubljeni par ceo zivot,a i znaju se ceo zivot....imaju gay prijatelje...ali drugacije je kad ti dete kaze da je gay-lezbejka i to jedinica...
hm,da rodicu,volim decu..mogu sve tom detetu/deci da pruzim...

Nadam se da nisam ujeb temu,nisam uopste citala prvu stranu:lol: al ajd... :bubbles:
Korisnikov avatar
By m..
Moji su strejt ko lenjiri. Cale je doduse po Parizu, kad se sve pozatvara, sa nekom ekipom prijatelja zavrsavao par puta u Queenu, keva je tu i tamo gay friendly, ali su oboje strejt as can be. U principu su oboje gay friendly, mada im se tu i tamo omakne neka homofobicna konstatacija, pa ih pogledas zacudno, pa se isprave.
Korisnikov avatar
By Val
Shto reche m.., k´o lenjir! Al´ne smeta. Shto se tiche moje babe, nisam sigurna. Imala je muzha, volela ga...aliiiii...ujedno mi chudno shto je moja baka mnogo brzhe prihvatila moj odabir nachina zhivota no mama. Mada, u principu su svi ok sa tim...ali da su Bi...nisu!

Setih se dve komshinice moje bake koje su goooooodinama zhivele zajedno i svi su znali da su "lezbache" nenormalne (tako ih prozvashe u to doba...pre 30 godina). Nigde nisu micale jedna bez druge i bash se videlo koliko se vole. Ono shto je meni ostalo u secjanju jeste da je jedna od njih dve pala sa balkona i poginula. Ubrzo za njom umrla je i njena zhena...od tuge (kazhu). :(
By Çâðê_DUP
Uh,prestao sam da citam temu ...ako je nesto degutantno,to mi je to pravdanje da je bi ..aliiii neeee gay.... :hand:

Ko da ima neku bolest,ili da se "manje ceni" ako si gay...:roll:
Korisnikov avatar
By GIAGIRL
E, da bar jesu bi. Otac ortodox CG, pre bi sebe osakatio nego ukapirao .
Majka je spavala sa zenom , eto ... experimentisala je . A i meni je preporucila da pogledam film GIA .
Mada je ona takvo dete i na zallost nece odrasti. Da joj se nije svideo doticni .. . a da joj se svidela dama, ja e ne bih rodila i eto u staru Ogromne stete ... ;)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by decko

Mene je strah i da pomislim da je neko od mojih gay! :shok: :shok:

Voleo bih da dobijem odgovor zašto?

Eto,kad je čoveku dosadno i čita stare teme :D

on:Keva strejt,ćale umro,stric peder.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Cale mi je homofob (mada bash nikada nikada nismo imali prepirke zbog moje sexualne orjentacije)...
Keva i burazer su jako gay friendly... :zastava:
Burazera jedino nerviraju mushke roze majice... :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by BellyButton
Burazera jedino nerviraju mushke roze majice... :lol:
I mene :eevil:
Korisnikov avatar
By castor
Cale je str8 do krajnjih granica, misli da gay ljudi postoje samo u Americi i da smo mi na Balkanu jos suvise zaostali za to. Keva je takodje str8 ali je bas friendly, pricali smo par puta na temu homoseksualnosti i ona je u fazonu da je sve to normalno i prirodno.
Korisnikov avatar
By Tungi
Moja keva je toliko friendly da je jednom prilikom(uvidja zena) :D ,ne dovodim devojke,nemam devojku,rekla:"Dobro dovedi decka,bar nekog dovedi..":D
Korisnikov avatar
By toni79
Originally posted by Hys.
znaju moju ljubavnicu /a i prosle/ i nikaka' frka-vise puta je tata pio kafu sa mojom ljubavnicom i mojim muzem dok je bila ovde. Ali moji roditelji su ipak neobicni:bubbles:

:giggle:
By bgsexy

Mislim, ja sam bi i to sam znao od uvek, ali za ćaleta i kevu nisam znao do comming outa.

:alikako:

Keva: Kada sam joj saopštio da moj drug nije samo drug, odgovorila da je ona tako imala osećanja prema nekoj njenoj ortakinji, ali da zna da je to pogrešno, i, kao, odlučila je da bude strejt. Ona smatra da je normalno to što ima osećanja prema drugim ženama i sada(sexualna). Još mi je rekla da zna da je moj otac bi itd.

Nego, da nije nekome od vas roditelj gej/bi???

uf sto ja volim starije koliko ti tata ima godina ja bi se sa njim upoznao al ne salim se

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!